Kac yaşında çocuklar?
eşine uysan çoktan ayrılırdınız
sakinsiniz biraz bazı yazılarınız komiğime gitti
aç olunca gargamel vb
son durumunuz nedir
sebep? evde sizden başka hizmetçi olsun istemiyor mu?
Dürüst olmak gerekirse ben sizi haklı bulmadim..Esiniz zor şartlar altında çalışıyor ve 5 ay boyunca sizlerden uzak kalmis.Aile ortamını özlemiş,yuvasını özlemiş.. Siz elinizden geleni yaptığınızı düşünüyorsunuz fakat bu ona yetmemis.
Ben siz de bi bikkinlik seziyorum..onun da psikolojisinin bozuk olduğunu düşünüyorum .Eşinizin psikolojisinin bozuk olması çok normal.
Zannedersem asker eşisiniz. Asker eşi olmak büyük fedakarlıklar gerektirir..
+1Yani kizmayin ama esimi 5 aydir gormesem ve i tehlikeli bir yerde görevde olsa(ki tehlike olmasa da ayni) 20 cesit yemek yapatim 1 hafta onceden. Hazirlar hazirlar buzluga koyarim. Sevdigi herseyi onune sererim. Yani sevmek ozlemek bunu gerektirir.
Nirmal bir gunde neden yemek yapmadin diye surat yapan adama kalk cok biliyorsan kendin yap derim. Ama bu durum oyle degil ki o adam sizin yemeginizi bile ozlemistir.
Uzaktan gelen misafire bile yemek yapmasak alinir. Kovaniz bence onu onemsemediginizi dusundu.
Ayrica iki rlim kanda tabiriniz hic olmamis. Dunyadaki butun kadinlar gibiyiz iste vocuguna evine isine bakmaya calisan iki elin kanda olmasini gerektirecek bir durum yok.
Ev yemek ve cocuk mevzularini fazlaca abarttigini dusunuyorum bazi kadinlarin.
Allah bağışlasın canımBiri 10 aylik digeri 4 yasinda.
Ben sizi haksız buldum 5 ay terör bölgesinde görevli bir adam ve önüne bir yemek bile koymamışsınız. Adamcağız ilgi beklemiş bir tabak yemek bile bulamamış ama . Birde üstüne trip mi atacaksınız? Abartmayın herkesin çocuğu var benimde var Ama çocuğuma da bakarım yemeğimi de yaparım bunun iki elin kanda olmasıyla ne alakası var ?Ordu mensubu, teror bolgesindeydi
Bende işi dolayısıyla eşimden aylar süren ayrılık yaşıyorumBiri 10 aylik digeri 4 yasinda.
Ben sizi haksız buldum 5 ay terör bölgesinde görevli bir adam ve önüne bir yemek bile koymamışsınız. Adamcağız ilgi beklemiş bir tabak yemek bile bulamamış ama . Birde üstüne trip mi atacaksınız? Abartmayın herkesin çocuğu var benimde var Ama çocuğuma da bakarım yemeğimi de yaparım bunun iki elin kanda olmasıyla ne alakası var ?
Allah bağışlasın canım
Amin canım sağolTesekkurler, sizinkileri de Allah bagislasin.
Allah kolaylik versin size de.
Tek basina cocukla kalmanin zorlugunu yasamayan bilmez.
Bazi hanimlar esleri olmadan bebek yikamayamiyor,5 ay dile kolay,uzaktan kolay geliyor iste..
hem hizmetçiliğe hem adama kadınlık yapmaya devam o zaman.Supheci.
Isi geregi kili kirk yarar,tanidik olmayan birinin eve girmesi onun icin kalp krizi sebebi.
Kolay guvenmez, insanin gbt sini doker ama o da yetmez guvenmesi icin.
Zor bir karakter acikcasi, bnde bunun savasina girmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?