5 gunde 10 kilo:))

5 günde 10 kilo mu?

her gün iki kilo kaybetmek..mantıklı geliyor mu? yapmayın arkadaşlar sağlığınıza zarar.evet günde sadece 100 grcık yiyerek kilo kaybı yaşarsın ama o giden kas su ve vücuttaki ödemler olur.. bıraktığınız anda iki katını alırsınız sağlığınızın bozulması da cabası. :44:

Ay bu nasıhatlardan cok sıkıldım.. Begenmıyorsanız yorum da yazmayın. Bız salak mıyız bılmıyoruz? Sonrasında fazla yemezsen almazsın kılo.. Ayrıca benım saglıgım bozulmadı okey? Gereksız yorumları ıstemıyorum.

Kızlar ben şunu çok merak ediyorum hani bu diyet kısa zamanda çok kilo verdiriyor ama mesela ben 7 günde 10 kg verdim bu diyetle, dış görünüşümde bi değişim olur mu? çünkü kilolar yağdan gitmemiş olcak yine de zayıfladığım belli olur mu merak ediyorum ??

Diyet hakkında yorum yazmıyacagım ama sızın bu ınsanlara karsı tavrınız ayrı bır sorun bana göre.. Burası acık bır platrofm arkadaşım ve kısısel olarak bır saygısızlık olmadıgı muddetce ınsanlar ıstedıklerı gb fıkırlerını beyan edebılırler.. İyi niyetleriyle ne kadar anlamasanız da anlatmaya calısıyorlar sıze hem kendınızı hem de gaza getırdıgınız ınsanların sağlıgını nasıl tehlıkeye attıgınızı ve sız her seferınde cırkın bır tavır sergılıyorsunuz, yapmayın ... eleştirilere de acık olun uslubunuzu duzeltın vucudunuzdan önce.

Kolay gelsın.

Siz bana uslup dersi veremezsiniz haddinize degil. Ben artik bunaldim surekli bir ey soyleyenlerden ben kimseye silah zoruyla bunu yapin demiyorum ki. Ben yaptim basarili oldum ve paylastim. Bunu gidip 60 kilo birisi yapsa tabiki etkili olmaz ama 80 ve ustu yaparsa cidden etki ediyor. Benim kimseyi gaza getirdigim yok zira burdaki insanlarin hepsi akli basinda insanlar kimsenin gazina gelmezler buna emin olun. Siz kendinize bakarsaniz daha iyi olur ben kendi konumda boyle yorumlar istemiyorum bu kadar basit.. onceki sayfalarda bin kere yazildi benim sagligim bozulmadi. Bunu yapacak insanlar herseyin farkinda sizin demenizle olmuyor.

Tabikide oluyor canim 10 kilo sonucta az mi? Spor yogun oldugu zaman cok farkeder merak etme.

Tabikide oluyor canim 10 kilo sonucta az mi? Spor yogun oldugu zaman cok farkeder merak etme.

bu diyet kafama yattı zaten ablamda çok önceden buna benzer bi diyetle 1 haftada 2 beden incelmiş. Peki hangi sporları önerirsin? Ben hergün yarım saat tempolu yürüyüş ve evde 20 dk kadar pilates yapmayı düşünüyodum.

Yapacagim diyenleri gorunce seviniyorum resmen :) Canim ben gunde 4-5 km arasi yurudum. Bir de bir siteden gordugum hareketleri yapiyordum. Suandada yapiyorum. Yuruyusunu cogaltmani oneririm amanpilates hakkinda birsey bilmiyorum

Yapacagim diyenleri gorunce seviniyorum resmen :) Canim ben gunde 4-5 km arasi yurudum. Bir de bir siteden gordugum hareketleri yapiyordum. Suandada yapiyorum. Yuruyusunu cogaltmani oneririm amanpilates hakkinda birsey bilmiyorum

yarın başlıyorum düzenli olarak bildiricem burdan :)) ben tam 1 hafta yapıcam bu diyeti bakalım sonunda ne kadar vericem :) çokheyecanlıyım =)

selaam kızlar. 66 kiloyum. bi 55 olsam fena olmaz ama hepten 5 günde değil. düğünümüze soyle bii 1 ay falan vaar kıh kıh :) brokoliden nefret ediyorum. brokolii yerine yenebilcek söyleseniz kızlar. sebzeyle pek aram yokta..

ayrıca başka sebzelerde yiyebilirsin cnm,hepsinin kalori az çünkü hepside faydalı :))pazı,semizotu çok şuanda mesela,taze fasulye,mantar vs falanda olur haşlama-ızgara olduktan sonra hiç zararı yok

meraba arkadaşlar ben şuan isveç diyeti yapıyorum pazar günü biticek diyetim ve bu diyete başlamak istiyorum gerçekten çok kilo verdiriyor mu bana yardımcı olur musunz bütün yorumları okuyamadım

bir insanın metabolizması ortalama 1500 kalori yakar, bu hiçbir şey yapmasanız dahi vücudunuzun yakacağı kaloridir... 1 kilo vermek için 7800 kalori yakmak gerekir yani 5 gün boyunca hiçbir şey yemesen 5x1500= 7500 kalori ancak yakarsın diyelim ki yaptığın spor egzersizle falan yaktığın günlük kaloriyi 2500 e çıkardın (ki bu 2-3 saat ağır sporla ancak yapılır) 5x2500=12500 kalori yapar
12500/7800=1,6 kilo verebilirsin

böyle fasa fiso diyetlerle ancak vücuda su kaybettirirsin tartı seni yanıltır inanmayın böle saçma diyetlere akıl var mantık var insan 1 günde 2 kg verebilir mi yaa

canım 1 kutu kola demişsin ama aç karnına ne kadar zararlı olur o ayrıca 1 bardak kola içtikten sonra böbreklerinin tam 32 bardak suya ihtiyacı oluyor o yüzden bnce daha sağlıklı diyetler deneyin derim ama karar sizin

5 günde 10 kg verdirmese bile 10 günde gayet 7-8 kg verdirir bu liste. Kızlar ablam yine buna benzer bir diyetle bir haftada 40 bedenden 36ya düştü. Bu tarz diyetler kilo vermesine verdirir ama sonradan o kilo çok kolay geri alınır o yüzden diyet bittikten sonra yediklerinize dikkat etmeniz lazımç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…