5.gün transferi ve gebelik belirtileri

unutmabirgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2008
258
21
118
39
Arkadaşlar 6.tüpbebek tedavimizde dün itibariyle transferi gerçekleştirildi.Bugüne kadar hiçbir tedavimizde 5.gün'e kadar embriyolarımız bekletilmemişti.10 adet yumurtalığıma karşılık 8 adet embriyomuz oluştu ve 1.kalitede olan 3 adet embriyomuz transfer edildi.Bugün 2.günüm ancak hiçbir belirti yok üzerimde bu psikolojik olarak beni bunaltıyor.Pozitif sonuç alıp transferin 2.gününde belirtisi olan arkadaşlarımız belirtilerinden bahsederlerse biraz rahatlamış olacağım.Allahım bu yoldaki herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

Transferimin bugün 4.günüydü arkadaşlar ara sıra bel ve karın ağrım olmakta.Bu seferde mi olmadı diye psikolojik olarak bunalımlara giriyorum.

hiç bir belirtiye inanmayın. bütün belirtilerim vardı ve tutmadı. onlar belirti değil ilacın etkileri...

tek gerçek 10. günden sonra idrar ve kan testi. belirti arama arkadaşım. inş inş tutar. kıyamam 6. deneme olacak inş. 5. gün transferi seni rahatlatsın.

İnşallah arkadaşlar allahım bu yoldaki herkese hayırlısını nasip eder yarabbim.Bugünde bel ağrım ve ara sıra kasık ağrılarım olmakta.Her ne kadar dinlememeye çalışsamda 8 seneden buyana negatif tedavilerde yaşamış olduklarımdan dolayı psikolojik olarak da bunları takıyorum.Sizlerin sayesinde biraz rahatlıyorum.

Ağrılarım olmakta ancak arkadaşlar adet ağrısı gibi değil.Ara sıra gelip geçmekte.Ara sıra rahmimde sancılarım olmakta.

Bence hamilesin cok yeni yasadım yasıyorum aynılarını.
İnşallah Allah ol desin olsun

Allahım bu güzel duyguyu bu yolda olan,hayırlısı olan herkese nasip etsin yarabbim.Hayırlısıyla pazartesi gününü beklemekteyim.Daha önce 6 kez negatif tüpbebek tedavisinde yaşadıklarımı ara sıra yeniden yaşıyormuşum gibi geldiğinden psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum.Kasık ve bel ağrılarım geçici olarak gelip geçmekte..

Merhaba benimde ikinci denemem 7. Gündeyim 4, günden beri aynı agrilarim var tam gecti diyorum basliyor.ilk seferde sadece ilk gunler agrilarim olmustu test gunume kadar sadece basim agrimisti.bu sefer boyle agrili gecmesi umut vermiyor degil ama hayalkirikligina ugramaktan cok korkuyorum ve Allaha birakiyorum insallah guzel haberler aliriz

Arkadaşlar 9.günüde allahımın izniyle sağ salim atlatıyorum.Aynı anda bugün adet günümdü normalde.Rahim ve bel ağrım ara sıra gelip geçmekte,hafif ateşim var, birde bugün göbek deliğimde ağrı-çekilme gibi birşey var.Allahım hayırlısıysa hepimize bu güzel duyguyu nasip etsin.İnşallah bunlar hamilelik belirtisidir.Hayatımda hiç yaşamadığım belirtiler olduğu için psikolojikmi diye soruyorum kendime.

arkadaşlar bende kasımın 2sinde transfer oldum aynı dediğiniz gibi transferden beri adet sancısı gibi sancılar kasıklarımda batmalar ve bel ağrım vardı halada var.göğüs uçlarımın rengi koyulaştı hassaslaştı kasımın 12 sinde yaptırdığım testle hamile olduğumu öğrendim dünde tekrar yaptırdım değerlerim artmış hamdolsun diyeceğim şu ki halada ağrılarım var nebileyim ben gebelik belirtisi olabilir diye düşünüyorum ama hiç belirti olmadan gebe olanlar da var...hepiniz için hayırlısı olsun...

Artık allahıma kalmış arkadaşlar.Hala bel ve rahimde ağrılarım olmakta ve geçmekte Çoğu arkadaşımız bu ağrıları yaşamış ve pozitif sonuç almışlar.Ben daha önceki tedavilerimde bu günlerde aynı ağrıları çektiğimden psikolojik olarak olumsuz olarak görüyorum.İnşallah allahım pazartesi günü buraya olumlu sonuç yazmayı nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…