Yani bir de aynı şeyi ben yapsam uzatır da uzatır. Klasik ikizler burcu erkeği.
Sevdiğim adamla telefonda 5 dakika falan konuşmuştuk. Eve geldim kapatalım hadi dedi. Ben de 5 dakika daha konuşmak istedim. Bu yüzden bana bağırdı. Çok yorgunum, uykum var, takatim kalmadı falan dedi. Hakikaten çok uykusu olduğunu biliyordum. Ama sadece 5 dk istedim diye bağırılır mı... Sonra hiçbirşey olmamış gibi "naber" falan tarzı mesajlar attı. Cevap yazmadım. En sonunda "Kırıldım sana" dedim. Çok yorgundum falan dedi. Bağırdın bana dedim. İnkar etti. Özür bile dilemedi. Vurdu kafayı yattı. Kendi kendimi küçük düşürmüş gibi hissediyorum 5 dakika daha istediğim için.
İkizler burcu erkeklerini anlamak çok zordur gerçekten,bende bi ikizler olduğum için kendi dengesizliğimden bilirim delikafadulden
bence hiç abartma o an havasında değildir,bi de fazla yüz verip şımartma hayatım...
erkeklerin hoşuna gider bu durum,sürekli devam edebilirler...
bırak o sana yalvarsın 5 dk.daha konuşalım diye yerimseniben
Sevdiğim adamla telefonda 5 dakika falan konuşmuştuk. Eve geldim kapatalım hadi dedi. Ben de 5 dakika daha konuşmak istedim. Bu yüzden bana bağırdı. Çok yorgunum, uykum var, takatim kalmadı falan dedi. Hakikaten çok uykusu olduğunu biliyordum. Ama sadece 5 dk istedim diye bağırılır mı... Sonra hiçbirşey olmamış gibi "naber" falan tarzı mesajlar attı. Cevap yazmadım. En sonunda "Kırıldım sana" dedim. Çok yorgundum falan dedi. Bağırdın bana dedim. İnkar etti. Özür bile dilemedi. Vurdu kafayı yattı. Kendi kendimi küçük düşürmüş gibi hissediyorum 5 dakika daha istediğim için.
ayyy hic takma bile kafana..hem niye bir 5 dakika daha konusmak istiyosunki o istesin senle 5 dakika daha konusmak ilk kapatan ilk konuyu kesen sen ol daima...simarik erkekler kendilerini birsey saniyolar...hicte bagirtma kendine...ufak tefek tartisma evet dogru ama bir kadin icin bu cok agir birsey...aynisini sende ona yap hic cekinmeden korkmadan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?