Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Transfer sonrası neler yaptınız ben adım atarken bile yanlış biseymi yapıyorum hissine kapılıyorum 2.transferim biraz anlatır mısınız pozitif alan birinden duymak iyi gelecek
Transfer sonrası neler yaptınız ben adım atarken bile yanlış biseymi yapıyorum hissine kapılıyorum 2.transferim biraz anlatır mısınız pozitif alan birinden duymak iyi gelecek
Sakın kendinize bunu yapmayın ilk transferde aynısını yaptım hep hamileymişim gibi kafama taktım ama koca bir stres yükü kimyasal oldu. 2. Transferimdi benim inanın hiç belirtim yoktu ve bu yüzden hep unutuyordum transfer olduğumu test günü öncesi misafir bile ağırladım. Tabi misafir bana yardım etti ama yine de hep doğal akışına bıraktım. İnanın zamanı gelmediyse her şey bahane oluyor. 3 gün dikkat edin sonra normal yaşantınıza odaklanın
Ben de şu an 3 gün embriyosu 2 embriyo transferi oldum 9.günümdeyim bu sabah kan tahlili verdim Beta bakılsın diye sonuç daha çıkmadı siz kaçıncı gününüzde öğrendiniz gebeliğinizi