5 aylik aradan sonra..

eşine uysan çoktan ayrılırdınız
sakinsiniz biraz bazı yazılarınız komiğime gitti
aç olunca gargamel vb
son durumunuz nedir

Baristik ama bn kirginim, cok yaklasmiyorum acikcasi.
O gelip gonul almaya calisiyor.
Bide memleketine gidicez yarin, oyuzden biraz gerginim.
Kv nin evi cocuk icin hic uygun degil, yerler soguk, kopek var, cok uzun merdiven var, onune bariyer koysam bile kizim gozle kas arasi dusebilir Allah korusun.
Burnumdan soluyorum ama mecburum gitmeye.

sebep? evde sizden başka hizmetçi olsun istemiyor mu?

Supheci.
Isi geregi kili kirk yarar,tanidik olmayan birinin eve girmesi onun icin kalp krizi sebebi.
Kolay guvenmez, insanin gbt sini doker ama o da yetmez guvenmesi icin.
Zor bir karakter acikcasi, bnde bunun savasina girmiyorum.

Dürüst olmak gerekirse ben sizi haklı bulmadim..Esiniz zor şartlar altında çalışıyor ve 5 ay boyunca sizlerden uzak kalmis.Aile ortamını özlemiş,yuvasını özlemiş.. Siz elinizden geleni yaptığınızı düşünüyorsunuz fakat bu ona yetmemis.
Ben siz de bi bikkinlik seziyorum..onun da psikolojisinin bozuk olduğunu düşünüyorum .Eşinizin psikolojisinin bozuk olması çok normal.
Zannedersem asker eşisiniz. Asker eşi olmak büyük fedakarlıklar gerektirir..

Evet asker esiyim ve ayrica asker kiziyim, hani bu hayatin icindeydim hep.
esim kolay biri degil,iyi kalpli ama evin buyuk bebegi gibi.
Herseyi dort dortluk olmali, bunu da beceremiyorum, beceremedikce geriliyorum cunku ilgi istegi bitmek bilmiyor.
Yemek var mesela, yapmisim ama onun tabagina koyup yemesi lazim..
O tabaga bn koymazsam onun icin birsey ifade etmiyor ve sen bana bakmiyorsun,ilgilenmiyorsun diye basimin etini yiyor.
Bu durum bnde bikkinlik yaratti dogru.
Bn soyle yag gibi kayan, kucuk seylere takilmayan biri sanirdim, yas aldikca tas firin erkegine evriliyor bn anlamadim.

+1

Ben olsam 5 aydır görmediğim kocama ne yapar eder bir akşam sofrası hazırlardım bunu beklemiş, karşılıksız kalmış orası ayrı ama boşanmaya kadar abartmadı da saçma olmuş

vintagecupcakes
Haklisin canım ama karşımızda yalnız tek başına 2 çocuk bakımını üstlenen bir anne var
Bitkin olması gayet normal
Bende yaşadığım için biliyorum
Aksamlari eve esinin gelmesi büyük nimet

Bende 4 aydır isi dolayısıyla goremedigim eşime hiç birşey hazirlamadim
Kendisi gecti mutfaga hem çocuklara hem kendine birşeyler hazırladı
Yorulan sadece o değil
Bende kahvemi yaptım keyfime baktım
Çocuk bakmak ,korumak, kollamak dünyadaki en zor iş ve sabır isteyen birşey
Annelerin hakki ödenmez diye boşuna denmiyor

Ordu mensubu, teror bolgesindeydi
Ben sizi haksız buldum 5 ay terör bölgesinde görevli bir adam ve önüne bir yemek bile koymamışsınız. Adamcağız ilgi beklemiş bir tabak yemek bile bulamamış ama . Birde üstüne trip mi atacaksınız? Abartmayın herkesin çocuğu var benimde var Ama çocuğuma da bakarım yemeğimi de yaparım bunun iki elin kanda olmasıyla ne alakası var ?

Yabanciya yemek yapiyorum, esime neden yapmayim.
Geldiginde sofrasi hazirdi.
Ertesi aksama biraz yemek kalir diye dusundum cunku bolca yaptim, kalmamis.
Oyuzden ertesi aksam yemegi yetistiremedim.
Oglen yemegini yaptim.

Ah canım yorumlarının bazılarını okudumda ne çok ortak yönümüz var benim kv evide aynı sayılır bizimki sıcak ama ev küçük, köpekte var bende hiç gitmek istemem içimden gelmez ama mecbur gidiyoruz Allahtan en fazla 2 gün kalır döneriz. Kocaya gelince tıpkı benim kocam gibi inan çocukla uğraşmak onla uğraşmaktan daha kolay oda tıpkı çocuk gibi ilgi ister sevgi ister ona vakit ayırıyım ister tabi benim tek çocukla fırsatım olmuyor hele sen 2 çocukla dahada bi zordur eminim ama çocuklar uyuyunca biraz vakit ayırsan ne bilim mesela benim oğlan geç yatar 11 de 11.30 da anca uyur ama yinede beraber biraz vakit geçirelim diye bizim yatmamız 1.30 2 yi bulur. Otururken başka odaya gidecek olsam bile nereye gidiyon diye sorar hemen yada mutfakta bi iş yapıyosam hadi bırakta gel der yanında ister sürekli önceden bensiz yatmazdı mesela o yatıyosa zorla benide yatırırdı yanına sarılıp uyuyacakmış sırf ben sıkılmayım diye yatak odasına tv aldı izleyeceksen burda izle diye çocuk olunca o kadar birbirimize ayıracak vaktimiz kalmadı ama yinede bu adamlarda ilgi bekliyor bizden heleki bide o kadar süre uzak kalıp tehlikeli yerlerde durduktan sonra tabiki dahada bi özlem duyuyolar. Sen yemek mevzusuna takılma daha fazla seni en iyi ben anlarım :) şimdi benimkide görevde geçen aramış nası ben yokken iyimi diyo bende Hee ya daha iyi başımda ikide birde ne yicez ne yicez diye dikilen biri yok dedim küstü tamam kapat telefonu dedi :) tabi şakasına küstü öyle gerçek bişey değil şimdi yanlış anlaşılmasında sonra beni topa tutmasınlar ekmeği yemeği hazır olsun tamam kedi gibi adamdır ondan iyisi yoktur o yüzden madem senin kocada öyle sende biraz dikkat et ne bilim önceden kafanda ne yapacağını belirle internetten pratik yemeklere bak çocuklarla o hiç ilgilenmiyo mu o bakarken sen yapsan benim oğlan babasında durmadığı için sen çocuğa bak ben yaparım der bazen o yapar hazırlar yemeği kahvaltıyı filan sağolsun. Kocanın suyuna gidersen eminim oda biraz yardımcı olacaktır sana benim kocada kendince gurmedir kalkar bazen yemeği filan yapar seninki yapmazmı hiç

Hayatım boşanmak son çare (bana göre)
Adam da gerilmiştir accık. Herifler açken canavar olabiliyolar :) bide görev yapıyo demişsin tehlikeli bölge falan. Sanırım asker. Eğer askerse alışıyolar otoriteye. Emir vermeye. O yüzden. Zamanla düzelmesini umuyorum. Allah yardımcın olsun

Tesekkurler, sizinkileri de Allah bagislasin.
Allah kolaylik versin size de.
Tek basina cocukla kalmanin zorlugunu yasamayan bilmez.
Bazi hanimlar esleri olmadan bebek yikamayamiyor,5 ay dile kolay,uzaktan kolay geliyor iste..
Amin canım sağol
Gerçekten öyle uzaktan kolay geliyor ama yasayan bilir
Çocukların kahvaltısını hazirlamak onlara yedirip sonra halim kalırsa kendim yiyorum
Öğle uykusuna hazırlık üstünü değiştirmek banyosu
Öğle akşam yemeği vs. uzar gider
Kisa bi süre olsa neyse ama aylarca bu şekilde olunca ister istemez bunalıma giriyorum ama onada fırsat yok vakit yok
Tek lüksüm bu saatlerde içtiğim kahvem
Bu yandanda düşünüyorum çocuklarım olmasa kafayı yerdim
Onlarla zaman çabuk geçiyor

Supheci.
Isi geregi kili kirk yarar,tanidik olmayan birinin eve girmesi onun icin kalp krizi sebebi.
Kolay guvenmez, insanin gbt sini doker ama o da yetmez guvenmesi icin.
Zor bir karakter acikcasi, bnde bunun savasina girmiyorum.
hem hizmetçiliğe hem adama kadınlık yapmaya devam o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…