5. gün transferi

merhaba meri
benim ilk tüp bebek denememdede 5.gün yani blastokist transferi yapıldı 25 adet yumurta toplanmıştı bunlardan 18 tanesi olgundu 14 tanesi döllendi 3. güne geldiğimizde 9 tanesi normal 5 tanesi çok iyi diye bilgi verdiler 5 tanesi blastokist seviyesine ulaştı ve 5. gün bir tanesi transfer edildi transfer günü kalan 4 adet emriyonun dondurulma durumlarını sorduğumuzda yarına kadar izleneceğini ve gelişimleri sürerse dondurulacağını söylediler ertesi gün aradılar ve gelişme olmadığını ve dondurulamayacağını bildirdiler eşim ve ben bu duruma çok üzüldük 4 tane blastokist seviyesindeki emriyomuzdan hiç birinin dondurulamamasına anlam veremedik emriyolog bize dondursak bile çözme işleminde bu emriyoların yaşamayağını söyledi
5.gün transferi yapılıyorda neden 5. güne ulaşan emriyolar dondurulmuyor diye çok üzüldük şimdi yeni bir deneme daha yapmaya hazırlanıyoruz senin yeni mesajlarını gördüm allah tamamına erdirsin... sen son denemende acaba hangi merkeze gittin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…