herkes istediğini söyler ve yapar ben öyle düşünmüyorum vede söylemekte özgürüm sende öyle ben ailemizde 2 tane doktor var danıştım bana sadece dikktli olmamı,ve aç kalmamamı söylediler endişe duymuyorum sağlık problemim yok zaten 4 gün sonra sebze ye geçilcek 10 gün sonunda istediğin kiloya ulaşamazsan tekrar sadece et dieti yapıyosun ki ben ulaşacağıma inanıyorum sonrasında sadece perşembe yapıcam,ayrıca almanyada bir akrabam ameliyat için fazla kiloluydu doktorunun kontrolünde bu dieti yaptı verdi ve ameliyatını oldu canım.bizden önce 98 sayfa var isteyen okur ve mantığına uygun olanı yapar,bunun tersini düşünmek düz mantıktır,biz burda birbirimize destek oluyoruz kimseye karışmıyorum sadece herkes gibi yazıyorum ve kimsyide tanımıyorum senide yani kimseye lafım yok canım yapan herkesi senide destekliyorum ayrıca senin koşturmana gerk yok öğrenciliğin nekadar zor olduğunu biliyorum bizde aynı yoldan geçtik ben sadece senin daha yorulacağını söylemek istedim bizler evdeyiz sonuçta inşallah verirsin sanada başarılar.