5 gunde 10 kilo:))

ya canım çok tebrik ederim süper bir şeyi başarmışsın ama merak ettiğim bir soru var ben kola sevmem bir de kola kalorili bir şey değil mi acaba kolanın diyete ne gibi bir etkisi var ?

sevgili kızlar sizleri demotive etmek istemem ama ömrü diyette geçmiş biri olarak yazıyorum bunları
ömrüm diyetle geçti özellikle hızlı verdiren her türlü diyet patatesten tut dukana hollywood a kadar ve alın size sonuçları
1. her defasında istediğim kiloya ulaştım
2.bağırsaklarım mahvoldu şu an ilaçsız kremsiz kusura bakmayın bi yerimin uzerine oturyamıyorum hemoroidim çünkü amelyat olucam büyük olasılıkla ama riskleri çok fazla
3.bebeğim karnımda öldü sebebi bilinmiyor doktorum zamanında besinsiz kaldığın için depoların aksak olabilir dedi cünkü ömrüm diyetlerle gecti

su an da diyetteyim ama sağlıklı besleniyorum her şeyden veriyor doktorum özellikle bağırsaklarıma yönelik demek istediğim vücudunuzu hor kullanmayın sebzesiz meyvesiz ve proteinsiz bir diyet yapmayın

konuyu açan arkadaş kola içerekmi zayıflamış bir bardak kolada 10 küp şeker var diye biliyorum beş günde insanın yağları on kilo erirmi acep insanın vücudundaki sudan gider saçmalamış.bir arkadaşım dukan diyeti yaptı ilk haftalar sadece vücudundaki su gitti beş günde 10 kilo verdiyse kimsede yağ kalmaz artık

Maji tebrik ederim canim. Evet bencede bi etkisi olabilir :) Ya siz bu kola mevzusuna ne taktiniz ya. Kola icerek mi zayiflamisim ben gunde 10-20 bardak kola mi ictim diyorum? Bi kutu ictim oda sevdigim icin!!!!!!!!!!!!!! Ve light. Isteyen icmez allah allah ya. Evet ve 5 gunde 10 kilo verdim. Ben 10 yasinda cocuk degilim insanlari kekleyeyim tovbe ya. Bir yapar 7 gunde 10 kilo verir biri yapar 5 gunde 6 kilo verir biri yapar 5 gunde 10 kilo verir. Yapan yapar yapmayan yapmaz. He ayrica bu diyette meyve var brokoli var yogurt var hepsi saglikli seyler. Bu kadar abartmaniza gerek yok. Illa brokoli yemek isteyenler varsa metro markette var. Bilginize.. ama brokoli yerine baska bi sebze yiyebilirsiniz yada meyve yiyebilirsiniz.

hala kolada kola kolada kola bu insanların kafası almıyo arkadasım ondan bosuna anlatma burda emınım kola zararlı diyenler orda burda bira şarap icmis insanlardır yok seker var yok seker var allahım yediler insanı icmeyin kola ozaman

Kızlar ya bugun bu diyetin günlük kalori miktarını hesqapladım ve sonuç 153 kalori çıktı :O ya sizce de biraz az değil mi?

160 sadece kolada var üstüne elmada 100 var sonra yogurtta 100 var en asarı sonra fresh kda 66 var ama 15 buskıvı ıcın bı pkatte 130 var hepsi 500 yakın yapıo .

160 sadece kolada var üstüne elmada 100 var sonra yogurtta 100 var en asarı sonra fresh kda 66 var ama 15 buskıvı ıcın bı pkatte 130 var hepsi 500 yakın yapıo .

bu diyetin orjinalinde kola yok zaten ben kola içmiycem ona göre hesapladım ayrıca besin kalori değerlerine baktım netten ayrıca yeşil elmada sadece 40 kalori var 1 kase light yogurtta 100 kalori falan yok iyi araştır.

kızlar malesef diyeti 3 günün sonunda bıraktım çünkü şu bi haftayı atlatmak istiyorum
toplamda 2 kilo verdim,(1.gün 1 kilo, 2. ve 3. gün 500 gr) hergün koşu bandında 3 kilometreden biraz fazla olmak kaydıyla yürüdüm biraz da ab rocket la destekledim... bitki çayı çok az tükettim belki onunda etkisi oldu az kilo vermem de... Bunun dışında diyete harfiyen uydum sadece günde 2 kırmızı erik ekledim, sabah kahvaltısı olmadığı için öğlene kadar acıkıyodum... Bir de kahveyi sütsüz nescafe olarak tükettim ama şekersiz içemediğim için stevia kullandım(kalorisiz bitkisel şeker). Kola da zero içtim, çok ta güzel geldi ne yalan söyleyeyim. Merak edenler için zero kalorisizdir.. Şu bir hafta geçsin tekrar denemeyi düşünüyorum :) liste için tekrar teşekkürler farbenreich

çok iyi bi sonuç =))

Kızlar ben kafayı yemek üzereyim bugün bozdum diyeti resmen of napıcam bozmamam lazım =(((

nasıl canım zorlandın mı diyeti yaparken?

ne kadar sağlıksız da olsa süper bu da bir başarı ve azim bence 5 gün bu şekilde gerçekten zor tebrik ederim benimde ihtiyacım var koşu bandı alıcam inşallah bu ay uygulayacağım bunu kesinlikle ama kola sevmiyorumm ben bitki çayları çok içerim onu içerim herhalde

nasıl canım zorlandın mı diyeti yaparken?

Canım ben en çok brokoli konusunda zorlandım diyebilirim. Sarımsak limonla beraber yedim ama nasıl yedim bi de bana sorun.. Bu mevsimde tazesi bulunmadığından dondurulmuş olarak tükettim belki o yüzden tadı çok kötüydü. Bunun dışında öyle yapması çok zor bi diyet değil ama tabi kalorisi düşük olduğu için biraz açlık hissi oluşuyo.

Son düzenleme:

anladım canım ya ben biraz korkuyorum düşük kalorili bir diyet olduğu için sağlığı etkileyebilir mi diye gerçi isveç diyeti yapmıştım bi aralar ve zorlanmamıştım ama bu diyetin kalori değeri isveç diyetinden de düşük...

Merhaba, konuyu uzun zamandır takip ediyorum ve bu gun başladım. 65 kiloyum.

sabah 1 fincan türk kahvesi
öglen 1 kase yoğurt ve 2 tanede kraker ( eti form mısır ve prinç patlağı)
1 fincan yeşil çay
1 fincan sade nescafe
7 bardak su içtim.
bu saate kadar gayet iyi idare ettim yatana kadar 4 bardak daha su içerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…