inş :) ayrıntıya gitcem 25 ekimde inş:)kızların zor anlaşılıyor senın gorunmyorsa kızdır canım erkeği hemen goruormus dr lar hayırlısı bızımle paylaşırsın ıns
Senin belli oldu mı cnm yüzde verdi mi doktorunbenim hiç bulanmiyo kokuya hassas degilim:)
tatlı yiyorum canim çekiyo ne garip:)
Ayrıntılıda belli olurinş :) ayrıntıya gitcem 25 ekimde inş:)
hiç vermedi kiSenin belli oldu mı cnm yüzde verdi mi doktorun
Ay çok şeker maşallah bizimkide en son secde pozisyonundaydı göstermedi çok dndar maşallah çocuğumhiç vermedi ki
bacaklarini kapatiyo. hiç kıbırdamiyo orda kaliyo:)
utrasonu hiç sevmez ama karnimda kıpır kıpır maşallah:) bi doğsun isircam poposunu:)
maşallah kuzuma ilerde imam hocasi olur heradeAy çok şeker maşallah bizimkide en son secde pozisyonundaydı göstermedi çok dndar maşallah çocuğum
İnşallahh kızdır yaaİnanmıyorummmmm... Hamileliğimiz birbirie çok benziyor. Bende de oğlumda kahverengi çizgi vardı. Bunda yok. Oğlumda ne zaman çıkmıştı hatırmıyorum. Birde göbek deliğim dışına fırlamıştı. Şimdi oldukça çukur düz bile olmadı. Bütün belirtiler kızı gösteriyor.ama bilmiyoruz işte... Sen bir de benden 4 hafta ileridesin
29. haftadasın ve öğrenemedin öyle miBende bu gidişle öğrenemeyeceğim herhal de
@sibel_erbek benim terminde bu çarşamba şeker yüklemesi var bakalım bakacaklarmı ultraschalaSenin doktorun nasıl biri ? Çünkü benim doktorum acayip saçma :) o yüzden bende doktorumu değiştirdim ve ilk teriminin 3 gün sonra. Bakalım !! Hayırlısıyla öğreniriz inşallah :)
Bu ne içinCanim Eger gogsunden bulanik sut geliyorsa evde kendin ogrenmeyi dene istersen? Kesinlikle dogru cikiyor
Bebegin cinsiyetini ogrenmek icin cnmBu ne için
Sıktım gogsumu çokkk açık renk şeffaf gibi bir damla geldi. Suyun içine sıkamadimCanim Eger gogsunden bulanik sut geliyorsa evde kendin ogrenmeyi dene istersen? Kesinlikle dogru cikiyor
Bir Bardak agzina kadar su doldur. Ve o vardagi Hic kimildatmadan icine bir samla SIKMAYA calis. Damladiktan sonra Eger damla asaya dogru dagilmadan inerse bebegin cinsiyeti erkek. AMA SIKTIKTAN hemen sonra dagilmaya baslarsa asaya inmeden cinsiyeti kiz.Sıktım gogsumu çokkk açık renk şeffaf gibi bir damla geldi. Suyun içine sıkamadim
2 kere denedim. İlkinde dağıldı diğerinde dagilmadan aşağı hemen indi. Hangisi gecerliBir Bardak agzina kadar su doldur. Ve o vardagi Hic kimildatmadan icine bir samla SIKMAYA calis. Damladiktan sonra Eger damla asaya dogru dagilmadan inerse bebegin cinsiyeti erkek. AMA SIKTIKTAN hemen sonra dagilmaya baslarsa asaya inmeden cinsiyeti kiz.
Kaç haftalık oldunuz biz bu hafta 24.haftayı dolduruyoruz çarşambayada şeker yüklemesi var biz pembeleri almaya bsşladık en son dediğim gibi %80 kız dedi bekliyoruz heyecanlaAllah gönlüne göre versin canım. Bana da doktor büyükkk büyyyük ihtimalle kız dedi. Ayrıntılı ultrasonda erkek dediler. Kadın doğumcum kız diyo neye inanacağımı şaşırdım...
Ilk gecerli olur sanirim sasirdim simdi bende :)))2 kere denedim. İlkinde dağıldı diğerinde dagilmadan aşağı hemen indi. Hangisi gecerli
23. haftadayım bende... Ayrıntılı ultrasondaki adam beni düşündürüdü. Hem göstermediğini hemde erkek olabailceğini ama kordonda olabiliceğini söyledi. Emin değil ama erkek te olabilir diyo. Kadın doğumcum %90 kız dedi. Ne kıza ne erkeğe adapte olabiliyorum. Herhalde doğana kadar öğrenemicem.Kaç haftalık oldunuz biz bu hafta 24.haftayı dolduruyoruz çarşambayada şeker yüklemesi var biz pembeleri almaya bsşladık en son dediğim gibi %80 kız dedi bekliyoruz heyecanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?