5 aylik aradan sonra..

başka çocuk yapmayın ve mümkünse evinize yardımcı alın gün içinde sizin yardımcılığınızı yapsın. hem siz de nefes alırsınız hem ev işleri de aksamaz

Hakikatten yani. Burda kadınlar yuva yıkar valla :) o kadar kesin konuşuyorlar ki aldattı diye benim bile sinirim bozuldu. Adam terör bölgesinde aldatmayla uğraşacağını hiç sanmıyorum ben... kafasında bombalar yağarken başka kadını düşünmek yerine çocuğunu karısı ı düşünür..

Kararsiz kaldim.. baska kadinmi diycem ama solerdi diyosunda.. baska kadinlarla niye seni kiyas ediyor? Baska kadinlarin herseye yetistigini nerden vikariyor? Komsunun tavugu kaz gelirmis misali iste.. herseye yetisen kadinlar cogu seyi yanliz yapmiyor ya da yarim yapiyor.. bi ogun yemek yiyemedi diye bosanacaksa hic durmasin pislik

Bunları ona söylemelisin
Dırdırsa dırdır
O dırdır ederken iyi
İçim almıyor kısmı hariç tabi

Evet asker.
Doguda degil Afganistandaydi.
Daha onceki gidisinde de 1 seneyi buldu alismasi eve ama ozaman cocuksuzduk.
Simdi kafam goturmuyor gercekten.
offf offf içim yandı gerçekten . eşim asker ve ilk göreve bşladı ırak çıktı başikaya gitti. 6 ay diye gittiler aralık ayında taa bir geçen aralıkta geldiler yani tamm sene kaldılar. öyle felaketti ki orada olan olayların yarısı bile basına yansımadı . bana heryer çok renkli demesini çok iyi anlıyorum eşimde kendine gelememişti bir süre eşinizi anlayın ve ona hak verin . şimdi ırak olayı yine gündemde dua ediyorum devlet hadi yeniden ırak demesin .biraz sabredin bilmem kaç ay görüşmediniz adamın sizin üzerinize atlaması lazımdı . ben başka kadın olduğunu düşünmüorum . çünkü oradaki yaşam koşulları çok ağır oluyor en azından ırak öyleydi . sadece psikoojisi bulmuş ama geçecek yeniden gidecek mi peki aynı yere

Evet asker.
Doguda degil Afganistandaydi.
Daha onceki gidisinde de 1 seneyi buldu alismasi eve ama ozaman cocuksuzduk.
Simdi kafam goturmuyor gercekten.
E okdar bunaldiysaniz. Yazik adam sizin icin oralarda clisiyor. Soyleyin istifa etsin siz calisip gecindirin evi o da cocukalrina baksin. Valla cok kiziyorum size. Adamin isi zor zaten sizden bi guler yuz bi kap yemek beklemis. Aylar sonra adam eve geliyor ev karanlik kmse beklemiyor onu. 1 gun gec uyutsaydiniz cocukalri babalarini karsilasalardi. Ya kendimi dusunuyorum esim boyle bisey yapsa. Ya hic kiymetim yokmus derim. Yani ilkkez bir konuda bir erkegi bu akdar hakli buldum.
Aldatiyor falan diyenleri de hic dinlemeyin. Bence alakasi yok. Adam orda is guc can derdinde kadin pesinde mi kosacak birde. Burdaki kadinlar her olaya aldatiyor diye atlamaya bayiliyor.
Kocaniz her seven insanin yapacagi gibi biraz ozen istemis sizden onu gormeyince de yeter demis dogal olarak.

Ayrica evet kadinalr her ise yetisebiliyor. Iste calisip evinin temizligini de yemegini de yapan cocukalriyla da ilgilenen binlerce kadin var.

Yahu adamda uste atlayacak hal mi birakmis. Siz kocanizi boyle karsilamamissinizdir eminim yani. Adam eve giriyor ev kapkaranlik. Kadin cocuklari yatirip yanina geliyir hos geldin diyor. Zahmet etmis onu da demeseymis keske.

Yahu adamda uste atlayacak hal mi birakmis. Siz kocanizi boyle karsilamamissinizdir eminim yani. Adam eve giriyor ev kapkaranlik. Kadin cocuklari yatirip yanina geliyir hos geldin diyor. Zahmet etmis onu da demeseymis keske.
işte öyle demeyeyim dedim de sen dedin cidden . neyse söyleyeyim bende o zaman çocukları uyutacaktı üzerini düzgün giyip yüzüne biraz makyaj yapacaktı bakımlı olacaktı güzelce bir masa hazırlayacaktı adam yemeği seviyor işte biliyorsun neden uzatıyorsun ki olayı . karanlık filan ne alaka cidden ya . eşim geçen hafta 2 gün acil göreve gitti inan adam gelecek diye çıldırdım 2 gün duramadım. onun dışında normal hayatta da öyle inanın ben yeni evliyim ondan mı böyledir bilmiyorum ama adam 8 de gidip akşam 5 te geliyorsa yemeği masayı hazırlıyorum koşarak bir duş kremleniyorum ardına hafif bir makyaj yapıp eşimi karşılıyorum. Erkekler zayıf yaratıkla ne yapacaksın işte adamı kaybetmek istemiyorsan böyle davranacaksın yanlışsam düzeltin lütfen

Son cümlenizin yanlış olduğunu düşünüyorum.
Evet o kadar uzun ayrılık ve zor görev sonrasında daha sıcak bir karşılama ve yemek olsaymış iyi olurmuş.
Konu sahibini de anlamak gerek. Tek başına iki küçük çocuğa bakmak hiç kolay değil.
Aman adamı kaybetmeyeyim diye, nefes almaya fırsat bulamazken kremi makyajı düşünemez. Evlilik karşılıklı anlayış gerektirir.
Çocuk olmasa veya büyümüş olsa da çalışıyor olsanız yine bu hazırlığı yapamazsınız. Erkeği elde tutmak için evde hazır mı bekleyecek herkes?

hayır tabiki her zaman hazır beklemeyecek ama o an özel bir durum mevcut 5 ay yemek yapmasın her yer pis olsun kendinin saçı başı dağınık olsun ama adam 5 ay sonra gelmiş ya güzel bir karşılamayı hak etmemiş mi sencede 2 gün sabretse yemek vs için adam kendini toparlayacak zaten sonra ne olması gerekiyorsa o olur

Yok istemiyor.
Sabahtan beri beni ihmal ediyorsun bana bakmiyorsun diye aglaniyor, kafayi yemek uzereyim.

Kizim dis cikariyor ve ne gece gunduz yerinde duruyor.
Esim asla buzkuktan yemek yemez.
Geldiginde zaten yemek vardi.
Bnde 5 aydir farkli bi duzen icindeyim adam yediginin 3-4 katini yer olmus,diger aksama bizi goturur dedigim yemek sabaha karsi tukenmisti.
Kalkip kalkip yemis.
Afiyet olsun yine yaparim ama bnm esim sabah 5dekalkip mangal yakan adam.
Bn bu duzene ayak uyduramiyorum.
Simdi dondu oglen de evden goturcem isyerinden yemek yiyemem doyor.
Bilmiyorum cocugunuz var mi, bnm popomun minder gormesi aksam 9 u buluyor.
Cocuk yokken alisti onu boyle beslememe ve bn artik yetemiyorum.

5 ay sonra o gun geleceği belli degilmiydi .Sabahtan aksama kadar 10 ceşit sey yapılır .3 günlük yemek pasta vs.Bizimde çocuklarimiz oldu .Siz garipsiniz .

Sorun yemek degil ki.
Yani sadece o gunluk yemek degil.
Geldiginde herseyi jazirdi zaten, bnm yetecek dedigim ordu doyurcak cinsten yemekler vardi.
Kalan yemegi 3. Gun protesto eder ve buzluktan yemez.

Isyerseniz yapabilirsiniz herkesin cocugu var herkesin ev isi var. Hem evde hem iste calisanlar var. Size hergun 3 cesit yemek yapin el pence divan durun asla drmiyorum. Esler ev ve yemek konusunda tamamen ortaklasa calismalidir. Ama bu adam da bes aydir evine karisina cocuguna hasret boylr bir muamele kendini onemsiz hissettirmiş iste adama.

Benim babamda asker ve ara tayin gorduler, suan evleri yok, yerleri belli degil cunku itiraz etti babam bu tayine,buyuzden gidip yuk olmak istemiyorum.
Yerlerinin kesinlesmesi evlerini kurmalari 2 ayi alir oyuzden iki ay yazmistim.
Bilmiyorum bn relax biri oldugunu dusunurdum,evlilik icinde resmen evrildi, dun diyor ki bn eski kafaliyim.

Haklisiniz belki dediginiz gibidir.
Kizim butun gun uyumadigi icin artik kafasi dusuyordu mecbur yatirdim oglumda ayni sekilde.
Bana 11 den once gelemem demisti, bu cocuklar icin cok gec diye yatirdim, 9gibi gelecegini bilsem yatirmazdim.

Psikolojisi normal değil o kesin.
Yemek konusunda annemle babam da hep tartışıyor,babam gerçekten çok aksi o konuda. Merakettim, eşin de boğa burcu mu?

Yok terazi burcu ama terazi de boga da venus insani sonucta, genelde severler yemeyi icmeyi :)

Bize de irak denildi hatta bi komutanin yedegiydi cok sukur o adam caymadi ve afganistana gitti esim.
Irak cok cok daha zormus yemekleri sartlari cok agirmis.
Afganistan okadar degil,artik yerlesmis bi duzen ama tabi bombalar yine ucusuyor.
Suan onumuzdeki 2 sene gorunmuyor gorev ama bagli oldugu sinif dolayisyla derlerse ki afrikaya gideceksin, ya da irak' a, gitmek zorunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…