- 15 Ocak 2011
- 2.196
- 1.954
- 133
- Konu Sahibi mirage1907
Sperm sayisi 11 milyon morfoloji %2 idi canım kimlere nasıl uygulanıyor hiç fikrim yok doktor uygulayalım dedi bizde tamam dedik inşallah size desorunumuz aynı ve 8ncide hamilesin maşalahh rabbim kucağınızada almayı nasip etsin..
doğrusu ben çoktan ümidimi kestim aslında ümidimi kesmedim de kime nasıl güveneceğimi bilemedim yani merkez ve doktor konusunda...mikrocihp yöntemi uygulamışsız takip ettiğim kadarıyla peki bu herkese oluyormu yani sperm sayısı bizde 5milyonun altında morfolojide % 2 ...sizin değerleriniz nasıldı biraz bilgi verirsen çok memnun olurum..
nasip olur. gerçekten o kadar muşteri diye yaklaşıyorlar ki merkezlere güvenmek çok zor defalarca denemiş olmamız onlarin umurunda bile olmuyor bazen. iyi bir merkez seçip sonuç olumsuz olsada aynı merkezde devam etmenizi öneririm. ben bir yerde 4 defa bir yerde 1 defa(ordan hiç memmun kalmamistim) en son hamile kaldığım yerde de 3defa deneyip gebe kaldım çok şükür ama negatif te alsam yine orda deneyecektim çünkü beni tanıyıp hep başka açılardan yaklaştılar şunuda yapalım bunu da yapalım diye