- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
arkadaşlar bu korkunuz nedir anlayamıyorum genç nüfusun fazla olması ülkenin gelişmişliğini gösterir korkmayın hiç bi zaman 3 çocuk doğurmak zorundasın yada 5 çocuk doğurmak zorundasın diye bi kanun çıkmıyacak varmı böyle bi zorunluluk
ne zamandan beri genç nüfuz gelişmişlik göstergesi acaba?? tam tersi,genç nüfus henüz para kazanmamış,üretime katkısı olmayan,ya da az katkısı olan guruptur.bu sebeple devlete yükü daha çoktur.gelişmişlik göstergesi asla değildir. avrupaya bakarsanız genç nufus az olduğu için doğurmaya teşvik çok.o yüzden bizde ne kadar vasıfsız adama varsa alıp işçi olarak çalıştırıyorlar..
işsizlik had safhada ülkede gençler işsiz..bizim fabrikada 900 tl ye tekstil,bilgisayar mühendisi işe alıyolar..
korku falan da yok ayrıca onu nereden çıkardınız?? korkulan yeni neslin kültür seviyesi sadece...
yürüyüş ve protesto sebepleri; çocuk sayısı ya da doğum teşvikleri değil zaten.yoksa çalışan kadına verilen doğum izninin uzatılması.,süt izninin uzatılması çok güzel şeyler,hiç itirazım yok..ben yorumları görünce korku gördüm kusura bakmayın kaç tane doğururuz kime ne gibilerinden ben böyle bi yasanının hiç bir zaman çıkıcağını sanmıyorum eylemler yapılıyo gereksiz bi şekilde sakız gibi dillere dolanmış ama bazı avrupa ükelerinde yasalar var çinde mesala sadece 1 çocuk doğurabiliyorsun 2. ye hamile kalırsan kürtaj yaptırmak zorundasınız bu çok daha kötü
niye arkasında durayım damızlık mıyım ben? asli görevim devlete ucuz istihdam gücü sağlamak mı ? siz türkiyeyi gelişmiş bi ülke falan sanıyosunuz heralde!! gidip bi ilkokullara baksanıza bi sınıfta kaç çocuk ne menem bi eğitim alabiliyo, o çocuklar 5 puanla zarzor girdiği dıttırı baysal üniversitesinden mezun olup aç kalmamak için 10 kuruşa günde 12 saat çalışıyo. benim çoluğum çocuğum kıymetli valla. en iyiyi veremiyosam 1 tane yaparım ona veririm elde avuçtakini. aşiret kafası doğur babam doğur gelişmiş mi oluyoruz yaniçek cumhuriyeti doğum yapan anneler e 3 yıl,slovakya 3 yıl, danimarka 1 yıl ..... veriyor. ne yani bu ülkeler kadın istihdamını azaltmak için mi böyle imkanlar veriyor?
meclis yeni dönmede çalışan annelere çocuk 2 yaşına girene kadar yarım gün çalışma izni verecek, bunun neresi kötü. yapmayın lütfen... bu kadar yandaş düşünmeyin. asıl kadın olarak biz bunun arkasında durmalıyız....
niye arkasında durayım damızlık mıyım ben? asli görevim devlete ucuz istihdam gücü sağlamak mı ? siz türkiyeyi gelişmiş bi ülke falan sanıyosunuz heralde!! gidip bi ilkokullara baksanıza bi sınıfta kaç çocuk ne menem bi eğitim alabiliyo, o çocuklar 5 puanla zarzor girdiği dıttırı baysal üniversitesinden mezun olup aç kalmamak için 10 kuruşa günde 12 saat çalışıyo. benim çoluğum çocuğum kıymetli valla. en iyiyi veremiyosam 1 tane yaparım ona veririm elde avuçtakini. aşiret kafası doğur babam doğur gelişmiş mi oluyoruz yanikomik
kendilerine muhtaç işsiz eğitimsiz koyun gibi genç bir nüfus!!!!
hayır bide isterler 5 çocuğu millet kısır tüp bebek merkezleri doplu taşıyo
ne yardım ne destek ...gel doğur kolaysa
bence komik olan sizsiniz. kimse sizin karnınıza zorla bebek sokmayacağına göre nedir bu kaygınız.
konuşmalarınızdan ülkemi çok sevdiğiniz için değil kişisel korkularınızdan dolayı böyle tedirgin olduğunuz anlaşılıyor.
benimde 1 tane oğlum var, herkesin evladı kendine kıymetlidir. aylardır 2. yapsam mı yapmasammı diye düşünüyorum.
kendinizi damızlık görmediğiniz sürece kimse size o kelimeyi ithaf etmez. çok çocuk doğuranada damızlık yakıştırması yapamazsınız hanfendi. haddinizi bilin.
ülkemin ileri gtmesini istiyorsanız mevcut sistemi elştireceğinize neler yapabilirim diye düşünün.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?