5 den fazla tup bebek deneyenler

İnşallah canım artık güzel haberler vermek istiyorum, çok yoruldum. İlk 2 tanesini raporlu devlette yaptırdım. Son 3 tanesini aynı yerde ama özel bir hastanede yaptırdım. Sadece içlerinde bir denemem opu aşamasına gidemedi. Ben normalde 4 deneme diye saydım Memorial hayır biz onuda sayıyoruz dediler oldu 5:KK61: Bakalım orası çok ilgili geldi bize çok incelediler beni, zaten hemen sana tedavi yapmayacağız araştıracağız dediler, bu ay histereskopi olacağım inşallah..
Sen ne yapmayı düşünüyorsun peki?

Valla ben ne yapacağıma karar veremiyorum bir türlü iki tane dondurulmuş embriyom var onları den iyicem ama ne zaman denetim belli degil, maddi olarak çok acildik bakalım allah büyük

Teşekkür ederiiimm.Transferim oldu sabah.PGT den 3 tane sağlıklı çıktı çok şükür.Bundan sonrası artık Bol Bol Dua edicez.Güzel olur Herşey inş .

Canım nasılsın, hep dualarimdasin umarım bir sıkıntı yoktur, dikkat et kendine unutma aksi ispatlana kadar gebe sayılırsın ;)

oykuelif tesekkur ederim.insallah sizlerde bu mutlulugu yasarsiniz.Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin.sorunumuz esimin dogustan kanallari yok yani sperm var cikis yok

Canım nasılsın, hep dualarimdasin umarım bir sıkıntı yoktur, dikkat et kendine unutma aksi ispatlana kadar gebe sayılırsın :KK66:
Çok teşekkür ederim canım ya :KK19:Bir sıkıntı yok çok şükür tabi heyecan dışında, şu son Günler'de ,test günümde yaklaşıyor ya.Artık iyice bir duygu karmaşası oluyor insanda tek sıkıntım bu şuan.Dua ederek sakinleşmeye çalışıyorum.Her ne kadar Hayırlısı olsun desekte insan duygularına hakim olamıyor işte. :( Yarın bir idrar testi yapıyım diyorum :KK39:

oykuelif tesekkur ederim.insallah sizlerde bu mutlulugu yasarsiniz.Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin.sorunumuz esimin dogustan kanallari yok yani sperm var cikis yok
Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirir inş. Sağlıklı,sıhhatli bir şekilde meleğini kavuşursun.Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.

Valla ben ne yapacağıma karar veremiyorum bir türlü iki tane dondurulmuş embriyom var onları den iyicem ama ne zaman denetim belli degil, maddi olarak çok acildik bakalım allah büyük
anladım canım ne güzel donmuşların varmış, öyle hamile kalan çok oluyor, kendini hazır hissettiğinde tekrar denersin.Sil baştan başlamak çok zor donmuş daha iyi bence. Hadi bu sefer olacak inş.

Çok teşekkür ederim canım ya :KK19:Bir sıkıntı yok çok şükür tabi heyecan dışında, şu son Günler'de ,test günümde yaklaşıyor ya.Artık iyice bir duygu karmaşası oluyor insanda tek sıkıntım bu şuan.Dua ederek sakinleşmeye çalışıyorum.Her ne kadar Hayırlısı olsun desekte insan duygularına hakim olamıyor işte. :KK43: Yarın bir idrar testi yapıyım diyorum :KK39:

Canim Oki gunfire giremiyorum bir Baktim idrar testi falan diyorsun? Asıl test günün ne zaman öncesinde yapma bence, umarım yaptinsayda haberler iyidir.

Canim Oki gunfire giremiyorum bir Baktim idrar testi falan diyorsun? Asıl test günün ne zaman öncesinde yapma bence, umarım yaptinsayda haberler iyidir.
Hiç iyi değil maalesef.Bugün kan testi yaptırdık ve sonuç 0,100 :( Çarşamba birdaha yaptır dedi hemşire,bilmiyorum değişeceğini pek sanmıyoruz.Allahım dayanma gücü versin inş

Hiç iyi değil maalesef.Bugün kan testi yaptırdık ve sonuç 0,100 :KK43: Çarşamba birdaha yaptır dedi hemşire,bilmiyorum değişeceğini pek sanmıyoruz.Allahım dayanma gücü versin inş

Ah çok üzüldüm, sana şimdi ne desem boş biliyorum, soylenecekleri sen de biliyorsun zaten. Allahim sabir, esine 've sana sağlık versin. Çok inanmıştım bende hakkında hayırlısı buymuş demek ki.

Iyigeceler
Benimde 5 denemem oldu hepsi negatif. Rezerv azligi var bende de. Son 2 senedir tedaviyi birakmistim ama bu aralar tekrar denemek istiyorum.tabi maddi durumu ayarlayabilirsek

Ah çok üzüldüm, sana şimdi ne desem boş biliyorum, soylenecekleri sen de biliyorsun zaten. Allahim sabir, esine 've sana sağlık versin. Çok inanmıştım bende hakkında hayırlısı buymuş demek ki.
Sağol canım öyle tabi hep hayırlı ve sağlıklısı olsun diye dua ediyoruz zaten.Bakalım duruma göre yarın birdaha test yaptırıcam.Bazı Şeyler beni şüphede bırakıyor :( Ateşimdede hala bir Düşüş yok sabahları aynı saatte ölçüyorum.37 derece.Diğer gebeliklerimde ve olumsuzluklarda hep denedim bu yöntemi hiç yanıltmadı.Düşük bir Olasılık tabi 0,100 gibi bir değer çıkmışken ama Herşey Rabbimden O isterse Herşey mümkün.Birde 9. Günde yaptırdım ben testi 5. Gün embriyosuydu diye.

Iyigeceler
Benimde 5 denemem oldu hepsi negatif. Rezerv azligi var bende de. Son 2 senedir tedaviyi birakmistim ama bu aralar tekrar denemek istiyorum.tabi maddi durumu ayarlayabilirsek

Canım dilerim hepimiz bir gün meleklerimize kavusuruz, biz bizden başka kimse anlamaz gerçekten. Bende de rezerv azlığı var ve 33 yaşındayım, biz de maddi olarak çok açıldik ve ben çalışmayı bıraktım biraz beklemek durdayim ama yaş gidyor diye de panikliyorum. Sen kaç yaşındasın? Ve denemelerin hepsini aynı merkezde mi yaptırdım?

Sağol canım öyle tabi hep hayırlı ve sağlıklısı olsun diye dua ediyoruz zaten.Bakalım duruma göre yarın birdaha test yaptırıcam.Bazı Şeyler beni şüphede bırakıyor :KK43: Ateşimdede hala bir Düşüş yok sabahları aynı saatte ölçüyorum.37 derece.Diğer gebeliklerimde ve olumsuzluklarda hep denedim bu yöntemi hiç yanıltmadı.Düşük bir Olasılık tabi 0,100 gibi bir değer çıkmışken ama Herşey Rabbimden O isterse Herşey mümkün.Birde 9. Günde yaptırdım ben testi 5. Gün embriyosuydu diye.

Haklısın allah dan umut kesilmez yine de önce kendi sağlığımız neler yaşadık yazsak roman olur. İnancımız olmasa dayanmak çok zor olurdu.

Sizde sorun neydi canım
Net bir sebep bulunamadı aslında.Bir şekilde hamilelik oluşuyor ama devamı gelmiyor.3 gebeliğim ilk üç içinde kalp atışı durduğu için kaybettik.1 kez kimyasal,1kez dış gebelik,1 kezde boş gebelik yaşadım.Son çare PGT önerildi ondada sağlıklı embriyo bulunamadı.Tamamen Rastlantısal o anda Oluşan anomali oluştuğu söylendi ama bütün kayıplarımın nedeninin kesin o olup olmadığıdada net değil.Bu Kezki PGT denememde sağlıklı embriyolar bulunmuştu çok umutlandık ama tutmadı.

Canım dilerim hepimiz bir gün meleklerimize kavusuruz, biz bizden başka kimse anlamaz gerçekten. Bende de rezerv azlığı var ve 33 yaşındayım, biz de maddi olarak çok açıldik ve ben çalışmayı bıraktım biraz beklemek durdayim ama yaş gidyor diye de panikliyorum. Sen kaç yaşındasın? Ve denemelerin hepsini aynı merkezde mi yaptırdım?

Haklısın allah dan umut kesilmez yine de önce kendi sağlığımız neler yaşadık yazsak roman olur. İnancımız olmasa dayanmak çok zor olurdu.

Benimde yas 29 canim.denemelemin 4ü ASM john hopkins'de 1i de memorial sisli de. Simdi bahcecide denemek istiyorum ama malesef maddi durumdan bekliyorum. Bir kere gorsmeye gitmistim doktor havuz sistemi uygulayalim dedi. Simdi oyle olunca kaca cikar masrafim.ne olur onu da bilmiyorum acikcasi. Benim olusan embriyolar da hep kalitesizdi sende de oyle bir durum oluyormuydu.yumurta rezerviyle alakali olarak kalitesinin de yumurta kaynakli iyi olmadigini soylediler hep.

Net bir sebep bulunamadı aslında.Bir şekilde hamilelik oluşuyor ama devamı gelmiyor.3 gebeliğim ilk üç içinde kalp atışı durduğu için kaybettik.1 kez kimyasal,1kez dış gebelik,1 kezde boş gebelik yaşadım.Son çare PGT önerildi ondada sağlıklı embriyo bulunamadı.Tamamen Rastlantısal o anda Oluşan anomali oluştuğu söylendi ama bütün kayıplarımın nedeninin kesin o olup olmadığıdada net değil.Bu Kezki PGT denememde sağlıklı embriyolar bulunmuştu çok umutlandık ama tutmadı.
allah yardımcın olsun arkadaşım bizimde yüzümüz gülecek tez zamanda inşalah

Benimde yas 29 canim.denemelemin 4ü ASM john hopkins'de 1i de memorial sisli de. Simdi bahcecide denemek istiyorum ama malesef maddi durumdan bekliyorum. Bir kere gorsmeye gitmistim doktor havuz sistemi uygulayalim dedi. Simdi oyle olunca kaca cikar masrafim.ne olur onu da bilmiyorum acikcasi. Benim olusan embriyolar da hep kalitesizdi sende de oyle bir durum oluyormuydu.yumurta rezerviyle alakali olarak kalitesinin de yumurta kaynakli iyi olmadigini soylediler hep.
Bende 8. denemede gebe kaldım canım hiçbir zamanda çok iyi kalite de embriyolarim olmadı sayılır 3. gün 8 hücreli olan oluyordu ama 5. güne bekletilince hep orta yada kötü kalite oluyorlardı arı sütü bal polen kaliteye iyi geliyor diye duyunca onu kullandım ben tedaviden önce3 ay birde arı sütü kapsülü incir kürü ve bal çörek otu tarçın karışımı embriyolarim yine kaliteli olmadı gerçi ama gebe kaldım çok şükür bence sende dene canım rabbim ol deyince oluyor bu arada embriyolarim 5 en iyi kaliteymis benimki 1 ve 2. kaliteydi yani çok kötü kaliteydi ama vakti saati gelince oluyor rabbim çok aratmasin

Sperm sayısi az ve morfoloji bozuktu bide embriyolarimiz 1. kalite olmuyordu çoğu zaman sebebini bilemediler onun zaten orta- kötü kalite bir embriyo ile gebe kaldım inşallah darısı tum isteyenlere olsun
Hayirli olsun bebeginiz saglikla kucaginiza alirsiniz ins anlatirmisiniz hamile kaldiginiztedavi nerede yapildi nasil bir tedavi uygulandi

Back
X