5. ayda hala cinsiyet öğrenemeyenler:(((

hiç vermedi ki
bacaklarini kapatiyo. hiç kıbırdamiyo orda kaliyo:)
utrasonu hiç sevmez ama karnimda kıpır kıpır maşallah:) bi doğsun isircam poposunu:)
Ay çok şeker maşallah bizimkide en son secde pozisyonundaydı göstermedi çok dndar maşallah çocuğum

İnşallahh kızdır yaa

29. haftadasın ve öğrenemedin öyle mi Bende bu gidişle öğrenemeyeceğim herhalde

Senin doktorun nasıl biri ? Çünkü benim doktorum acayip saçma :) o yüzden bende doktorumu değiştirdim ve ilk teriminin 3 gün sonra. Bakalım !! Hayırlısıyla öğreniriz inşallah :)

Canim Eger gogsunden bulanik sut geliyorsa evde kendin ogrenmeyi dene istersen? Kesinlikle dogru cikiyor

Sıktım gogsumu çokkk açık renk şeffaf gibi bir damla geldi. Suyun içine sıkamadim
Bir Bardak agzina kadar su doldur. Ve o vardagi Hic kimildatmadan icine bir samla SIKMAYA calis. Damladiktan sonra Eger damla asaya dogru dagilmadan inerse bebegin cinsiyeti erkek. AMA SIKTIKTAN hemen sonra dagilmaya baslarsa asaya inmeden cinsiyeti kiz.

2 kere denedim. İlkinde dağıldı diğerinde dagilmadan aşağı hemen indi. Hangisi gecerli

Allah gönlüne göre versin canım. Bana da doktor büyükkk büyyyük ihtimalle kız dedi. Ayrıntılı ultrasonda erkek dediler. Kadın doğumcum kız diyo neye inanacağımı şaşırdım...
Kaç haftalık oldunuz biz bu hafta 24.haftayı dolduruyoruz çarşambayada şeker yüklemesi var biz pembeleri almaya bsşladık en son dediğim gibi %80 kız dedi bekliyoruz heyecanla

7 buçuk aylık oldugumuda öğrendim kız olduğunu. Göstermiyodu kendini. Çikolata yiyip gidiyodum gene göstermiyodu. En sn bi gün haft sonu rahatsızlandm acile gittim orda öğrendm şans eseri 7 buçuk aylıktı kız oldgunu öğrendiğimde. Oğlmda 13.cü haftada öğrendm

Kaç haftalık oldunuz biz bu hafta 24.haftayı dolduruyoruz çarşambayada şeker yüklemesi var biz pembeleri almaya bsşladık en son dediğim gibi %80 kız dedi bekliyoruz heyecanla
23. haftadayım bende... Ayrıntılı ultrasondaki adam beni düşündürüdü. Hem göstermediğini hemde erkek olabailceğini ama kordonda olabiliceğini söyledi. Emin değil ama erkek te olabilir diyo. Kadın doğumcum %90 kız dedi. Ne kıza ne erkeğe adapte olabiliyorum. Herhalde doğana kadar öğrenemicem.

Ne tatlı heyecanlar bunlar.. İnşallah tez vakitte öğreniriz cinsiyetlerini.. Ben 13+3 üm henüz bilmiyorum ben de ama kızım olacak gibi hissediyorum Allah hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…