- 26 Ağustos 2016
- 24
- 18
- 3
- Konu Sahibi mirage1907
-
Can'ım benim 5. Denemede tuttu. Daha önce hiç hamile kalamadım çok şükür 5 aylık ikizlerime hamileyim. Herşey çok iyi gidiyordu her denemede embriyo iyi kalitedeydi ama tutunma olmuyordu. Kısmetim şimdiymiş ben Bülent Traşa gittim embriyolara genetik test yapıldı iki embriyonun sağlıklı olduğu anlaşıldı. Bu yöntem bizim gibi sebepsiz infertilite ve düşük yapan hastalarda işe yarıyormuş. Allahım isteyen her kadına anneliği tattırsın size de inşallahArkadaslar sebepsız ınfertılıte olan var mı aranızda? Sebepsız olup kacıncı deneme oldugunu yazarmısnız
Sebepsiz olması cok caresız bırakıyor benıCan'ım benim 5. Denemede tuttu. Daha önce hiç hamile kalamadım çok şükür 5 aylık ikizlerime hamileyim. Herşey çok iyi gidiyordu her denemede embriyo iyi kalitedeydi ama tutunma olmuyordu. Kısmetim şimdiymiş ben Bülent Traşa gittim embriyolara genetik test yapıldı iki embriyonun sağlıklı olduğu anlaşıldı. Bu yöntem bizim gibi sebepsiz infertilite ve düşük yapan hastalarda işe yarıyormuş. Allahım isteyen her kadına anneliği tattırsın size de inşallah
Sizin kaçıncı denemeniz acaba. Benimde sebebini bulamıyorlar. Hep ihtimal üstünden ilerliyoruz. Çok zor bir durum. Sebebi belli olsa o yönde ilerlenir ama belli değil işteArkadaslar sebepsız ınfertılıte olan var mı aranızda? Sebepsız olup kacıncı deneme oldugunu yazarmısnız
Bu ilk olacak benım .. Malesef haklısınız ..Sizin kaçıncı denemeniz acaba. Benimde sebebini bulamıyorlar. Hep ihtimal üstünden ilerliyoruz. Çok zor bir durum. Sebebi belli olsa o yönde ilerlenir ama belli değil işte
Ben 4 kere denedim tüp bebek. Hepsi tuttu ama düşük oldu hepsi. Şimdi uzun bir ara verdim. Hayırlısı olsun herkes içinBu ilk olacak benım .. Malesef haklısınız ..
Yinede en sanslı grup denıyor ama bılemıyotum sızın kacıncı deneme
Amin canım.. Zor zamanlar gecırmışşın.. Inş kucagına tez zamanda alırsın bebişini..Ben 4 kere denedim tüp bebek. Hepsi tuttu ama düşük oldu hepsi. Şimdi uzun bir ara verdim. Hayırlısı olsun herkes için
Sağ ol canım. Bir şey söyleyemiyorlar. Bulamıyorlar bir şey. Ben de bırakacağım tedaviyi uzun bir süre. Sen de inş. En kısa zamanda alırsın kucağına bebişini.Amin canım.. Zor zamanlar gecırmışşın.. Inş kucagına tez zamanda alırsın bebişini..
Sebep ne dendı peki hepsınde hersey normaldide hangı noktada sorun olmuş
İnşş canım yasın kacccSağ ol canım. Bir şey söyleyemiyorlar. Bulamıyorlar bir şey. Ben de bırakacağım tedaviyi uzun bir süre. Sen de inş. En kısa zamanda alırsın kucağına bebişini.
Yaşımda geçiyor 32 yaşındayım. Bakalım hayırlısı artıkİnşş canım yasın kaccc
Boyle dusunme canım henuz cok gencsın ..Yaşımda geçiyor 32 yaşındayım. Bakalım hayırlısı artık
Sağ ol canım. Benim hep üst üste oldu kayıplarım. 2 senede 4 defa tüp bebek denedik. Belki de yoruldum iyice. O yüzden ara vereceğim. Hayırlısı olsun, inş. Herkes tez zamanda kavuşsun bebişlerine...Boyle dusunme canım henuz cok gencsın ..
ne bende ne eşimde sorun yok ama 2 aşılama 4 tüp denemem oldu (2 si eskişehir acıbadem diğer ikisi bursa acıbademde) test sonuçlarımda 0.02 yi bile göremedim nedendir bilinmez çok yıprandım bir yıla yakındır beklemedeyim neyi bekliyorum onuda bilmiyorum
en son 5250 tl idi ilaçlar hariç ama üzerinden epey zaman geçti artmıştır kesinAllah yardımcınız olsun sizinde bizimde bende eskişehir de ikamet ediyorum bu ay aşılama tedavim başlıycak hayırlısı ile bakalım yanlış anlamazsanız birşey sormak istiyorum acıbadem de tüp bebek ne kadar tuttu toplam bana asıl doktor tüp bebek dedi ama ben once aşılama da şansımızı deneyelim dedim hayırlısı bakalımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?