5. ayda hala cinsiyet öğrenemeyenler:(((

Benim ne aşerme var ne bulantı nede baska birşey, ahim şahım iştah bile açılmadı sigarayı kesmeme rağmen. Vücudumda ki en belirgin değişiklik kabız olmam afedersiniz, bebisim de solumda :)

Maşallah ne güzel rahat geçiriosun demek hamileliğini
Benim ne aşerme var ne bulantı nede baska birşey, ahim şahım iştah bile açılmadı sigarayı kesmeme rağmen. Vücudumda ki en belirgin değişiklik kabız olmam afedersiniz, bebisim de solumda :)

Bi yontem de ben diyeyim... bende tuttu sacma gelse de, bi de siz deneyin. Alyansiniza ip gecirip karninizin.ustune tutun. Bi sure sonra kendilignden.hareket edicek..
Yuvarlak.ciziyorsa kiz..
Ileri geri sallanyorsa cizgi gibi,erkek...
Hamile olmayanlarda hareket etmyo sabit duruyo :)

Aynen canım oğlumda ilk 3 ay deli gibi erik,badem aşerdim. Sonra ki 6 ayda da deli gibi tatlı yedim. Bunda ne aşerdim nede tatlı yiyorum. Canım hiç bişey istemiyor. Aç kalmamak için yiyorum o kadar
Ene inan bende aynıyım sırf aç kalmamak için yoksa hamilemiyim değilmiyim farkında değilim hareketleriyle hissettiriyor yoksa hiç ne aşerme ne tatlı istemiyorum birde oğluşumda göbek çizgi kahve rengileşti koyulaştı ta göğsüme kadar bunda hiç birşey yok kahve rengi çizgi vs yok

benim de nazlı kızım kendini göstermiyordu... dün detaylı ultrasonda gördük kendisini, zaten detaylı ultrasonda tüm organlarını tek tek inceledikleri için cinsiyetini söylememe ihtimali kalmıyor.. hem de tüm organlarının sağlığı hakkında bilgi alınıyor.. biz tatlış kızımızı çok sevdik bir de resmini veriyorlar ki yeme yanında yat

Banada detaylıda %80 kız dedi bütün organlarına baktı inşallah kızdır

Doğum için 30dan geriye saymalar baslasaydi artık bebisimi görmek için sabirsizlaniyorum

İnanmıyorummmmm... Hamileliğimiz birbirie çok benziyor. Bende de oğlumda kahverengi çizgi vardı. Bunda yok. Oğlumda ne zaman çıkmıştı hatırmıyorum. Birde göbek deliğim dışına fırlamıştı. Şimdi oldukça çukur düz bile olmadı. Bütün belirtiler kızı gösteriyor. ama bilmiyoruz işte... Sen bir de benden 4 hafta ileridesin

Hamile olmayanda sabit mi duruo ya çok ilginçmiş bende yaptım hep ileri geri hareket etmio ve şuan cinsiyetini henüz öğrenemedik 2 li testteki free bhcg nin bi alakası varmı acaba cnsyette bzm 38

aynı bende tuzlu şeyler ıstedım hersey yumurta gıbı kokuyordu ama yınede tıksınmıodum yemek falan hep yaptm yedım.turşu yıyordum.kız gelıo senınde kız sanırım hayırlısı olsun ıns

aynı bende tuzlu şeyler ıstedım hersey yumurta gıbı kokuyordu ama yınede tıksınmıodum yemek falan hep yaptm yedım.turşu yıyordum.kız gelıo senınde kız sanırım hayırlısı olsun ıns
Hayırlısı inş benim yemek falan değilde parfüm deterjan gbi kokulardan tiksindim yarın kontrolümüz var bakalım inş öğrenebilirz cnsyetini

Kızlar ilk gebeliğimde 3,5 aylıkken oğlum olacağını öğrenmiştim. 5.aya geldik hala öğrenemedim. Her gittiğimizde bacaklar kilitli, arkası dönük.Bu gidişle doğumca öğreneceğim herhalde
beeennn:))
hala öğrenemedim vallaa

Hayırlısı inş benim yemek falan değilde parfüm deterjan gbi kokulardan tiksindim yarın kontrolümüz var bakalım inş öğrenebilirz cnsyetini
yumusatıcıyı falan degıstrdım bende parfum nerde sıkıosun sadece bebek kolonya kullanabılıorum hala. parfum çok mıgde bulandırıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…