• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 den fazla tup bebek deneyenler

sorunumuz aynı ve 8ncide hamilesin maşalahh rabbim kucağınızada almayı nasip etsin..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
doğrusu ben çoktan ümidimi kestim aslında ümidimi kesmedim de kime nasıl güveneceğimi bilemedim yani merkez ve doktor konusunda...mikrocihp yöntemi uygulamışsız takip ettiğim kadarıyla peki bu herkese oluyormu yani sperm sayısı bizde 5milyonun altında morfolojide % 2 ...sizin değerleriniz nasıldı biraz bilgi verirsen çok memnun olurum..
Sperm sayisi 11 milyon morfoloji %2 idi canım kimlere nasıl uygulanıyor hiç fikrim yok doktor uygulayalım dedi bizde tamam dedik inşallah size de
nasip olur. gerçekten o kadar muşteri diye yaklaşıyorlar ki merkezlere güvenmek çok zor defalarca denemiş olmamız onlarin umurunda bile olmuyor bazen. iyi bir merkez seçip sonuç olumsuz olsada aynı merkezde devam etmenizi öneririm. ben bir yerde 4 defa bir yerde 1 defa(ordan hiç memmun kalmamistim) en son hamile kaldığım yerde de 3defa deneyip gebe kaldım çok şükür ama negatif te alsam yine orda deneyecektim çünkü beni tanıyıp hep başka açılardan yaklaştılar şunuda yapalım bunu da yapalım diye

bendende onu istedi daha önce sağlıklı gebeliğim var kan pıhtılaşmasına bakarlarmı bilmem ama karyotip analizi istedi doktorum. sonucun ne kadar sürede çıktı. nasıl çıktı? Kanından mı bakıldı. eşine de herhangi bir test uygulandı mı ?

Allahım sağlıkla kucağina almayı nasip etsin inşallah, darısı başımıza :KK30:. Birşey merak ettim denemelerin hepsini aynı merkezdemi yaptırdın acaba?
amin insallah yurekten dua ediyorum Rabbim herkese nasip etsin.denemelerimi ayni yerde yapmadim.sadece 2 defa yaptigim biyer var.onun disinda 4farkli merkez 5 taze 3 dondurulmus.cok cok zor durumlar insan ice kapaniyor.ama biz bu defa herkese soyledik ve dua istedik.bu yopratici bi surec umutsuz olmayin olaca ins. k

Son düzenleme:
bendende onu istedi daha önce sağlıklı gebeliğim var kan pıhtılaşmasına bakarlarmı bilmem ama karyotip analizi istedi doktorum. sonucun ne kadar sürede çıktı. nasıl çıktı? Kanından mı bakıldı. eşine de herhangi bir test uygulandı mı ?
Biz karyotip anilizini eşimle birlikte yaptırdık özelde yaptırmıştık kandan bakılıyor.2-3 haftada çıktı sonuç.2012 yılında yaptırmıştım.Pıhtılaşma faktörünü üniversite hastanesinde yaptırmıştım o daha geç çıktı sadece ben kan verdim onda pıhtılaşmaya yatkınlık vamış.o da doktorların yorumuna göre değişiyor kimisi aspirin yeter diyor kimisi kan sulandırıcı igne veriyor.Çok zor bir imtihanmış arkadaşım ben bu kadar zor olabileceğini tahmin etmemiştim .

Merhaba , Bnde şuan 6. Tedavimi görüyorum.Dün Yumurta toplama işlemim gerçekleşti.6 kez gebelik yaşadım, bunların Yarısı Tüp Bebekle yarısıda kendiğinden oldu ancak sonuç maalesef olumsuz :( 3 gebeliğimde kalp atışı durduğu için kürtaj oldum (7,8,12 haftalarda) 1 kez kimyasal,1 kez dış gebelik,1 kezde boş gebelik geçti başımdan.Anlayacağınız bir çok şeyi yaşadım ,tabi Rabbim beterlerinden korusun.Tüm tetkikler ,işlemler yapıldı ancak ney Birşey bulunamadı.Sonra son çare PGT denedik Çnkü artık normal yolla denemeye korkuyoruz.PGT sonucunda hiç sağlıklı embriyo çıkmadı.Rastlantısal olarak Oluşan anomalinin bizde yoğun gözüktüğü söylendi Oyüzden de şuan yine PGT için tedaviye başladık.Perşembe günü PGT gönderilecek inş embriyolar.Bilmiyorum bu kez ne olacak.Rabbim bu kez nasip eder inş ,emeklerimiz Boşa çıkmaz umarım.Şuan tek yaptığımız Allah'a sığınmak.Sizinde dualarınızı bekliyorum!

Merhaba , Bnde şuan 6. Tedavimi görüyorum.Dün Yumurta toplama işlemim gerçekleşti.6 kez gebelik yaşadım, bunların Yarısı Tüp Bebekle yarısıda kendiğinden oldu ancak sonuç maalesef olumsuz :KK43: 3 gebeliğimde kalp atışı durduğu için kürtaj oldum (7,8,12 haftalarda) 1 kez kimyasal,1 kez dış gebelik,1 kezde boş gebelik geçti başımdan.Anlayacağınız bir çok şeyi yaşadım ,tabi Rabbim beterlerinden korusun.Tüm tetkikler ,işlemler yapıldı ancak ney Birşey bulunamadı.Sonra son çare PGT denedik Çnkü artık normal yolla denemeye korkuyoruz.PGT sonucunda hiç sağlıklı embriyo çıkmadı.Rastlantısal olarak Oluşan anomalinin bizde yoğun gözüktüğü söylendi Oyüzden de şuan yine PGT için tedaviye başladık.Perşembe günü PGT gönderilecek inş embriyolar.Bilmiyorum bu kez ne olacak.Rabbim bu kez nasip eder inş ,emeklerimiz Boşa çıkmaz umarım.Şuan tek yaptığımız Allah'a sığınmak.Sizinde dualarınızı bekliyorum!

Hayırlı olsun tedavin, tüm kalbimle bu defa sağlıklı hayırlı en azından bir evlat sahibi olmanı dilerim, gidasiti bizimle de paylasirsan sevinirim, umut ol inşallah bizlere :)

Merhaba , Bnde şuan 6. Tedavimi görüyorum.Dün Yumurta toplama işlemim gerçekleşti.6 kez gebelik yaşadım, bunların Yarısı Tüp Bebekle yarısıda kendiğinden oldu ancak sonuç maalesef olumsuz :KK43: 3 gebeliğimde kalp atışı durduğu için kürtaj oldum (7,8,12 haftalarda) 1 kez kimyasal,1 kez dış gebelik,1 kezde boş gebelik geçti başımdan.Anlayacağınız bir çok şeyi yaşadım ,tabi Rabbim beterlerinden korusun.Tüm tetkikler ,işlemler yapıldı ancak ney Birşey bulunamadı.Sonra son çare PGT denedik Çnkü artık normal yolla denemeye korkuyoruz.PGT sonucunda hiç sağlıklı embriyo çıkmadı.Rastlantısal olarak Oluşan anomalinin bizde yoğun gözüktüğü söylendi Oyüzden de şuan yine PGT için tedaviye başladık.Perşembe günü PGT gönderilecek inş embriyolar.Bilmiyorum bu kez ne olacak.Rabbim bu kez nasip eder inş ,emeklerimiz Boşa çıkmaz umarım.Şuan tek yaptığımız Allah'a sığınmak.Sizinde dualarınızı bekliyorum!
Merhaba arkadaşım hepimiz zorlu süreçlerden geçiyoruz.İnsan bazen gercekten sınırlarını zorluyor.Bu da bizim imtihanımız benden yaşca küçük bir sürü arkdaşım evlendi hemen hemen hepsinin bebeği oldu.Ama bunu ben seçmedim Rabbim böyle uygun görmuş bizim yapmamız gereken tam teslimiyet vardır mutlaka bir ferah kapısı.Duaya devam hem Rabbimden isteyeceğiz hemde tıbbi olarak ne varsa yapacağız.

Hayırlı olsun tedavin, tüm kalbimle bu defa sağlıklı hayırlı en azından bir evlat sahibi olmanı dilerim, gidasiti bizimle de paylasirsan sevinirim, umut ol inşallah bizlere :)
Çok teşekkür ederim hepimiz oluruz inşallaaaahhh.Şuan istiharetteyim P.tesi günü OPU oldu.Ağrılarım devam ediyor :( 13 yumurta toplanmış .Dün aradılar 8 tane embriyo varmış şuan.Yarın kaç tanesi PGT ye gitmek için uygun arayıp haber verecekler bakalım bizde merakla bekliyoruz.Sağlıklı 1 2 tanede olsa bulunacakmı bakalım.

Merhaba arkadaşım hepimiz zorlu süreçlerden geçiyoruz.İnsan bazen gercekten sınırlarını zorluyor.Bu da bizim imtihanımız benden yaşca küçük bir sürü arkdaşım evlendi hemen hemen hepsinin bebeği oldu.Ama bunu ben seçmedim Rabbim böyle uygun görmuş bizim yapmamız gereken tam teslimiyet vardır mutlaka bir ferah kapısı.Duaya devam hem Rabbimden isteyeceğiz hemde tıbbi olarak ne varsa yapacağız.
Merhaba canım , bütün yazdıklarına Katılıyorum gerçekten.Bunun bizim sınavımız olduğunu çok tan kabul ettik.Bol bol Allah'a sığınıyoruz bizde.Biz ne yaparsak yapalım Herşey O'nun elinde.Ol dediğinde olacak inşallah.İnşallah o zaman gelmiştir bu defa!

Merhaba canım , bütün yazdıklarına Katılıyorum gerçekten.Bunun bizim sınavımız olduğunu çok tan kabul ettik.Bol bol Allah'a sığınıyoruz bizde.Biz ne yaparsak yapalım Herşey O'nun elinde.Ol dediğinde olacak inşallah.İnşallah o zaman gelmiştir bu defa!
şimdi hangi hastane ve dr da devam ediyorsun .Ben 4 tane izmirde birta ne de fulya bahçecide denedim olmadı.şimdi istanbula gidecek ne maddi ne maneve gücüm kalmadı.izmiri düşünüyorum tekrardan

şimdi hangi hastane ve dr da devam ediyorsun .Ben 4 tane izmirde birta ne de fulya bahçecide denedim olmadı.şimdi istanbula gidecek ne maddi ne maneve gücüm kalmadı.izmiri düşünüyorum tekrardan
Ben senelerdir aynı doktora,aynı hastaneye gidiyorum.Prof. Cem Fıçıcıoğlu doktorum.Yeditepe Üniversite Hastanesi.Normal yolla gebeliklerim olduğunda da kontrollere hep ona gittim.

meraba benimde 5 negatif denemem var hiç gebelik olmadı kimyasal bile olmadı :(
hepsinde 10 dan fazla orta kalite embriyo ..
hiç dondurulma olmadı
sebep sadece eşiminin sperm azlığı ve morfoloji ama doktorlar hep bu değerlerle tüp bebekle sizin olur diyolar olmayıncada allah bilir kısmet değilmiş diyolar ... ankarada en iyi doktorlara ve merkezlere gittim üstelik ...

aklınıza gelen bitün ot böcek ne varsa yedi bütün takviye vitaminleri kullandı ..varikosel ameliyat oldu sayısız hormon ilaç tedavisi oldu hipofiz tümörü bile vardı o geçti ama morfoloji ve sayı hiç düzelmedi indi çıktı sürekli ..

. sonuç: elde var sıfır yaş oldu 36 maddi olarak da bittik güven olarakta bittik ..şuanda isviçreden bilim adamı gelse inancak halim yok ..rabbim sonumuzu hayır etsin..
transferlerden sonra hiç altına yastık koyup yükseltip denedin mi?

keşke işimizi bi yastık çözseydi :110:
yaptın mı?5.denememde yaptım oldu,tesadüf olamaz diye düşünüyorum.aynen senin gibi dert yanıyordum bende.ikinci çocuğu için gelen bir kadının böyle yaptığını görmüştüm.önemsememiştim.hatta beni gören hemşirede önermiyoruz tüplere falan yerleşebilir demişti ama canıma tak ettiği için 5.de yaptım.

yaptın mı?5.denememde yaptım oldu,tesadüf olamaz diye düşünüyorum.aynen senin gibi dert yanıyordum bende.ikinci çocuğu için gelen bir kadının böyle yaptığını görmüştüm.önemsememiştim.hatta beni gören hemşirede önermiyoruz tüplere falan yerleşebilir demişti ama canıma tak ettiği için 5.de yaptım.
hamilemisiniz çok sevindim topiklerde sizi görüyordum ara ara ..
yapmadım öle bişi hats son iki dememde kalktım gittim 15-20 dakka sonra ben inanmıyorum buna ..doktorum bana bu bilye gibi bişi değilki ayağa kalkınca kaysın düşsün demişti bencede mantıklı öle yatarak falan olucak bişi değil önce rabbimin istemesi lazım ..tabikide tedbirli ve dikkatli olmak önemli ama ...bilmiyorum hiç bişi beynim durdu sadece yaşıyorum işte ...

hamilemisiniz çok sevindim topiklerde sizi görüyordum ara ara ..
yapmadım öle bişi hats son iki dememde kalktım gittim 15-20 dakka sonra ben inanmıyorum buna ..doktorum bana bu bilye gibi bişi değilki ayağa kalkınca kaysın düşsün demişti bencede mantıklı öle yatarak falan olucak bişi değil önce rabbimin istemesi lazım ..tabikide tedbirli ve dikkatli olmak önemli ama ...bilmiyorum hiç bişi beynim durdu sadece yaşıyorum işte ...
bizim hevesimiz kursağımızda kaldı ama hamileliğimi öğrendiğim günden beri kanamam var yatıyorum artık gına geldi yatmaktan.
yav kimi merkezlerde bacaklarını karnına toplayıp 3saat yatırıyorlarmış.embriyonun tutunması bitene kadar 8-9.güne kadar istirahat veriyorlarmış.banada hep sana söyledikleri gibi ne yaparsan yap önemli değil demişlerdi.ama sonuçta bu tutunmanın nasıl olduğunun bir muamma olduğunu onlarda söylüyor.inşallah 6.da minnoşun gelip şap diye Bi tutar Bi dahada bırakmaz seni.

bizim hevesimiz kursağımızda kaldı ama hamileliğimi öğrendiğim günden beri kanamam var yatıyorum artık gına geldi yatmaktan.
yav kimi merkezlerde bacaklarını karnına toplayıp 3saat yatırıyorlarmış.embriyonun tutunması bitene kadar 8-9.güne kadar istirahat veriyorlarmış.banada hep sana söyledikleri gibi ne yaparsan yap önemli değil demişlerdi.ama sonuçta bu tutunmanın nasıl olduğunun bir muamma olduğunu onlarda söylüyor.inşallah 6.da minnoşun gelip şap diye Bi tutar Bi dahada bırakmaz seni.
allah yardımcın olsun çok zor hele bulupta kaybetmek daha zor olur ..inşalah tez zamanda kanamaların biter ama korkma benimde kuzenimin ilk tüp bebek denemesiydi tuttu 4 aya yakın kanaması devam etti ve hiç kalkmadı ayağa artık yatmaktan sırtında bacaklarında yaralar çıkmıştı sadece tuvalete kalkıyordu ...çok şükür şimdi bıcırık ve çoook yaramaz bi kızı var bu seferde yatamıyo ona bakmaktan hep ayakta :)

allah yardımcın olsun çok zor hele bulupta kaybetmek daha zor olur ..inşalah tez zamanda kanamaların biter ama korkma benimde kuzenimin ilk tüp bebek denemesiydi tuttu 4 aya yakın kanaması devam etti ve hiç kalkmadı ayağa artık yatmaktan sırtında bacaklarında yaralar çıkmıştı sadece tuvalete kalkıyordu ...çok şükür şimdi bıcırık ve çoook yaramaz bi kızı var bu seferde yatamıyo ona bakmaktan hep ayakta :)
Ne kadar moral verdin anlatamam :) Allah senden razı olsun.söylediklerimide Bi düşün belki işe yarar.

Çok teşekkür ederim hepimiz oluruz inşallaaaahhh.Şuan istiharetteyim P.tesi günü OPU oldu.Ağrılarım devam ediyor :KK43: 13 yumurta toplanmış .Dün aradılar 8 tane embriyo varmış şuan.Yarın kaç tanesi PGT ye gitmek için uygun arayıp haber verecekler bakalım bizde merakla bekliyoruz.Sağlıklı 1 2 tanede olsa bulunacakmı bakalım.

Hadi hayırlı haberler inşallah

transferlerden sonra hiç altına yastık koyup yükseltip denedin mi?

:) bende ilk defa duydum bunu deniyicem bakalım bu transferimde, senin de kanaman varmış umarım iyi haberler verirsin bize, ben çok okudum kanaması olup da gebeligi devam eden saglikla doğuran, önemli olan gebelik başladığında ki beta hcg artışı o normalse sıkma canını istirahatine bak ;)

Hadi hayırlı haberler inşallah

:) bende ilk defa duydum bunu deniyicem bakalım bu transferimde, senin de kanaman varmış umarım iyi haberler verirsin bize, ben çok okudum kanaması olup da gebeligi devam eden saglikla doğuran, önemli olan gebelik başladığında ki beta hcg artışı o normalse sıkma canını istirahatine bak ;)
Ama değilmi Allah aşkına bu kadar tesadüf mü olur,bir sürü deneme ve tutmama sebebi anlaşılamıyor.bence bizim sorunumuz neyse ortak arkadaş.sanırım rahim çok fazla dışarıya doğru kasılıyor.İnşallah Allah seninde bebek için çırpınıp duran herkesinde en kısa zamanda hayırlı sevinçli haberlerini duymayı etsin.elin kolun bebek dolsun inşallah :)

Back
X