5 den fazla tup bebek deneyenler

Sizinle ayni durumdayiz bizde de sorun ayni esim tedavi oldu sayilar ve morfoloji duzeldi ama hala olmuyo 5 basarisiz denemem var hic birinde gebelik olusmadi artik nasibimizde yok herhalde diyorum olmayinca olmuyor iste dr diyor cok sanssizmissiniz nasil olur da 5 denemede hic gebelik olusmaz diyo cok uzuldum cok yiprandim halada uzuluyorum ama hayat devam ediyor
meraba benimde 5 negatif denemem var hiç gebelik olmadı kimyasal bile olmadı :KK43:
hepsinde 10 dan fazla orta kalite embriyo ..
hiç dondurulma olmadı
sebep sadece eşiminin sperm azlığı ve morfoloji ama doktorlar hep bu değerlerle tüp bebekle sizin olur diyolar olmayıncada allah bilir kısmet değilmiş diyolar ... ankarada en iyi doktorlara ve merkezlere gittim üstelik ...

aklınıza gelen bitün ot böcek ne varsa yedi bütün takviye vitaminleri kullandı ..varikosel ameliyat oldu sayısız hormon ilaç tedavisi oldu hipofiz tümörü bile vardı o geçti ama morfoloji ve sayı hiç düzelmedi indi çıktı sürekli ..

. sonuç: elde var sıfır yaş oldu 36 maddi olarak da bittik güven olarakta bittik ..şuanda isviçreden bilim adamı gelse inancak halim yok ..rabbim sonumuzu hayır etsin..

Sizinle ayni durumdayiz bizde de sorun ayni esim tedavi oldu sayilar ve morfoloji duzeldi ama hala olmuyo 5 basarisiz denemem var hic birinde gebelik olusmadi artik nasibimizde yok herhalde diyorum olmayinca olmuyor iste dr diyor cok sanssizmissiniz nasil olur da 5 denemede hic gebelik olusmaz diyo cok uzuldum cok yiprandim halada uzuluyorum ama hayat devam ediyor
zaman zman sizin yazılarını takip ettim aynı durumda olduğumuz için sizde benim dikkatimi çekmiştiniz..ne diyim nasip işte
bizede doktor nasıl olurda sizin olmaz dedi sperm var yumurta da var bol bol hemde .tüp bebek yapıcak kadar var en azından ama birtürlü kimyasal gebelik bile yaşamadım tutturamadık gitti..rabbimin bi bildiğivardır deyip kaderime razı olmaya çalışıyorum bazen dayanamıyorum bazen de kabulleniyorum yaşayıp gidiyoruz işte....giden paralara mı yanıyım yoksa okadar eziyete mi eşim de bende aspirin bile görmek istemiyoruz artık...hayırlısı

Erkek infertilitesi var bizde sayı az morfoloji kötü bu yüzden mikroçip uygulandı spermlere . bana olumsuz denemeler ve 2 si kimyasal olunca eşinle aranızda uyumsuzluk olabilir dedi lenfosit aşısı önerdi tedaviden 1 ay önce asi olmaya başladım sonra toplam 4 doz asi oldum vücudum eşimden gelen spermi yabancı madde olarak kabul edip atmasın diye bide uzun protokol tedavi uygulandı cyclo-progynova ile yalancı menapoz sonrasında lucrin adetten sonrada fostimon ve menagon bundan öncekiler hep kısa protokoldu gonal f kullanılmıştı az ama kaliteli yumurtaların olsun dedi doktor nitekim 4 yumurta toplandı 3 tanesi dollendi 2 tane 5. gün orta-kötü kalite transfer edildi bu tedavi mi ve bundan önceki 2 tedavimi eskişehir acıbadem de yaptırdım ama doktor aralıktan haziran a kadar her adette çağırdı rahimin yumurtaliklarin durumuna bakıp tedavi yöntemine öyle karar verdi birde aralık ayında 6. tedaviye başlamadan önce histeroskopi yapıp rahime çizik atti embriyo oraya tutunsun diye ışte böyle benim tedavi sürecim

Bende 8. denemede gebe kaldım canım hiçbir zamanda çok iyi kalite de embriyolarim olmadı sayılır 3. gün 8 hücreli olan oluyordu ama 5. güne bekletilince hep orta yada kötü kalite oluyorlardı arı sütü bal polen kaliteye iyi geliyor diye duyunca onu kullandım ben tedaviden önce3 ay birde arı sütü kapsülü incir kürü ve bal çörek otu tarçın karışımı embriyolarim yine kaliteli olmadı gerçi ama gebe kaldım çok şükür bence sende dene canım rabbim ol deyince oluyor bu arada embriyolarim 5 en iyi kaliteymis benimki 1 ve 2. kaliteydi yani çok kötü kaliteydi ama vakti saati gelince oluyor rabbim çok aratmasin

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bircok kez deneyince hep soru isaretler oluyor iste kafada. Ya bu sefer de olmazsa onca emek bosa giderse diye tereddut etmiyor degilim. Allah isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin.

zaman zman sizin yazılarını takip ettim aynı durumda olduğumuz için sizde benim dikkatimi çekmiştiniz..ne diyim nasip işte
bizede doktor nasıl olurda sizin olmaz dedi sperm var yumurta da var bol bol hemde .tüp bebek yapıcak kadar var en azından ama birtürlü kimyasal gebelik bile yaşamadım tutturamadık gitti..rabbimin bi bildiğivardır deyip kaderime razı olmaya çalışıyorum bazen dayanamıyorum bazen de kabulleniyorum yaşayıp gidiyoruz işte....giden paralara mı yanıyım yoksa okadar eziyete mi eşim de bende aspirin bile görmek istemiyoruz artık...hayırlısı
yaaşadıklarımız aynı hissettiklerimizde bende sizin gibiyim inanın kimyasal gebelik yaşasaydım ona bile sevinecektim ama olmadı yeni bir tedaviye hala cesaretim yok hep umutla başladım tedavilere sonun hüsrana uğradım
artık diyorum kendime demek ki nasip değil olsaydı 5 denemenin birinden birinde olurdu
aynen sperm var yumurta var ama bir türlü olmuyo tedaviyle bile
inş birgün hiç beklemediğimiz bi anda gelir mucizelerimiz

Erkek infertilitesi var bizde sayı az morfoloji kötü bu yüzden mikroçip uygulandı spermlere . bana olumsuz denemeler ve 2 si kimyasal olunca eşinle aranızda uyumsuzluk olabilir dedi lenfosit aşısı önerdi tedaviden 1 ay önce asi olmaya başladım sonra toplam 4 doz asi oldum vücudum eşimden gelen spermi yabancı madde olarak kabul edip atmasın diye bide uzun protokol tedavi uygulandı cyclo-progynova ile yalancı menapoz sonrasında lucrin adetten sonrada fostimon ve menagon bundan öncekiler hep kısa protokoldu gonal f kullanılmıştı az ama kaliteli yumurtaların olsun dedi doktor nitekim 4 yumurta toplandı 3 tanesi dollendi 2 tane 5. gün orta-kötü kalite transfer edildi bu tedavi mi ve bundan önceki 2 tedavimi eskişehir acıbadem de yaptırdım ama doktor aralıktan haziran a kadar her adette çağırdı rahimin yumurtaliklarin durumuna bakıp tedavi yöntemine öyle karar verdi birde aralık ayında 6. tedaviye başlamadan önce histeroskopi yapıp rahime çizik atti embriyo oraya tutunsun diye ışte böyle benim tedavi sürecim
bana hep kısa protokol uygulandı
lenfosit asısı biraz pahalı ve zor bi tedavi sanırım
rahime çizik atılıyomuş onuda yeni yeni duyuyorum
gittiğim merkezler hep iyi yerlerdi ama hiç birinde olmadı yeni bir tedavi daha yaparsam hiç bir fikrim yok nereyi tercih etmeliyim
bende en son acıbadem kadıköyde tedavi olmuştum

bana hep kısa protokol uygulandı
lenfosit asısı biraz pahalı ve zor bi tedavi sanırım
rahime çizik atılıyomuş onuda yeni yeni duyuyorum
gittiğim merkezler hep iyi yerlerdi ama hiç birinde olmadı yeni bir tedavi daha yaparsam hiç bir fikrim yok nereyi tercih etmeliyim
bende en son acıbadem kadıköyde tedavi olmuştum
Lenfosit aşısı 4 doz 1000 tl rahime çizik atma 650 tl mikroçip dediğim sperm seçme yöntemi de 1000 tl acıbadem fiyatı bunlar bence merkez değiştirme ilk gittiğinde doktor seni tanımıyor sonuçta çok önemsemiyor 1-2 başarısız denemeyi aynı yerde alınca daha çok ilgileniyorlar bu sefer basarmaliyim diye hırs yapıyorlar bu benim fikrim tabi iyi bir yer bul ve orda dene

Merhaba arkadaşlar
Bende 5. Denememi Acıbadem Maslak da yaptım 5. Ve 6.güne giden birer embriyonun Cgh sonucunu bekliyorum
2kez hamile kalabildim biri aşılama ile oldu 7haftalıkken kalbi durdu
Diğeri tüp bebekle kimyasal oldu
Benimde 3.günden sonra birden embriyo sayım azalıyor 21embriyodan 2tane kaldı elimde hayırlısı Hakkımızda
Pko haşimato troidim var eşimde hiç bişi bulunmadı herşey normal karyotip analizim temiz doktorlar cok şaşırıyor nasıl olmaz diye her seferinde orta ya da ileri seviyeli ohss oluyorum bir haftadır düzelemedim

Hayırlısı hakkımıDa 34yaşındayım
Rabbimin öyle bir sınavı ki bu öylesine bir çocuk sevgisi veriyor içine anlatılmaz ama seni onsuz kalmakla sınıyor
Dualarım sınavımızın bitmiş olması güzel haberler almamız

Yinede Şükürler olsun sağlığımız yerinde

Allahım nerde varsa isteyen el açan yakaran mahrum etmesin o kokudan Allah yardımcımız olsun arkadaşlar

Kızlar uzun zamandır göremiyordum, umarım iyi haberler gelir, son durumlariniz nedir bilgi verirmisiniz. Ben sanırım bu ay 2 tane dondurulmuş embriyo ile 6. Tedavime basliyicam :KK55: her zaman ki gibi heyacanli, umutlu, sabırsız ve biraz da karamsarim. :cool:

Kızlar uzun zamandır göremiyordum, umarım iyi haberler gelir, son durumlariniz nedir bilgi verirmisiniz. Ben sanırım bu ay 2 tane dondurulmuş embriyo ile 6. Tedavime basliyicam :KK55: her zaman ki gibi heyacanli, umutlu, sabırsız ve biraz da karamsarim. :cool:
Hayirli olsun tedaviniz 5 denemeye ragmen hic birnde gebelik olusmadimi. İns bu kez hamile kalrsiniz

Hayirli olsun tedaviniz 5 denemeye ragmen hic birnde gebelik olusmadimi. İns bu kez hamile kalrsiniz

İki defa dış gebelik oldu, tam sevinirken hevesimiz kursağımızda kaldi. Hafta birisi tupler alinmasina ragmen tam tüpün alındığı yere yerleşmiş, hayırlısı bakalım.

Arkadaslar az once facede bi arkadas paylasmis d vitamini eksikligi dogurganligi etkiliyomus ben yeni ogrendim vitamin degerlerime baktiricam

7 denme yaptım 4 defa iptal 3 tarnfer oldu onlarda negatifle sonuçlandı erkek infertilitesi +kadın infertilitesi yorucu bir süreçti 2004 yılında evlendim ve hemen başladık çokkkkkk uzunyıllar oldu ve ben 40 oldum artık umudum yok çaremizin olduğunu da düşünmüyorum

7 denme yaptım 4 defa iptal 3 tarnfer oldu onlarda negatifle sonuçlandı erkek infertilitesi +kadın infertilitesi yorucu bir süreçti 2004 yılında evlendim ve hemen başladık çokkkkkk uzunyıllar oldu ve ben 40 oldum artık umudum yok çaremizin olduğunu da düşünmüyorum

Canını sıkma demek olmuyor, hepimiz aynı yollardan geçiyoruz ve kim ne derse desin canımızı sikiyoruz. Ama ben imkan ve gücümüz oldukça denememiz gerektiğine inananlardanım, ilerde pişman olmaktansa en azından denedim olmadı hayırlısı buymuş deriz. Bu süreçte en önemlisi güçlü olmak yilmamak bizlerin de sınavı bu hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

Canını sıkma demek olmuyor, hepimiz aynı yollardan geçiyoruz ve kim ne derse desin canımızı sikiyoruz. Ama ben imkan ve gücümüz oldukça denememiz gerektiğine inananlardanım, ilerde pişman olmaktansa en azından denedim olmadı hayırlısı buymuş deriz. Bu süreçte en önemlisi güçlü olmak yilmamak bizlerin de sınavı bu hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
MALESEF olmuyor üzülmemek mümkün değil ben 40 yaşımdayım malesef umudum da hiç yok kalmadı

Back
X