dilenci cim ben bu diyeti bir aya yakin yaptim 25 gun falandi birde dedigim gibi cok uymadim cok kacamak yaptim bu uc hafta gibi surede 10 kilo kadar verdim tam uymus olsaydim daha cabuk ve cok verirdim salatalikta yok canim en azindan etin yanina yeme cok dayanamazsan ara ogun gibi tuket kalorisi cok dusuk ben su bol tukettim gunde iki lt vardi yesil cay ictim spor yok yapamadim onca kacamak yaptim yani bu diyet ise yariyor topigin sahibi scarabe on gunde 9 kilo verdi ama kacamak yapmadi sende dayanikliysan bir kac gun disini sik dayan bak nasil verirsin canim
sonrada baska diyetler yaptim uc gun biri bes gun digeri derken verdim bu diyeti 25 gun yaptim diyorum ama bu 25 gunun icinde arada bir kac gunlugune biaktigim oluyordu sebzenin yasak oldugu gunlerde ben yiyordum penir hastasiyim gorunce dellenir yerdim dedim ya canim ben kor topal yaptim bana bakma sen saglan yapvereliniortak
Aayyyy süper vallaa.s.

üç haftada on kilo ne demek yaa o kadar da kaçamak olmamış demekki. ama maalesef ben de tamı tamına uyamam gibi geliyo şu an midem resmen kendini yemeye başladıkafamçokkarıştı benim diyetim sanırım protein ağırlıklı olacak ama sadece et değil. çünkü okula gidecek halim kalmaz akşama kadar oralarda ölürüm valla. en azından biraz yeşillik arada bir elma yiyebilirim belki:)) zaten 5 olmasa da olur üç dört vereyim. sonra bi süre normal diyet sonra gene bu şeklinde yapacağım muhtemelen. sen 25 gün iyi dayanmışsın tebrike diyorum. bi de o kadar parayı nası bulcam öğrenci halimle:)) dur bakalım ama yarın belki iyi sonuç alırsam hırslanırım:içelim:
çok teşekür ederim yardımların için. yerimseniben