- Konu Sahibi farbenreich
-
Ay bu nasıhatlardan cok sıkıldım.. Begenmıyorsanız yorum da yazmayın. Bız salak mıyız bılmıyoruz? Sonrasında fazla yemezsen almazsın kılo.. Ayrıca benım saglıgım bozulmadı okey? Gereksız yorumları ıstemıyorum.
Kızlar ben şunu çok merak ediyorum hani bu diyet kısa zamanda çok kilo verdiriyor ama mesela ben 7 günde 10 kg verdim bu diyetle, dış görünüşümde bi değişim olur mu? çünkü kilolar yağdan gitmemiş olcak yine de zayıfladığım belli olur mu merak ediyorum ??
Tabikide oluyor canim 10 kilo sonucta az mi? Spor yogun oldugu zaman cok farkeder merak etme.
bu diyet kafama yattı zaten ablamda çok önceden buna benzer bi diyetle 1 haftada 2 beden incelmiş. Peki hangi sporları önerirsin? Ben hergün yarım saat tempolu yürüyüş ve evde 20 dk kadar pilates yapmayı düşünüyodum.
Yapacagim diyenleri gorunce seviniyorum resmen :) Canim ben gunde 4-5 km arasi yurudum. Bir de bir siteden gordugum hareketleri yapiyordum. Suandada yapiyorum. Yuruyusunu cogaltmani oneririm amanpilates hakkinda birsey bilmiyorum
Kızlar bu mevsimde karnabahar, brokoli ve ıspanak bulunmuyo ki siz nereden buluyorsunuz? ben bulamadım =(
büyük marketlerde hepsi var,ıspanak çoğu manavda oluyo aslında,hep aldığım için biliyorum,şehrine göre değişirmi bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?