5 aylik aradan sonra..

Gun icindeki kucuk tartismalar.
Yoksa siddet kufur vs yoktu cok sukur hala yok.
Resmen her yanlisimi biriktirmis bnm takmadigim cogu seyi takmis kafaya
Dik durusunuzdan odun vermeyin. Donemsel bir sorun yasiyor belli ama boyle alistirmissiniz sanirim. Her gidip geldiginde bunlarla ugrasmak zorunda olmadiginizi gosterin. Ama birakin affettirsin kendini. Hatasini anlasin. Baska sorun yoksa tabi

SaBah öğle akşam yemeği nedir ya? Sabah kahvaltısını 11 gbi yapın akşamıda 6 da fln yeyin. Sonra çayın yanına çikolatayla fln geçiştir . Kötü alıştırmışın.
Özel ilgi istemiştr beklediğini bulamamıştr. Fazla üstüne gtme.

Sabahki durumu merak ediyorum,çok üstüne gitme..bakalım ne diyecek

Özel olmazsa görev derken asker falan mı acaba?
Zor dönemler yaşıyor olabilir. Bunalmış olabilir. Bence yarınki durumuna bakın. Hemen yelkenleri indirmeyin tabi ama inşaAllah düzelir aranız. Belki istediği ilgiyi bulamayınca o an sinirle ağzından çıkıvermiştir. Hatasını anlar umarım.

en sevmediğim erkek modeli kadını hizmetçi gib gören herseyi ondan bekleyen siz de bir insansınız herseye yetişemeyebilirsiniz değil mi doğal olarak. çok mükemmel istiyorsa herseyı bır bakıcı tutsun.

boşanmak kelimesi bile evliliği çok yıpratıyor. söyleyın her daım ağzına almasın ya da tek defada ne gerekıyorsa yapsın. uzakta buyuk ıhtımal psıkolojısı bozulmuş birkaç zamana toparlar diye tahmine ediyorum

Aldatmış, sizden soğumuş, ne kolay...ne kadar emin yorumlar.

Ciddi ölüm tehlikesi olan bir bölgede aylar geçirmiş bu adam. Azıcık empati yapsam, psikolojisinin ne kadar bozulmuş olabileceğini anlamak zor değil.

Orada yalnız, çaresiz hissettikçe belki de evli olmasa bu işi bırakabileceğini düşünmüştür; düşünmekten başka bir eylem yapamayacağı anlarda, bir an var, ertesi an yok olabilirim, ama evdekiler keyfinde vs diye kendini doldurmuştur. Bu kadar eziyete, tek istediğim düzenli bir ev yaşamı, yemek, onu da yapmıyor diye köpürmüş sanki.

Bakın, asla ona hak vermiyorum. Çok büyük haksızlık size yapılan, ama sakin olun azıcık, buradaki yorumlarla dolduruşa gelmeyin. Bir müddet sessiz kalın, haklı da olsanız provake etmeyin. O zaten kendi hatasını anlayacaktır bence.

Eşinizin saydirmasi hoş değil hele ki başka kadınlarla kiyaslayip boşanma kelimesi falan. Ama ilgi beklemesi ve tehlikeli yerden gelip zor şartlarda olup da sizden yemek beklemesini haklı buldum. Yanlış anlamayın ama benimde çocuk var yerde gökte durmayan gün içinde yetisemedigim işler oluyor elbet.ama 5 aydır ayrisiniz geleceği gün belli degilmiydi? Yani ben enerjimin bitme durumuna karşılık dolabimda hazır yemek bulundururdum. Şimdide o şekilde zor durumlar için hazirda buzluga bişeyler atarım. Benim esimde skntili bir görevde ve ona göre tehlikeli işte yoğun şekilde çalışıp geliyorsa evdeki es de bi sıcak kap yemek pişirmeli. Psikolojiside ona göre kötüdür ve sinirini yemekten sizden çıkarmıştır ama biraz alttan alıp sakinlestikten sonra konuşur halledersiniz sonuçta 5 aydır ayrisiniz

Şu orta paragrafı ne kadar güzel yazmışsın, ve empati ne kadar güzel kelime..öpüyorum

O hakli olabilir bunalmakta ama bnde artik cok bunaldim.
5 ay dile kolay yapayalniz iki kucuk cocukla ugrasmak, bide ustune 30 yas ustu bebek ekleniyor her gorev sonrasi.
Ben iyi olmazsam nasil bu cocuklar iyi olacak bilmiyorum.
Aldatti sogudu yorumlari vs suan icin etkilemedi beni ama icim sogumuyor, dun duyduklarim bugunku tam tersi davranislari.

Babaaannesi gibi kadin ariyormus, kadin 90 yasinda, neyiyle kiyasliyor anlayamiyotum bile.
Bn bi ascidan ibaretim sanirim onun icin.

Fırın yemekleri düşün sebze yerine et tavuk balık gibi yanına pilav ve çorba
Seni zorlayacak haklısın ama sık dişini zaten kaç gün kalacak ki madem yemek önemli onun için...
Eşimde çoğu zaman çocuklar uyuduğunda gelir ona göre rahat bir hayatım var ohhh evde yan gel yat yapıyorum ama evin düzeni nasıl ayarlanır çocuklar ödevler bunlardna hiç haberi Yok maalesef
Evet dik durun ama şuan o da iyi değildir muhtemelen azıcık daha sabır

Varsa desin bogazina yapismam, kandirilmaktan iyidir.
O da zaten inanin dan diye soyleyecek bi tip, patavatsizlikta hudut tanimaz sagolsun
Tehlikeli gorev evden uzaklik emir komuta vsvs artik psikoloji bozulmaya baslamis belliki
Madem der ama aileyide bir arada tutar bosanmaktan korkar diyorsunuz
Seni gorevini anlamaya calisiyorum ama tavrin tarzin asti gidiyor artik bende alttan alamiyorum ya destek al yada istedigin gibi bosanalim hayat sadece sana zor degil mesleginide sen sectin sen istedin ben zorlamadim bu senin kararindi bunun sikintisini cekmek istemiyorum artik islerin ve duygularin gittigi boyut benide korkutuyor 2 cocuk var destek almani istiyorum de

Babaaannesi gibi kadin ariyormus, kadin 90 yasinda, neyiyle kiyasliyor anlayamiyotum bile.
Bn bi ascidan ibaretim sanirim onun icin.
kesinlikle nacizane tavsiyem aile terapisti.
siz de o da zor ve yıpratıcı bir süreçten geçmişsiniz
ikinizinde beden değil ruhlarının dinlenmeye ve bibirine destek olmaya ihtiyacınız var.
ikinizin de sevdiği aile büyüğü bir süre size yardımcı olmak için gelebilir.
eşiniz sizi seviyor bunu anlamak zor değil, ilişkinize sahip çıkın

Buzluktan cikmis yemegi asla yemez, pogaca vs ordan cikinca agzina surmez hatta hakaret kabul eder.
Yemek yaptim zaten ama adam kahvaltinin uzerine kurufasulye yiyen adam.
Yetemiyorum yok yani yetemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…