5 gunde 10 kilo:))

Gun icerisinde 2 kere yesilcay eklenerek metabolizmayi hizladip odem atmaya fayda saglayabilecegini dusunuyorum kolay gelsin :)

Merhaba,
Ben Viyana da yasiyorum.. 58 kiloyum 8 kilo fazlam var ve acikcasi cok uzun ve detayli dietleri sevmiyorum ve yapamiyorum... Dietiniz ilgimi cekti.. Cok basarili tebrikler... Bir sorum olacak... Brokoli yerine beyaz lahana (cig) ya da karnabahar kullansak olur mu??

Sağlığınızı kaybetmek üzeresin göz göre göre... 5 günde 10 kilo verirsin ama kastan sudan gider önemli olan yağdan gitmesi ve sağlıklı biçimde gitmesi..

Kilo vermek tartıdaki sayının az çıkması demek değildir kendine uygun protein,vitamin ve gerektiğinde yağ tüketebileceğin bir diyet listesi hazırlat diyetisyene gidip de rica ediyorum yoksa aynı hızda geri alırsın böyle sadece kendini kandırıp tatmin ediyorsun Allah korusun ya küt diye düşüp bayılırsan..

Sabahları brokoli ve 1 kutu KOLA içildiği nerde görülmüş kolalı diyetmi olur mideni mi deleceksin? Ayy yazarken bile içim fena oldu..
KK da binlerce bayan kilo vermeye çalışıyoruz topikleri takip et aramıza katıl lütfen güzel arkadaşım sağlığından olma!..

Arkadaşlar Merhaba ben 67 kiloyum şuan okulum 24 Şubatta aciliyor biraz kilo vermem gerek kilo fazlaysa daha kolay veriliyormuş ya sizcr ben uygulasam nekadar verebilirim yahuuu çok kötü bi duruuum

Son düzenleme:
kulağa çok hoş gelse de sanırım bu riske girmem..en iyisi sağlıklı beslenme ve sporu hayatımızın bir parçası yapmak.kalan herşey geçici çözüm..

olmazı yok, sağlıksızı da yok.. 6 ay once buna benzer bi diyetle 5 günde 5 kilo vermıstım.. sporsuz hemde..vucudumda da gozle gorulur degısım olmustu ve gerıde almadım.. saglıksız diyenlere cevap verıyorum.. bu sıyetı 1 ay yaparsanız saglıksız evet.. ama bu bı şok diyettir, şok diyet demek vücuttan acil su atımı ve en hızlı yag yakımı demektir.. bence bu diyetten kolayı cıkarın, sabaha bir avuc içi k-flakes + süt, gün içine de bol bol meyve ekleyin.. bu kadar yogun sporla da gercekten saglıklı olarak verebılırsınız bu kiloyu.. sahsen ben yarın başlıyorum.. 5 kilo verecegim var vallahi 10 günde bile versem bana yeter yapacaklara sabır ve irade diliyorum kızlaarrrr

merhaba kızlar ben de dün basladım bu diyete ve 800 gr gitmiş bile.. 64.200 den 63.400e düşmüşüm devam ediyorum 10 gün sonra düğün var elbisemi aldım ama göbiş cıkıyo sevmiyorum kendimi böle ne kadar çabuk kiloları verirsem o kadar kendime güvenicem o elbisenin içinde..

evet kızlar bugun de tartım beni sevindirdi 62.400 ü gösterdi.. bozmadan yapmaya calışıyorum hatta bu listeye ayın 20sine kadar devam etmeyi düşünüyorum alıştım artık açlık da hissetmiyorum 53 olsam yetecek düğünden sonra da devam ederim belkim :) pilates yapıyorum ben yürüyüş yapamıyorum ama daha etkili bence ..

Ay bende baslayacagim ama ben asla spor yapamam ve kahve icemem sorun olurmu acaba sabah kahve yerine yesilcay icsem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maviboncukcum ve farbenreich bayild size .. Cok cana yakinsiniz. Bende yarin basliyorummm

Kizlar bende bir yurume aleti var 30 tl sadece ve 10 dakikada 34 kalori yakiyorumm. Vucut bilgilerimizi giriyoruz ve o hesapliyor kac kalori yaktigimizi mesela 80 kg birisi 10 dakikada 63 kalori yakiyor hemde cok kolay yalan filan degil siirtimdan terler damliyorr ☺☺☺

Bende zayıflama bisikleti ve mekik aletiyle çalışıyorum günde 200 kalori yakabiliyorum 1saat calismayls

mrb bugn başladm adet dönemi bi başlayıp bitsin sonucu yazıcm umarım bi 8 kilo gider

arkadaşlar böyle saçma bir program uygulayacağınıza hali hazırda bir açlık grevi varsa ona girin en azından sonrasında edineceğiniz hastalıkların nedeni olarak sunacağınız davası olan bir neden olur.
akıl var mantık var. açıklık diyetlerinin yanlızca biri bu.
bu arkadaş çok kiloluysa kısa süre içinde fazla miktarda kilo verebilir. bu sizi yanıltmasın. diyette kola mı olur allah aşkına? hele bir de form için diyet kola içip kolalarda kullanılan ne idü belirsiz tatlandırıcıları vücudunuza mı sokacaksınız? sizi hiç o yoldan döndüremiyorsam da: normal kola için daha iyi en azından ne olduğu belli sofra şekeri var. katkı maddeleri taşıyan ürünler, diyet ürünler.. hepsi sizin uzun vaadede tekrar kilo almanıza neden olacak türde içeriğe sahiptir.

dikkat edeceğiniz tek şey 6'dan sonra yemek yememek olsun. bol su tüketin. katkı maddesi bulunan her şeyden, hazır gıdalardan (şoklanmış etler hariç), diyet ürünlerden kaçının. her şeyi taze tüketin. akşam sebze tüketin, öğlen proteini daha yüksek balık/tavuk/kırmızı et farketmeksizin, sabah da 'gerçek açlığınızı' dindirebilecek miktarda klasik bir kahvaltı yapın yağlı/hamur içerikli bir şey tüketmeden. bu diyet(!)ten çok çok daha etkili ve istikrarlı kilo vereceğinize kalıbımı basarım. bu çok tehlikeli bir şey maazallah şeker hastası olur çıkarsınız. sakın ha canınızı, bünyenizi zayıflama uğruna tehlikeye atmayın. şimdi farketmezsiniz ama ilerde öyle karşınıza çıkar ki.

yürüme aleti derken yürüyüş bandı değil sanırım 30 tl diyorsunuz nasıl bir şey bu ve nerden temin edebiliriz

bu diyete başladım bende 4 gün oldu, ama arada bozmak zorunda kaldığım öğünler oldu. buna rağmen 3,5 kilo verdim.
bugün itibari ile tam anlamıyla yapmak için başlıyorum, önümüzdeki cuma gününe kadar.. ama brokoli mevsimi olmadığı için salatalık kola içmek istemediğim için de yoğurt kullanarak öğlen öğününü cacık olarak değiştirdim.
ayrıca yürüyüşle de desteklersem bi 4 kilo daha veririm inşallah :26:

ya bende çok merak ettim .bir açıklarmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…