bu bir devlet politikasıdır tamam anladım genç nufüs azalıyor istatistiksel araştırma tamam ama halkı doğurganlığa tevşik etmek sadece söylemle 3 çocuk yapın 5 çocuk yapın nufüs azalıyor demekle olmaz sözde değil gerçek ve uygulanmış kanunlarla teşviklerle olur doğum izinleri uzatılır sadece memura değil özel sektörede yönelik çocuk parası 10tl olmaz her çocuk başına istatistiksel bir harcama hesaplanır aileye çocuk yardımı verilir kadının çalışma şartlarını çözersin kreşini çözersin yardım verirsin sağlık sektöründe çocuk sahibi olmak isteyen aileleri desteklersin tüm bebek aşamasını ücretsiz yaptırmak için insanlar kobay gibi ne aşamalardan geçiyor. tüp bebek yaptım çalışan anneyim keşke şartlarım iyi olsa ikinci bir evlat sahibi daha olsam ama insanı şartlarda bu olmuyor her şeyin altına düşüyor şartlar olanaklar. yani insanlar 2-3-5 çocuk yapsınlar istiyorsa devlet bu şartlarla olmaz önce vaatler gerçekleşcek kadın ikna olucak böyle bu laflara baklıbaşında olan 5 çocuk doğurmaz
Bütün bunları geçtim, binlerce tinerci çocuk var, çocuk esirgeme dolup taşıyor, ıslah evleri dolup taşıyor, eğitimsizlik halen devam ediyor, insanlar çocuklarını okutamıyor, bunlara çözüm aramak varken yenilerini yapın diyorlar. Bu ülkede ziyan olmuş milyonlarca çocuk var, benim gibi çocuk sahibi olamayanlar var, anne-çocuk sağlığı üzerine çözülmemiş milyonlarca sorun varken bu empoze etmeye çalıştıkları şey, kadını düşürdükleri durum ve kimsenin sesi çıkmıyor. Üstelik bu sözcükler yine bir kadının ağzından çıkıyor, çıldırıcam yemin ederim
bu bir devlet politikasıdır tamam anladım genç nufüs azalıyor istatistiksel araştırma tamam ama halkı doğurganlığa tevşik etmek sadece söylemle 3 çocuk yapın 5 çocuk yapın nufüs azalıyor demekle olmaz sözde değil gerçek ve uygulanmış kanunlarla teşviklerle olur doğum izinleri uzatılır sadece memura değil özel sektörede yönelik çocuk parası 10tl olmaz her çocuk başına istatistiksel bir harcama hesaplanır aileye çocuk yardımı verilir kadının çalışma şartlarını çözersin kreşini çözersin yardım verirsin sağlık sektöründe çocuk sahibi olmak isteyen aileleri desteklersin tüm bebek aşamasını ücretsiz yaptırmak için insanlar kobay gibi ne aşamalardan geçiyor. tüp bebek yaptım çalışan anneyim keşke şartlarım iyi olsa ikinci bir evlat sahibi daha olsam ama insanı şartlarda bu olmuyor her şeyin altına düşüyor şartlar olanaklar. yani insanlar 2-3-5 çocuk yapsınlar istiyorsa devlet bu şartlarla olmaz önce vaatler gerçekleşcek kadın ikna olucak böyle bu laflara baklıbaşında olan 5 çocuk doğurmaz
Asgari 5 çocuğu savunanların toplandığı bir internet sayfasında yazıda aynı şu cümledeki kadınlarımızın cümleleri mevcut:
Az çocuk yapın diyerek Müslüman halk azaltılmaya çalışılıyor ve popülasyon azalarak Müslüman halk yok olmaya mahkum ediliyormuş.
Bu yasa ve konuşmalar içine girenler Müslümanlığı kurtarmaya ve korumaya çalışıyormuş.
Çocuklara nasıl bakılacak ve nasıl büyüyecekler sorusuna ise, Allah vermişse rızkını da verir. Bizler nasıl yetiştik onca yoklukta?
sorusu ile cevap veriyorlar...
Takdir sizin...
keşke müslümanlığın neleri gerektirdiğini de araştırarak öğrenselerdi..
Keşke...
Hatta bu tezlerine karşı çıkanlara 'misyoner' mualemesi yapıyorlar.
Bakabileceğiniz kadar çocuk yapın cümlesi misyoner propagandasıymış...
Böyle bir hayal dünyası.
Türkiye okuyan, düzgün yetişmiş genç toplumların ülkesi olmalı...
İşsizlik ve yoklukla kavrulmuş, fakirlik düzeyinde bir yaşantısı olanların değil.
Asgari 5 çocuğu savunanların toplandığı bir internet sayfasında yazıda aynı şu cümledeki kadınlarımızın cümleleri mevcut:
Az çocuk yapın diyerek Müslüman halk azaltılmaya çalışılıyor ve popülasyon azalarak Müslüman halk yok olmaya mahkum ediliyormuş.
Bu yasa ve konuşmalar içine girenler Müslümanlığı kurtarmaya ve korumaya çalışıyormuş.
Çocuklara nasıl bakılacak ve nasıl büyüyecekler sorusuna ise, Allah vermişse rızkını da verir. Bizler nasıl yetiştik onca yoklukta?
sorusu ile cevap veriyorlar...
Takdir sizin...
Kiradaki her aileye geniş (7 + 1 her çocuğa bir oda) bir ev verilsin, işim ve maaşım garanti altına alınsın, sağlık sistemi düzeltilsin, çocukların bakımları ve eğitim giderlerinin tamamı karşılansın, en ücra sokaklara kadar asayiş sağlansın, ülkemde güven ortamı oluşturulsun, en önemlisi de teröristler tamamen temizlensin (meclis dahil)... Bunları yapsınlar, değil 5 çocuk 10 a kadar yolu var yani yaparız ne olmuş...
adam edemedikten sonra 20 tane doğursan nafile...
dalga mı geçiyolar acaba,inanıyorlar buna demek ki..
onlar yapsın o zaman bu mantıkla yola çıkılır mı?
5 çocuk
e tabii bazılarının tuzu kuru,5 de yapar 6 da..nasıl olsa çocuklarına bakacak birileri var,cepleri dolu halk kimin umrunda?
3-5 çocuk diye bağırırken tüp bebek yaptıracakları düşünen yok tabii..1 tüp bebek denemesi bile çok pahalıyken ve buna sürekli kısıtlama getirilirken,örneğin belirli bir yaşa kadar tek embriyo gibi,yani işleri daha da zora sokarken bu akılları nerdeymiş?
konuşmak kolay,ben de çıkar 10 tane çocuk yapın derim ağzı olan konuşur misali ama bu çocuklar nasl yapılır,nasıl büyür,nasıl adam olur diyen yok..boş keseden atmak diye buna denir işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?