yalnız şurayı anlayamadım
5 aydır ilk kez geliyorsa, geleceğini bilmiyor muydunuz?
neden yemeği son güne bıraktınız?
tehlikeli bir bölgeden geldiğinde ilgi istemiştir yazacaktım ama....................
şimdi tekrar okuyunca "başka kadınlar her şeye yetişiyor" nedir yahu
çok kırıcı, üzücü... çok saçma
affedilir cinsten değil yani
Öyleyse başka kadın ihtimalini düşünmüyorum ben. Yani öyle bir yerde böyle birşey sanmıyorum ya.. psikolojisi bozulmuştur.
İyi de boşanmak ne alaka.. 7 sene önceki olayı neden sunsun durupduruken.. Durun hele bakalım sabah ola hayrola.. Sabah o size şımarırsa aynen yukrda bir arkadaşın yaptığı gibi çocukların yanında - mışşş gibi davranın.. Ve başbaşa kaldığınızda tek kelime etmeyin bakalım nolacak
Suan icin bnde disunmuyorum ama belli olmaz, erkek degil mi..
Ben soyler saklamaz diye dusunuyorum acikcasi.
Ozaman garip degil durum. Benim esimde asker doguda gorev yaparken 3-4ayda bir izne gelirdi normal hayata alisana kadar zaten izni bitiyordu. Sanirim alttan almak gerek biraz kafayi siyirmis oluyorlar haliyle. Benim esimde herseye bagirir mesela ben cevap vermeyince hatasini anlat. Allah sabir versin
Siz daha iyi tanıyorsunuz sonuçta.. yaşadığı bölgeden dolayı da olabilir bU tepkileri. Kendini kontrol edemiyor olabilir. Daha sakin bir şekilde karşınıza alıp konuşun boşanmak istiyorsan boşanalım zaten ben hep yalnızım zorluk çekmem gibi bir konuşma yapın kendini belli eder zaten..
Ozaman garip degil durum. Benim esimde asker doguda gorev yaparken 3-4ayda bir izne gelirdi normal hayata alisana kadar zaten izni bitiyordu. Sanirim alttan almak gerek biraz kafayi siyirmis oluyorlar haliyle. Benim esimde herseye bagirir mesela ben cevap vermeyince hatasini anlat. Allab sabir versin
Ozaman garip degil durum. Benim esimde asker doguda gorev yaparken 3-4ayda bir izne gelirdi normal hayata alisana kadar zaten izni bitiyordu. Sanirim alttan almak gerek biraz kafayi siyirmis oluyorlar haliyle. Benim esimde herseye bagirir mesela ben cevap vermeyince hatasini anlat. Allab sabir versin
Heryer ne kadar renkli bn bakamiyorum gozumu aliyor heryer bile dedi, kaldigi yerde agac yokmus toz toprak kahverengiymis heryer.
Sanirim kafasi yerinde degil yada cidden beni kovalamak istiyor.
Yarin olsun bakalim nolcak.
Konuyu iyi oku istersen erkek uye konu acmis bende admini cagirdimTatlım sen ne ara evlendin? Biraz önce kız tavlayamıyorum diye isyan ediyordun?
Yazık ama gerçekten Allah yardımcısı olsun.. sende alttan al konuşmaya çalış belki rahatlar konuştukça. Başka şeyler de sokma aklına adam dağda teroristlerle uğraşıyor.
Konuyu iyi oku istersen erkek uye konu acmis bende admini cagirdim
Haklisin.
Simdi vicdan yaptim
bugun gorev yaptigi yere 40 roket dusmus,orda olabilirdi iste.
Beni kirmasa cok merhametliyim ona karsi keske kiymet bilse.
Canım öncelikle Allah sabır versin asker polis eşi olmak gerçekten zor bende bi polis eşi olarak söylüyorum bunu. Konu senle ilgili değil bence psikolojisi bozulmuştur kolay değil onların işleride benim eşimide iş için hakkariye çağırdılar normalde telefonda mesajda canım aşkım diyen adam oraya gitti soğuk soğuk konuşmaya başladı bişey yazıyorum tamam filan yazıyo hayırdır dedim bana niye böyle konuşuyorsun gelince düzeldi iş stresinden midir bilmem artık. Yemek konusuna gelince eşimde çok hassas dediğin gibi sürekli yer yani sabah öğlen akşam ne yicez ne yicez diye geçer bütün günümüz mutlaka ana yemek olmalı tatlı olsun filan ister çocuktan dolayı bazen bende yetiştiremiyorum işten gelince hazır olmayınca oda bir sürü laf söyler sayar sonra yemeği yiyince geçer siniri niye öyle dedin deyip küsersemde napim sende bana de o zaman der öyle geçer gider. Yani canım demem o ki eşinin sana karşı bişeyi yoktur iş stresindendir eminim
Açıkçası ben de başka biri var gibi düşünüyordum.Ama tam olarak bilemeyiz.Benim eşim de göreve gidip eve geldiğinde gergin oluyor.Deli gibi kıskanıyor,anlam veremiyorum.Ben iyi degilim diyor.Ama çocuk olmamasına rağmen hiç böyle saçma sapan şeylerden dolayı boşanalım demedi.Hatta seni göremedim aylarca bu işi bırakıcam diye gergin gergin geziyor evde.O yüzden yadırgadım bu durumu.Sabah Ola hayrola ama üstüne gitmeyin bence.Ateşi körüklemekten başka birşey degil çünkü bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?