- Konu Sahibi farbenreich
-
2 günü geride bıraktım ve 1,5 kilo verdim... Sanırım biraz yavaş gitmesinde reglimin yaklaşmasınında payı var :/
Maji tebrik ederim canim. Evet bencede bi etkisi olabilir :) Ya siz bu kola mevzusuna ne taktiniz ya. Kola icerek mi zayiflamisim ben gunde 10-20 bardak kola mi ictim diyorum? Bi kutu ictim oda sevdigim icin!!!!!!!!!!!!!! Ve light. Isteyen icmez allah allah ya. Evet ve 5 gunde 10 kilo verdim. Ben 10 yasinda cocuk degilim insanlari kekleyeyim tovbe ya. Bir yapar 7 gunde 10 kilo verir biri yapar 5 gunde 6 kilo verir biri yapar 5 gunde 10 kilo verir. Yapan yapar yapmayan yapmaz. He ayrica bu diyette meyve var brokoli var yogurt var hepsi saglikli seyler. Bu kadar abartmaniza gerek yok. Illa brokoli yemek isteyenler varsa metro markette var. Bilginize.. ama brokoli yerine baska bi sebze yiyebilirsiniz yada meyve yiyebilirsiniz.
160 sadece kolada var üstüne elmada 100 var sonra yogurtta 100 var en asarı sonra fresh kda 66 var ama 15 buskıvı ıcın bı pkatte 130 var hepsi 500 yakın yapıo .
çok iyi bi sonuç =))
Kızlar ben kafayı yemek üzereyim bugün bozdum diyeti resmen of napıcam bozmamam lazım =(((
Maji tebrik ederim canim. Evet bencede bi etkisi olabilir :) Ya siz bu kola mevzusuna ne taktiniz ya. Kola icerek mi zayiflamisim ben gunde 10-20 bardak kola mi ictim diyorum? Bi kutu ictim oda sevdigim icin!!!!!!!!!!!!!! Ve light. Isteyen icmez allah allah ya. Evet ve 5 gunde 10 kilo verdim. Ben 10 yasinda cocuk degilim insanlari kekleyeyim tovbe ya. Bir yapar 7 gunde 10 kilo verir biri yapar 5 gunde 6 kilo verir biri yapar 5 gunde 10 kilo verir. Yapan yapar yapmayan yapmaz. He ayrica bu diyette meyve var brokoli var yogurt var hepsi saglikli seyler. Bu kadar abartmaniza gerek yok. Illa brokoli yemek isteyenler varsa metro markette var. Bilginize.. ama brokoli yerine baska bi sebze yiyebilirsiniz yada meyve yiyebilirsiniz.
kızlar malesef diyeti 3 günün sonunda bıraktım çünkü şu bi haftayı atlatmak istiyorum
toplamda 2 kilo verdim,(1.gün 1 kilo, 2. ve 3. gün 500 gr) hergün koşu bandında 3 kilometreden biraz fazla olmak kaydıyla yürüdüm biraz da ab rocket la destekledim... bitki çayı çok az tükettim belki onunda etkisi oldu az kilo vermem de... Bunun dışında diyete harfiyen uydum sadece günde 2 kırmızı erik ekledim, sabah kahvaltısı olmadığı için öğlene kadar acıkıyodum... Bir de kahveyi sütsüz nescafe olarak tükettim ama şekersiz içemediğim için stevia kullandım(kalorisiz bitkisel şeker). Kola da zero içtim, çok ta güzel geldi ne yalan söyleyeyim. Merak edenler için zero kalorisizdir.. Şu bir hafta geçsin tekrar denemeyi düşünüyorum :) liste için tekrar teşekkürler farbenreich
Simdi bi cogunuz sagliksiz bi cogunuz denemek istiyorum dicek ablalarim yasitlarim kardeslerim ben 20 yasindayim. Ve soyleyecegim diyeti denedim 10 kilo verdim biraz agir ama sonra geride almadim. Tabi diyet sonrasi cok yemedim..:)
Sabah: sutsuz sekersiz kahve turk kahveside olabilir ama ben sevmedigim icin.
Oglen:100 gr brokoli ve bi kutu kola.
Ara ogun: bu form krakerlerinden yedim hatta simdi special k'nin krakerleri var cok hos sadece 66 kalori hemde.
Aksam: yoogurt ve elma.
6dan sonra hic bisi yemedim gunde en az 3 en cok 5 km yurudum. (Kosu bandinda) ee bi de 3 litreye yakin su ictim :) bi bardak falanda yesilcay.. azim ettim sonucu aldim kizlar:)))
nasıl canım zorlandın mı diyeti yaparken?
Canım ben en çok brokoli konusunda zorlandım diyebilirim. Sarımsak limonla beraber yedim ama nasıl yedim bi de bana sorun.. Bu mevsimde tazesi bulunmadığından dondurulmuş olarak tükettim belki o yüzden tadı çok kötüydü. Bunun dışında öyle yapması çok zor bi diyet değil ama tabi kalorisi düşük olduğu için biraz açlık hissi oluşuyo.
kızlar diyetimin 2. günün e sabah aç karna sıcak su içip spor yaptım ölüyodum gözüm karardı yere düştüm :S
Canım ya çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?