5. ayda hala cinsiyet öğrenemeyenler:(((

Bende 11 haftalik olunca yapacağım sonucunu merakla bekliyorum canim
Lahana testini yaptım. Fusya pembe gibi koyu bir renk çıktı. Merakim onunla yetmedi hamile olmayan birine de denedim. Aynı renk oldu benimkiyle... Böylelikle lahana testi çöpe gitti benim için...

Hiccc asermedim. Tatlıyı hiç canım istemiyor. Çok sinirliyim. Oğluma göre tam tersi bir gebelik yaşıyorum
Aynen bende aynı durumdayım herşeyi takıyorum ağlıyorum ay allahım sakin olmak istiyorum olamıyorum çok tahammülsüzüm

Bende 23 haftayi bitirdim hal net bi sonuc yok kiza benzetiyor ama gostermiyor bizimki yan durmus ilk gunden beri seklini bile bozmadı doktorda yapisal olarak :))) tum belirtilerin erkek diyordu ama sanirim kiz olcak bu zamana kadar hep kiz denildi.

Benimde tüm belirtiler kız fakat 4 dr gördü 2 si kız 2 si erkek dedi

Kizlar cikolata yiyin yada cok az kola icip oyle girin ultrasona o zaman kipir kipir oluyomus minikler :) gecende youtube dan ultrason görüntülerine bakiyordum bebegin biri poposunu erkrana dönüp bacaklarini acti gösterdi :) keske herkes o kdar sansli olsa

"1 saat sonra tekrar bakalım" demişti dr. çikolata ye öyle gel dedi yedim gittim. "sırtını dönmüş uyuyo" dedi bi doğsun onun poposunu yicem. ya çok nazlı ya çok inatçı yada süprizci... ne olursa olsun doğunca parça pinçik edicem onu aşkım benim

Ben 6.ayda ogrendim. Ne zaman gtsem yan duruyordu bacaklarini kapatmisti vs. Doktor,ama erkek olsa gorurduk.yaa kiza benziyor... falan diyordu ama.. net olarak 6.ayda ancak ogrenebildik :)
Bu arada hamileligimin basindan beri tatliya cok dusmustum.herkes erkek olcak diyordu ama,kizmis :)

Çikolata yemeyi düşündünüz mü hanımlar bebeği hareketlendiriyor ve usg de rahat görüntü alır Dr usg ye girmeden 15-20 dk önce yerseniz faydası olur inşallah

Bende oğluşumda deli gibi tatlı yedim ne baklava ne şeker pare ne revani ne nutella ne çikolata bıraktım ama bunda hiç yiyesim yok tatlı hemde hiç yemeği zor yiyorum canım hiç istemiyor

Ben 3 ünün de hem pipisini hem yumurtalıklarını gördüm. Edepsiz benimkiler açmışlar öylece... 8 6 ve 1 yaş ellerinden öper. Arada başka da git ve şekerli ye ki bol bol hareket etsin usgde bebek.

Bende oğluşumda deli gibi tatlı yedim ne baklava ne şeker pare ne revani ne nutella ne çikolata bıraktım ama bunda hiç yiyesim yok tatlı hemde hiç yemeği zor yiyorum canım hiç istemiyor
Aynen canım oğlumda ilk 3 ay deli gibi erik,badem aşerdim. Sonra ki 6 ayda da deli gibi tatlı yedim. Bunda ne aşerdim nede tatlı yiyorum. Canım hiç bişey istemiyor. Aç kalmamak için yiyorum o kadar

İnanır mısınız ? Bende doktora gidiyorum, geliyorum, ama benim bebeğim ne sırtını dönüyor, ne bacaklarını kapatıyor, ama doktor bilemiyor. Başını aşağı çevirmeden kesin bişey söyleyemezmiş. Karnımda ışık yokmuş. Saçmaladı da saçmaladı. İnşallah ayın 18. terminin var, başka bi doktorda. O zaman öğrenirim inşallah rabbimin izniyle...

Bende hala öğrenemedim. Bacaklar kapalı, yan duruyor yada arkası dönük... kıza benziyor diyolar bakalım ne zaman netleşecek

29. haftadasın ve öğrenemedin öyle mi Bende bu gidişle öğrenemeyeceğim herhalde

Eğer daha göstermezse sana bor yöntem söyleyeyim, annem bizim zamanımızda ultrason yoktu biz sütten bakardık dedi. Kardeşimi de beni de diğer arkadaş çocukları da cinsiyeti böyle öğrenmişler. Sütun akmaya başladıysa göğsünü sıkınca bir bardak suya bir damla sut damlat göğsünden eğer sut dibe inerse dağılmadan erkek ama dağılırsa kız olurmus. Böyle öğrenmişler annemler hep.

İlk 3 ay belirtileriniz neydi kızlar bende henüz öğrenemedim Ben ilk ay turşu aşerdim 2 defa tatlıdan soğudum bulantım oldu ama hiç kusmadım birde koku hassasiyetim aşırı oldu bebişimde sağ tarafımda bakalım hayırlısıyla neyimiz olucaksağlıklı hayırlı evlat olsun hepsi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…