5 gunde 10 kilo:))

böyle diyetler okuyup her seferinde kendimi gaza getiriyorum ama bi türlü başlayamadım yaa ben de istiyorumm :) şöyle 8-9 kilo versem hiiç de fena olmazdı

kızlar bu dıyete baslayacagım ınsallah fakat sabah sırkelı su ıcmek ıstıyorum ancak sonra kahve içsem bi zararı olur mu ? :26:bıde oglenı patates-yogurtla degıstırsem nasıl olur acaba yada baska bı sebze ıle brokolıyle aram yok cunku?

hemen deniyecem cok merak edıyorum bende sonuclarını

bu aralar bayağı diyet listesi biriktiriyorum biri bitince birine geçeyim diye henüz başlamadım sanırım buna başlayacağım zaten okul stresi falan yemek yemeyi sevmem fakat şu mide sesi varya millet yanlış anlıcak die yiorum malesef yiyincede ipin ucu kaçıyor tabiki

sanırım kişiden kişiye farklı işliyor sen şanslılardansın :) inşallah istediğin kiloda kalırsın

Ben patates diyetiyle cok kilo verdım patatesten cok sıkıldıgım için su an elma diyeti yapıyorum :)) dogumdan sonra malum kiloları vermek zor tabi gelsin bebişler gitain göbişler :)) yaklaşık dokuz kilo verdim ve cok mutluyum bi insanın psikolojisi kadar saglığıda onemli tabi birebir yapmadım emzirdiğim için

bende bugun baslayip yarin birakanlardanim
bi yap bi birak derken simdi 94 oldum
inslh yarin baslicam 1 aya kadar kilolardan kurtulmam gerekiyo oyle bi oldum ki 70 75 bile olsa
opup basimin ustune koycam kizlar birlik olursak belki daha hizli veririz

mantığı isveç diyetine benziyor; az yemek. bende başlayabilirim. isveç diyeti düşünüyorum bu da ondan çok farklı gelmedi. 5 günde 10 kilo verdirmesi harika ama bünyeden bünyeye değişir tabi.

bendede oluyo sersem gibi oluyorum sirkeli su icince
bende 2 gundur yesil kahve ve zencefil karisimi iciyorum iki gunde 1.700 gitti
merak ettim acaba hic yesil kahve icen var mi

cok dogru soyluyorsun. zamaninda bende ayni hayata dustum isvec diyeti yapmistim 2 haftada 10 kilo verdim 13 kilo geri altim ve sagligim bozuldu hic gerek yok sok diyetlere bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…