5. ayda hala cinsiyet öğrenemeyenler:(((

Ben 16 haftaligim kac haftalik ken ayrintili ultrosana bakiyolar acaba

Kimyagerler onay veriyor %80. Yarim Kirmizi lahanayi dograyip 1 su bardaginda kaynatiyorsunuz. 10 dakika. Rengi mor ya da koyu mavi oluyor. Suyu bize lazim.seffaf bir bardaga yarisi kadar dolduruyorsunuz ayni olcude idrarida karistiiyorsunuz rengi pembe kirmiziya dönerse erkek, koyu bir renk olursa kiz diyorlar. Sabah ilk idrarinizla yapacaksiniz

Tamam bu testi yapıp sonucunu paylaşacağım.

Kizlar birde 10 haftalik ultrason fotolari varsa atin. Nub teorisine gore bakalim. Yurtdisinda drlar nuba gore cinsiyeti soyluyorlarmis

Eklentiler

• 20161010_202537.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 188
  • 20161010_202550.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 158
Radyolog dediyse onlar usg cihazlarına daha hakimler rutin işleri yani onun dediğine guvenebilirsin sağlıklı olur inşaAllah bebeğin hayırlısıyla doğumunu yaparsın

Sendeki değişiklikler nedir?aşermede mesela ben et tavuk balık yiyemiyorum tatlı çok yerdim oğlumda baklava çikolata bunda canım çekmiyor hiç yorgunum çok keyifsizim ve patlamaya hazır bomba gibi geziyorum sinirler tepemde ve ağlıyorum alınıyorum herşeye ne olacak böyle bilmiyorum

Allah gönlüne göre versin canım. Bana da doktor büyükkk büyyyük ihtimalle kız dedi. Ayrıntılı ultrasonda erkek dediler. Kadın doğumcum kız diyo neye inanacağımı şaşırdım...
İnsanı böyle teredütte bırakoyorlar hep sinir oluyorum

Hiccc asermedim. Tatlıyı hiç canım istemiyor. Çok sinirliyim. Oğluma göre tam tersi bir gebelik yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…