5 aydır eşimle birlikte olmuyoruz

papatya34e

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2025
35
7
1
Herkese merhaba,
Eşimle 1 buçuk yıldır evliyiz yeni evli sayılıriz. 5 aydır birlikte olmuyoruz. Bunu kafama çok takıyorum ve artık hircinlasmaya başladım. Nedenini konuştum üzüldüğümü belirttim. Borçları olduğunu stresli olduğunu vesaire söyledi. Bunun bahane olduğunu biliyorum. Evlilikte bu tarz şeylerin olabilecegini, geçici bir dönem olduğunu ve beni çok sevdiğini söylüyor. Günlük hayatta bana dokunur öper ama sevişmeye yanaşmıyor.. Ben başlatmaya çalışınca da devamını getirmiyor. Dertleşmek istedim. Onun dediği gibi evlilikte dönemsel olarak böyle zamanlar olur mu, deneyimli uzun yıllardır evli hanımlar yorumda bulunabilir mi merak ediyorum.

Ben evli degilim ama etrafimdan gordugum kadariyla size hastalik bulasmasindan mi cekiniyor acaba, biseyleri yanlis yaptiginin o da farkinda sanki

Ten uyumunuz yoktur belki sizi çekici bulmuyordur. Her kadın ve erkek illa ki arzuyla tutkuyla sevişmez.

ilişki terapiste gidin canım normal bir durum değil

5 ay çok uzun süre. Hani dönemsel olarak maddi sorundan borçlardan, stresten ilişkiyi düşünemeyecek halde olabilir insan. Fakat en azından siz ilişkiyi başlatırken devamını getirmesi gerekir. Her seferinde geri çekilip red mi ediyor sizi? 5 ay boyunca böyle olması normal gelmedi bana.

İlk zamanlar yüksek verimlimi geçiyordu ?
Eşinizin sertleşme erken boşalma sorunları olabilir farketmişsinizdir
Bunun bi sağlık sorunu olduğunu malesef bazı erkekler anlayamıyor.. tedavi olmak "erkeklik gururlarına" dokunuyor.. eşinizde böylemi

Aslında şöyle örnek vermem gerekirse gecelik giyiniyorum salonda otururken kucağına oturuyorum öpüşmeye başlıyoruz. Ama devamını getirmiyor. Onun getirmesini bekliyorum. Ben böyle yapmışken ne istediğim çok açık ortada beni alıp yatak odasına götürmesini bekliyorum. Ama ileriye taşıyacak hiçbir davranışta bulunmuyor.

Bizim hiç böyle bı "normal"imiz olmadı, olmaz da yani, bir hafta on gün demiyorsun ki beş ay nedir, başka bı derdi vardır. Stres falan değil bence konu

Evet birkaç ay yüksekti. Ama takviye kullanıyordu yakaladım. Bence de sertleşme sorunu var doktora gidelim diyorum. Gecistiriyor beni dönemsel diyor

5 ay ilişkisiz hiçbir erkek durmaz duramaz ve bir kadın olarak ben de durmam. İlişkiye girerken nasıldı peki? Kısa mı uzun mu sürüyordu ereksiyon sorunu var mıydı?
Uzun sürüyordu ben de memnundum. Ama takviye kullanıyordu bence bundan dolayı uzun sürüyordu.

Hastalık durumu derken? Başka biri ile Birlikte oldu bu süreçte cinsel yolla bulaşan hastalık kaptı anlamında mi
Evet bu sekilde yorumladim anlattiklarinizi. Cunku yine takviyelerle devam edebilirdi, siz de bu durumdan rahatsiz degilmissiniz en azindan konusmamissinizdir, disarida gorustugu birileri varmi bekar arkadaslari vb uzerinden takip edebilirsiniz

Evet bu sekilde yorumladim anlattiklarinizi. Cunku yine takviyelerle devam edebilirdi, siz de bu durumdan rahatsiz degilmissiniz en azindan konusmamissinizdir, disarida gorustugu birileri varmi bekar arkadaslari vb uzerinden takip edebilirsiniz
Hayır teketek görüştüğü kimse yok arkadas gruplarımiz ortaktır ortak plan yaparız eşlerle beraber. Yani belki de bilemedim evet neden takviyeleri kesti eğer devam etmek isteseydi takviye kullanarak devam edebilirdi en azından haklısıniz

Belki hoşlanmadıgi bir yan etkisi olmuştur ya da zararlı olduğuyla ilgili bi şeyler okumuştur. 5 Ay hiç normal değil ertelemesine izin vermeyin onun yerine bir randevu alın birlikte gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…