- Konu Sahibi papatya34e
-
Tee ben onu yapsam saniyesinde yatak odasına uçar.Çalmadan oynuyor bemimkiAslında şöyle örnek vermem gerekirse gecelik giyiniyorum salonda otururken kucağına oturuyorum öpüşmeye başlıyoruz. Ama devamını getirmiyor. Onun getirmesini bekliyorum. Ben böyle yapmışken ne istediğim çok açık ortada beni alıp yatak odasına götürmesini bekliyorum. Ama ileriye taşıyacak hiçbir davranışta bulunmuyor.
Amiyane tabir olacak ama çürük mal almışsın bacım.vakit kaybetmeden şapkanı önüne koy düşün.vakit kaybetme.kibarlik yapamayacağım valla.Uzun sürüyordu ben de memnundum. Ama takviye kullanıyordu bence bundan dolayı uzun sürüyordu.
kucağına alır zıplatarak götürür valla.Tee ben onu yapsam saniyesinde yatak odasına uçar.Çalmadan oynuyor bemimki
5ay mı?Herkese merhaba,
Eşimle 1 buçuk yıldır evliyiz yeni evli sayılıriz. 5 aydır birlikte olmuyoruz. Bunu kafama çok takıyorum ve artık hircinlasmaya başladım. Nedenini konuştum üzüldüğümü belirttim. Borçları olduğunu stresli olduğunu vesaire söyledi. Bunun bahane olduğunu biliyorum. Evlilikte bu tarz şeylerin olabilecegini, geçici bir dönem olduğunu ve beni çok sevdiğini söylüyor. Günlük hayatta bana dokunur öper ama sevişmeye yanaşmıyor.. Ben başlatmaya çalışınca da devamını getirmiyor. Dertleşmek istedim. Onun dediği gibi evlilikte dönemsel olarak böyle zamanlar olur mu, deneyimli uzun yıllardır evli hanımlar yorumda bulunabilir mi merak ediyorum.
Evet demek ki vardı sertlesemiyordu yeterince. Takviyeleri almayı kesince meydana ciktiEşiniz de seks gurusu mübarek! Evlilikte olurmuş muş bilmem neymiş, öyle bir şey yok, sizi bu şekilde geçiştiriyor durum normal değil ama ben şeye takıldım, neden takviye kullanıyordu öncesinde? Bir problem mi vardı?
Ne gibi fantezi mesela? Açığım aslında o tarz konulara istedigini deneyebiliriz söylese banaaşko normal değil, yapıcı, sevecen birazda cilveli bir üslupla konuş beraber gidin doktora gerekirse. acaba bir fantezisi varda söliyemiyomu?
Amiyane tabir olacak ama çürük mal almışsın bacım.vakit kaybetmeden şapkanı önüne koy düşün.vakit kaybetme.kibarlik yapamayacağım
Örnek verir misiniz mesela ne yapmalıyım? Olabilir aslında çünkü ben daha dominant birisiyimdir normal hayattaÇekingen yada submissive (itaatkâr) yapısı olabilir. Daha baskın ve yönlendirici olmayı denediniz mi ?
Ben de böyle bir karşılık beklerken adamda tık yokTee ben onu yapsam saniyesinde yatak odasına uçar.Çalmadan oynuyor bemimki
Var bir sorun demek ki.Normal bir durum değil.Ya cinselliği düşünemeyecek kadar bir derdi var ya da bir sağlık problemi var.Ben de böyle bir karşılık beklerken adamda tık yok
Önceki mesajlarda yanına gittiğinizi öpüşmeye başladığınızı ve devamını onun getirmesini beklediğinizi söylemişsiniz. Ondan beklemeden devamını siz getirebilirsiniz. Eşinizi orada soyup birlikte olabilirsiniz. Yada ona ne yapması gerektiğini söyleyebilirsiniz. “Soyun” vs. gibi emirler verebilirsiniz. Eğer yapabiliyorsanız ve hoşunuza gidiyorsa emirlerinizi daha argo kelimeler ile söyleyebilirsiniz (dirty talk) gibi gibi. Ban yemeden anlatabileceklerim bunlar sanırımValla haklısın bacim
Örnek verir misiniz mesela ne yapmalıyım? Olabilir aslında çünkü ben daha dominant birisiyimdir normal hayatta
Önceki mesajlarda yanına gittiğinizi öpüşmeye başladığınızı ve devamını onun getirmesini beklediğinizi söylemişsiniz. Ondan beklemeden devamını siz getirebilirsiniz. Eşinizi orada soyup birlikte olabilirsiniz. Yada ona ne yapması gerektiğini söyleyebilirsiniz. “Soyun” vs. gibi emirler verebilirsiniz. Eğer yapabiliyorsanız ve hoşunuza gidiyorsa emirlerinizi daha argo kelimeler ile söyleyebilirsiniz (dirty talk) gibi gibi. Ban yemeden anlatabileceklerim bunlar sanırım
Siz yeni mi evlisinizBenim herifde 1 aydir boyle ama o cozmeye niyetli ikincide zorlaniyor gibi bakalim cozum bulacaz
İşin kötüsü ben de soğumaya başladım. Bu gidişle ben de ona karılık yapamicamMuhtemelen artık bülbül ötmüyor ve kaçacak bahaneler üretiyor.5 ay nedir yahu hicbir normal evli erkek 5 ay sex yapmadan durmaz.Ürolojiye gönder gerekirse sert yap.Kocansa kocalık vazifelerini yapsın bi zahmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?