5 AYLIK BEBEGIMIN UYKU SORUNU

Emleymen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2016
3
0
1
38
Hanimlar merhaba..5 aylik oglum yaklasik bir haftadir uyku problemi yasiyor.uykuya dalmakta sorun yasiyor.mizildaniyor uykusu war ama uykuya dalamiyor.onu rahatlatir die banyo yaptiriyorum ama ise yaramadi.rahatsizligi oldugunu dusunmuyorum cunku uyku saatleri disinda gayet aktif ve nese saciyor.ama dedigim gibi uyku duzeni kalmadi ne zaman uyuyacagi ne zaman uyanacagi artik hic belli degil.gece uykusuda uyumuyor.ne yapabilirim bu konuda tecrubesi olan annelerden yardim istiyorum.

Canım diş çıkarıyorsa o yüzden gece uyumayabilir
Öğlen uykusunu çok uyutma gece uyumaz bide papatya çayı iç emziriyorsan bebişi uyutur
Sen kendin kahve yeşil çay falan içme bebişte uykusuzluk yapıyor özellikle yeşil çay canım

Canım diş çıkarıyorsa o yüzden gece uyumayabilir
Öğlen uykusunu çok uyutma gece uyumaz bide papatya çayı iç emziriyorsan bebişi uyutur
Sen kendin kahve yeşil çay falan içme bebişte uykusuzluk yapıyor özellikle yeşil çay canım
Cnm ben emziremiyorum malesef..kontrol ediyorum ama dis cikarma belirtiside yok..hani artik takati kalmadiginda uyuyor ama zamani hic belli olmuyor uyudugunda uyanmiyor ama gununu tas catlasin 4-5saatlik kesintisiz uykusu ile geciriyor.

Cnm ben emziremiyorum malesef..kontrol ediyorum ama dis cikarma belirtiside yok..hani artik takati kalmadiginda uyuyor ama zamani hic belli olmuyor uyudugunda uyanmiyor ama gununu tas catlasin 4-5saatlik kesintisiz uykusu ile geciriyor.
Bazı bebeklerin fazla uykuya ihtiyacı olmuyor sanırım
Dediğim gibi sen onu gündüz olabildiğince az uyutmaya çalış
Yatmadan yıkamayı falan denedin mi? Yıkama,masaj,masal..
İşe yaramıyorsa uyku yöntemlerine bakmanı tavsiye ederim kadınlar kulübünde var ferber yöntemi gibi uyku arkadaşı gibi
Bu konuda bilgili arkadaşlar yorum yazacaktır

Back
X