Epey ayrı kalmışsınız o dahi aranızdaki ahenki bozar bence sabırlı olun belki eşinizde başka sorunlar var size söyleyemediği sabırlı olun onu çocuk gibi tıbışlayın erkek kısmı çocuk gibidir
hep senin için hazırladım deyin sana özel lafını sık,sık kullanın ilgiyi yoğun şekilde hissetmek istiyor boşanmış kadın ve 2 çocuk inanın daha zor olur omuzlarındaki yük
Son cümlenizin yanlış olduğunu düşünüyorum.
Evet o kadar uzun ayrılık ve zor görev sonrasında daha sıcak bir karşılama ve yemek olsaymış iyi olurmuş.
Konu sahibini de anlamak gerek. Tek başına iki küçük çocuğa bakmak hiç kolay değil.
Aman adamı kaybetmeyeyim diye, nefes almaya fırsat bulamazken kremi makyajı düşünemez. Evlilik karşılıklı anlayış gerektirir.
Çocuk olmasa veya büyümüş olsa da çalışıyor olsanız yine bu hazırlığı yapamazsınız. Erkeği elde tutmak için evde hazır mı bekleyecek herkes?
başka çocuk yapmayın ve mümkünse evinize yardımcı alın gün içinde sizin yardımcılığınızı yapsın. hem siz de nefes alırsınız hem ev işleri de aksamaz
Irak'ta şuan Siirt 3. Komando birliği var şuan şartlar daha iyileşti . Eşim ilk gittiğinde yatacak yer yoktu hepsi koyun gibi bir yerde zemin toprakta yattılar çok acı şeyler yaşandı. Arkadaşların eşleri düşük yaptılar üzüntüden Allah'ın her günü her günü saldırı oldu şuan o görüntüleri izleyip üzülüyoruz. Sizde eşinize hak verin birazBize de irak denildi hatta bi komutanin yedegiydi cok sukur o adam caymadi ve afganistana gitti esim.
Irak cok cok daha zormus yemekleri sartlari cok agirmis.
Afganistan okadar degil,artik yerlesmis bi duzen ama tabi bombalar yine ucusuyor.
Suan onumuzdeki 2 sene gorunmuyor gorev ama bagli oldugu sinif dolayisyla derlerse ki afrikaya gideceksin, ya da irak' a, gitmek zorunda.
Caresiz olmasam gecenin bu vakti bu konuyu acmazdim sanirim
Esim 5 aydir gorevdeydi ve dun dondu.
Ilk eve girdiginde cocuklari uyuttugum icin ev karanlikti, onlari yatirdim yanina gidip hosgeldin dedim, bos bos bakti bi sure, cok takilmadim nihayetinde tehlikeli bi bolgeden geliyor,alismasi zaman aliyor herseye.
Sabah iyi uyandi, iki elim kanda kahvaltisini onune koydum oglen yemegini hazirladim ama aksam yemegini yapacak inanin enerjim kalmadi, iki kucuk cocukla mahvoluyorum butun gun.
Aksam cocuklar yatti,bnde ancak oturabildim haliyle.
Esim ise butun gun yatti yuvarlandi ve aksam yemek yok diye basladi surat yapmaya.
Sonrada agzina geleni soyledi.
Ben onu umursamiyormusum, benimle omur geciremezmis,baska kadinlarherseye yetisiyormus.
Ben 5 ay kimsem olmadan iki cocuguma anne baba oldum, yurtdisindayim ustune, olsem olum curur o derece komsuluk yapilmiyor.
Bosanmak istiyormus.
Peki dedim tamam,hazirla evraklari atayim imzayi bitsin.
seneler once olmus seyleri saydi durdu.
Bilmiyorum delirdi mi, psikolojisi mi bozuldu.
Baska kadin desem..
Olsa soyler hic cekinmez dan dun soyler yani.
boyle bi ortamda cocuklarimi yetistiremem.
Istiyor ki asci, utucu, cocuk bakicisi hersey olayim.
Bn unv mezunuyum, isim var , cocuklar yuzunden ara verdim ve ise donerim diye akli cikiyordu.
Sabah kalkacak ve hicbisey olmamis gibi davranacak bundan eminim.
Ben nasil davranayim peki?
Ayni evin icinde olunca bide cocuklarin onunde en sevmedigim sey anne baba kuslugu.
Evden gitsem desem, su 2 ay imkansiz ama sonra olabilir.
Beni dusunduren yarin obur gun, yani su evdeki iletisim.
Evde hir gur istemiyorum ama konusmayip kuslukte istemiyorum barismakta..
Bu tedirginligim cocuklardan dolayi.
Yoksa bosandim bosanmadim suan umrumda degil, o bosamadan ben bosarim.
Nasil yoneteyim ben bu krizi
Bu fikre katılıyorum ki konu sahibi de bununla ilgili açıklama yapmış. Benim katılmadığım son cümlenizdi.hayır tabiki her zaman hazır beklemeyecek ama o an özel bir durum mevcut 5 ay yemek yapmasın her yer pis olsun kendinin saçı başı dağınık olsun ama adam 5 ay sonra gelmiş ya güzel bir karşılamayı hak etmemiş mi sencede 2 gün sabretse yemek vs için adam kendini toparlayacak zaten sonra ne olması gerekiyorsa o olur
Oy bende hamileydim hamileliğimi zehir etmişti :) çocuk doğunca adama sihirli değnek değdi sanki, yoksa kırkı çıkınca ayrılmayı bile planlamıştım:) Allah yardımcın olsun, ama biraz zaman ver yaşamasam bende inanmazdım , psikolojik olarak çok etkileniyorlar gerçekten. Zamanla düzelir inşallahEvet asker.
Doguda degil Afganistandaydi.
Daha onceki gidisinde de 1 seneyi buldu alismasi eve ama ozaman cocuksuzduk.
Simdi kafam goturmuyor gercekten.
Baska cocuga yetecek halim kalmadi.
Yardimci kesinlikle onaylamiyor esim,bnde ustelemiyorum.
Bnde dus alayim dedim kizim yikti ortaligi bnde yaninda sacimi yikayip hizlica kuruttum.
Makyaj yapmam zaten dudak kremi surdum temiz biseyler giydim rolon surdum okadar.
Yok bnm suan suslenmeye vaktim yok, dediginiz gibi buyurler bnde kendime bakarim.
Zaten kilom filan kalmadi kosturmaktan, s beden ustumden dokuluyor, saclarimi da kisa kestirdim, yikayip cikinca yapilmis gibi duruyor.
Hep spor giyiniyorum tayt yuzucu tshirt vs.
Esimde sevmez oyle cok sus pus cok sukur :)
Konuyu ve bırkac mesaJını okudum bana delı demeyın de cok tatlısınızbellı psıkolojısı bozulmus ve fazlasıyla ılgı ıstıyor durmadan cocuklarınızla sarılın esınıze sevgı her kapıyı acar bosanmaktan delı gıbı korkup da bosancam blofu yapacak kadar caresız kalmıs, resmen davranıslarıyla bellı etmesede ıc dunyasında sevgı dılenıyor senden :) sendee masallah cok ıyı ıdare etmıssın bes ay hem anne hem baba olmak kokay degıl yıpranmıssındır bıraz yukunj hafıfletsın ıstıyorsundur senınde ılgıye ıhtıyacın vardır haklısında ama bunları knusarak halledın esının hırcınlıgı senı ve cocuklarını ozledıgı ıcındır bak sabahtan berı etrafında dolanıyormus barısın artık
sizde 5 ay sonra adam görevden dönmüş bir akşam yemeği yapsaymıssınız haklı bence
tamam çocuk var ama eşinizde 5ay boyunca evden uzak
bu kadar uzatacak bir şey yok bence
bu arada iki elim kanda kahvaltı hazırlamak ne demek eşiniz tabiki sizinle kahvaltı yapmak isteyeceksiniz
Ben karşımda yorulmuş, yıpranmış ve yalnız bir anne gördüm. Size bu yönden hak verdim. Çocuklarla çok haşır neşir olmuşsunuz. Sizinde hava almaya ihtiyacınız var. Geri kalan konulara eşinizin beklentilerine diğer arkadaşlar değinmiş zaten. Keşke fırsatınız olsa da eşinizle başbaşa şöyle iki gün kaçamak yapabilseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?