Dukan'ın İngilizce sitesi yayında ve ben de ordan ideal kilomu bazı bilgilerimi girerek öğrendim. Çok fazla olmasa da orta seviyede İngilizce gerektiriyor ne yazık ki. Bu testi yaoptıktan sonra çıkan kilomla ilgili de otomatik bir chart çıktı ve Aralık ayının 25'inde istediğim kiloya erişebileceğim, sonraki koruma devresinin ne zaman biteceği vb herşey çıktı. Ve bana özel bir program ve tavsiyeler için istenen para Türk parasıyla 320 lira gibi bir şeydi. Ben bu paketi almadım, zaten kitabı okumak yeterli bence...Bol parası olan ve ilave motivasyon isteyen ve tabi ki çok iyi İngilizcesi olanlar paketi alabilir ama ben gerek duymuyorum. 3 yıldır ilk kez 6 kg verdim, şaka gibi birşey bu benim için ve etraftan gelen tepkiler en büyük motivasyon kaynağım...
Bakın ben Fransızca ve İngilizce sürüyle siteden bu diyeti inceledim, yeni başlamak isteyenler hemen başlasın hiçbir zararı yok ve kesin çözüm alabileceğiniz bir diyet. Tereddütte kalmayın, herkese başarılar...
Bakın ben Fransızca ve İngilizce sürüyle siteden bu diyeti inceledim, yeni başlamak isteyenler hemen başlasın hiçbir zararı yok ve kesin çözüm alabileceğiniz bir diyet. Tereddütte kalmayın, herkese başarılar...