Lahana testini yaptım. Fusya pembe gibi koyu bir renk çıktı. Merakim onunla yetmedi hamile olmayan birine de denedim. Aynı renk oldu benimkiyle... Böylelikle lahana testi çöpe gitti benim için...Bende 11 haftalik olunca yapacağım sonucunu merakla bekliyorum canim
Aynen bende aynı durumdayım herşeyi takıyorum ağlıyorum ay allahım sakin olmak istiyorum olamıyorum çok tahammülsüzümHiccc asermedim. Tatlıyı hiç canım istemiyor. Çok sinirliyim. Oğluma göre tam tersi bir gebelik yaşıyorum
Bizim daha 1 doktor gördüBenimde tüm belirtiler kız fakat 4 dr gördü 2 si kız 2 si erkek dedi
Bende oğluşumda deli gibi tatlı yedim ne baklava ne şeker pare ne revani ne nutella ne çikolata bıraktım ama bunda hiç yiyesim yok tatlı hemde hiç yemeği zor yiyorum canım hiç istemiyorBen 6.ayda ogrendim. Ne zaman gtsem yan duruyordu bacaklarini kapatmisti vs. Doktor,ama erkek olsa gorurduk.yaa kiza benziyor... falan diyordu ama.. net olarak 6.ayda ancak ogrenebildik :)
Bu arada hamileligimin basindan beri tatliya cok dusmustum.herkes erkek olcak diyordu ama,kizmis :)
Aynen canım oğlumda ilk 3 ay deli gibi erik,badem aşerdim. Sonra ki 6 ayda da deli gibi tatlı yedim. Bunda ne aşerdim nede tatlı yiyorum. Canım hiç bişey istemiyor. Aç kalmamak için yiyorum o kadarBende oğluşumda deli gibi tatlı yedim ne baklava ne şeker pare ne revani ne nutella ne çikolata bıraktım ama bunda hiç yiyesim yok tatlı hemde hiç yemeği zor yiyorum canım hiç istemiyor
Bende hala öğrenemedim. Bacaklar kapalı, yan duruyor yada arkası dönük... kıza benziyor diyolar bakalım ne zaman netleşecekBen 6.ayda ogrendim. Ne zaman gtsem yan duruyordu bacaklarini kapatmisti vs. Doktor,ama erkek olsa gorurduk.yaa kiza benziyor... falan diyordu ama.. net olarak 6.ayda ancak ogrenebildik :)
Bu arada hamileligimin basindan beri tatliya cok dusmustum.herkes erkek olcak diyordu ama,kizmis :)
29. haftadasın ve öğrenemedin öyle miİnanır mısınız ? Bende doktora gidiyorum, geliyorum, ama benim bebeğim ne sırtını dönüyor, ne bacaklarını kapatıyor, ama doktor bilemiyor. Başını aşağı çevirmeden kesin bişey söyleyemezmiş. Karnımda ışık yokmuş. Saçmaladı da saçmaladı. İnşallah ayın 18. terminin var, başka bi doktorda. O zaman öğrenirim inşallah rabbimin izniyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?