5 aylik aradan sonra..

Dun yaptim corba pizza tavuk tatli biseyler.
Esim bunlari geldigi aksam yedi, oglende kalanlari.
Bir kisilik yemez, 4 kisilik yer ve surekli yer.
Evet o laflari cok itici..

Öyleyse başka kadın ihtimalini düşünmüyorum ben. Yani öyle bir yerde böyle birşey sanmıyorum ya.. psikolojisi bozulmuştur.

Suan icin bnde disunmuyorum ama belli olmaz, erkek degil mi..
Ben soyler saklamaz diye dusunuyorum acikcasi.

Bnde sabahi bekliyorum, Allah onu bildigi gibi yapsin bide devrildi yatti.

Suan icin bnde disunmuyorum ama belli olmaz, erkek degil mi..
Ben soyler saklamaz diye dusunuyorum acikcasi.

Siz daha iyi tanıyorsunuz sonuçta.. yaşadığı bölgeden dolayı da olabilir bU tepkileri. Kendini kontrol edemiyor olabilir. Daha sakin bir şekilde karşınıza alıp konuşun boşanmak istiyorsan boşanalım zaten ben hep yalnızım zorluk çekmem gibi bir konuşma yapın kendini belli eder zaten..

Ozaman garip degil durum. Benim esimde asker doguda gorev yaparken 3-4ayda bir izne gelirdi normal hayata alisana kadar zaten izni bitiyordu. Sanirim alttan almak gerek biraz kafayi siyirmis oluyorlar haliyle. Benim esimde herseye bagirir mesela ben cevap vermeyince hatasini anlat. Allah sabir versin

Heryer ne kadar renkli bn bakamiyorum gozumu aliyor heryer bile dedi, kaldigi yerde agac yokmus toz toprak kahverengiymis heryer.
Sanirim kafasi yerinde degil yada cidden beni kovalamak istiyor.
Yarin olsun bakalim nolcak.

Tatlım sen ne ara evlendin? Biraz önce kız tavlayamıyorum diye isyan ediyordun?

Alttan alsam tepemden indiremiyorum.
Yarin olsun pismanlik sezinlersem uysal davranicam, het hot yaparsa da gittigi yere gider hayirlisi.

Heryer ne kadar renkli bn bakamiyorum gozumu aliyor heryer bile dedi, kaldigi yerde agac yokmus toz toprak kahverengiymis heryer.
Sanirim kafasi yerinde degil yada cidden beni kovalamak istiyor.
Yarin olsun bakalim nolcak.

Yazık ama gerçekten Allah yardımcısı olsun.. sende alttan al konuşmaya çalış belki rahatlar konuştukça. Başka şeyler de sokma aklına adam dağda teroristlerle uğraşıyor.

Canım öncelikle Allah sabır versin asker polis eşi olmak gerçekten zor bende bi polis eşi olarak söylüyorum bunu. Konu senle ilgili değil bence psikolojisi bozulmuştur kolay değil onların işleride benim eşimide iş için hakkariye çağırdılar normalde telefonda mesajda canım aşkım diyen adam oraya gitti soğuk soğuk konuşmaya başladı bişey yazıyorum tamam filan yazıyo hayırdır dedim bana niye böyle konuşuyorsun gelince düzeldi iş stresinden midir bilmem artık. Yemek konusuna gelince eşimde çok hassas dediğin gibi sürekli yer yani sabah öğlen akşam ne yicez ne yicez diye geçer bütün günümüz mutlaka ana yemek olmalı tatlı olsun filan ister çocuktan dolayı bazen bende yetiştiremiyorum işten gelince hazır olmayınca oda bir sürü laf söyler sayar sonra yemeği yiyince geçer siniri niye öyle dedin deyip küsersemde napim sende bana de o zaman der öyle geçer gider. Yani canım demem o ki eşinin sana karşı bişeyi yoktur iş stresindendir eminim

Yazık ama gerçekten Allah yardımcısı olsun.. sende alttan al konuşmaya çalış belki rahatlar konuştukça. Başka şeyler de sokma aklına adam dağda teroristlerle uğraşıyor.

Haklisin.
Simdi vicdan yaptim
bugun gorev yaptigi yere 40 roket dusmus,orda olabilirdi iste.
Beni kirmasa cok merhametliyim ona karsi keske kiymet bilse.

Açıkçası ben de başka biri var gibi düşünüyordum.Ama tam olarak bilemeyiz.Benim eşim de göreve gidip eve geldiğinde gergin oluyor.Deli gibi kıskanıyor,anlam veremiyorum.Ben iyi degilim diyor.Ama çocuk olmamasına rağmen hiç böyle saçma sapan şeylerden dolayı boşanalım demedi.Hatta seni göremedim aylarca bu işi bırakıcam diye gergin gergin geziyor evde.O yüzden yadırgadım bu durumu.Sabah Ola hayrola ama üstüne gitmeyin bence.Ateşi körüklemekten başka birşey degil çünkü bu.

Haklisin.
Simdi vicdan yaptim
bugun gorev yaptigi yere 40 roket dusmus,orda olabilirdi iste.
Beni kirmasa cok merhametliyim ona karsi keske kiymet bilse.

Canım düşüncesi bile çok kötü insan normal kalamaz ki.. yarın güzelce yemeğini hazırla.. beklediği çok birşey değil gayet basit birşey. Uzun bir aradan sonra eşinden yemek beklemiş çok normal

Bnmkide yuruyen mide, tok olunca sirin baba ac olunca gargamel
Inatla ac yatti bana sinirinden.
Yarin ola hayrola.
Tesekkur ederim

Gitmeden once de kavga gurultu varmiydo? Ben anlamadim hersey iyoyken 1 gunde nasil boyle oldu..

Bilmiyorum esimde boyle sacma bi ruh hali olusuyor, duzelmesi aylar aliyor.
Bu ilk gidisi degil, onceki gidislerinde cocuklar yoktu ve bu sureci daha kolay atlattik cunku ona zamanim vardi ama suan yok, hircinlasiyor bu yuzden.
Kizim dis cikariyor, ustune grip oldu, oglan ilgi istiyor, hani illa ki ilgi bolunuyor.
Birisi olsa soyler gercekten cekinmez,iki kadin oynatacak kivraklikta degil, dumduz bir adam.
Ama tabi belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…