İlk 3 ay belirtileriniz neydi kızlar bende henüz öğrenemedimBen ilk ay turşu aşerdim 2 defa tatlıdan soğudum bulantım oldu ama hiç kusmadım birde koku hassasiyetim aşırı oldu bebişimde sağ tarafımda bakalım hayırlısıyla neyimiz olucak sağlıklı hayırlı evlat olsun hepsi inşallah
Benim ne aşerme var ne bulantı nede baska birşey, ahim şahım iştah bile açılmadı sigarayı kesmeme rağmen. Vücudumda ki en belirgin değişiklik kabız olmam afedersiniz, bebisim de solumda :)
Ene inan bende aynıyım sırf aç kalmamak için yoksa hamilemiyim değilmiyim farkında değilim hareketleriyle hissettiriyor yoksa hiç ne aşerme ne tatlı istemiyorum birde oğluşumda göbek çizgi kahve rengileşti koyulaştı ta göğsüme kadar bunda hiç birşey yok kahve rengi çizgi vs yokAynen canım oğlumda ilk 3 ay deli gibi erik,badem aşerdim. Sonra ki 6 ayda da deli gibi tatlı yedim. Bunda ne aşerdim nede tatlı yiyorum. Canım hiç bişey istemiyor. Aç kalmamak için yiyorum o kadar
Banada detaylıda %80 kız dedi bütün organlarına baktı inşallah kızdırbenim de nazlı kızım kendini göstermiyordu... dün detaylı ultrasonda gördük kendisini, zaten detaylı ultrasonda tüm organlarını tek tek inceledikleri için cinsiyetini söylememe ihtimali kalmıyor.. hem de tüm organlarının sağlığı hakkında bilgi alınıyor..biz tatlış kızımızı çok sevdik bir de resmini veriyorlar ki yeme yanında yat
İnanmıyorummmmm... Hamileliğimiz birbirie çok benziyor. Bende de oğlumda kahverengi çizgi vardı. Bunda yok. Oğlumda ne zaman çıkmıştı hatırmıyorum. Birde göbek deliğim dışına fırlamıştı. Şimdi oldukça çukur düz bile olmadı. Bütün belirtiler kızı gösteriyor.Ene inan bende aynıyım sırf aç kalmamak için yoksa hamilemiyim değilmiyim farkında değilim hareketleriyle hissettiriyor yoksa hiç ne aşerme ne tatlı istemiyorum birde oğluşumda göbek çizgi kahve rengileşti koyulaştı ta göğsüme kadar bunda hiç birşey yok kahve rengi çizgi vs yok
Hamile olmayanda sabit mi duruo ya çok ilginçmiş bende yaptım hep ileri geri hareket etmio ve şuan cinsiyetini henüz öğrenemedik 2 li testteki free bhcg nin bi alakası varmı acaba cnsyette bzm 38Bi yontem de ben diyeyim... bende tuttu sacma gelse de, bi de siz deneyin. Alyansiniza ip gecirip karninizin.ustune tutun. Bi sure sonra kendilignden.hareket edicek..
Yuvarlak.ciziyorsa kiz..
Ileri geri sallanyorsa cizgi gibi,erkek...
Hamile olmayanlarda hareket etmyo sabit duruyo :)
benım oluo bırıncı kızımdada sut akıordu şimdide var :))3,ayda başlıoyok canım benim ne sütü daha
aynı bende tuzlu şeyler ıstedım hersey yumurta gıbı kokuyordu ama yınede tıksınmıodum yemek falan hep yaptm yedım.turşu yıyordum.kız gelıo senınde kız sanırım hayırlısı olsun ınsİlk 3 ay belirtileriniz neydi kızlar bende henüz öğrenemedimBen ilk ay turşu aşerdim 2 defa tatlıdan soğudum bulantım oldu ama hiç kusmadım birde koku hassasiyetim aşırı oldu bebişimde sağ tarafımda bakalım hayırlısıyla neyimiz olucak sağlıklı hayırlı evlat olsun hepsi inşallah
Hayırlısı inş benim yemek falan değilde parfüm deterjan gbi kokulardan tiksindim yarın kontrolümüz var bakalım inş öğrenebilirz cnsyetiniaynı bende tuzlu şeyler ıstedım hersey yumurta gıbı kokuyordu ama yınede tıksınmıodum yemek falan hep yaptm yedım.turşu yıyordum.kız gelıo senınde kız sanırım hayırlısı olsun ıns
beeennn:))Kızlar ilk gebeliğimde 3,5 aylıkken oğlum olacağını öğrenmiştim. 5.aya geldik hala öğrenemedim. Her gittiğimizde bacaklar kilitli, arkası dönük.Bu gidişle doğumca öğreneceğim herhalde
benimde nazlı çikti:)kızlar biraz nazlı olur canım hemen göstermezler
inşallah bir kızın olur hayırlısıyla
Çok nazlı herhaldebeeennn:))
hala öğrenemedim vallaa
kızların zor anlaşılıyor senın gorunmyorsa kızdır canım erkeği hemen goruormus dr lar hayırlısı bızımle paylaşırsın ınsbenimde nazlı çikti:)
göstermiyo vallaa
yumusatıcıyı falan degıstrdım bende parfum nerde sıkıosun sadece bebek kolonya kullanabılıorum hala. parfum çok mıgde bulandırıoHayırlısı inş benim yemek falan değilde parfüm deterjan gbi kokulardan tiksindim yarın kontrolümüz var bakalım inş öğrenebilirz cnsyetini
Çok nazlı herhaldegeç gösterince kız diolar bakalım neyin olucak cnm
benim hiç bulanmiyo kokuya hassas degilim:)yumusatıcıyı falan degıstrdım bende parfum nerde sıkıosun sadece bebek kolonya kullanabılıorum hala. parfum çok mıgde bulandırıo
yumusatıcıyı falan degıstrdım bende parfum nerde sıkıosun sadece bebek kolonya kullanabılıorum hala. parfum çok mıgde bulandırıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?