- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 37
- Konu Sahibi farbenreich
-
bencede başla canım pişman olmazsın... ilk gün zor ama gerisi geliyo inanki bugün benim 4. günüm memnunum valla... yarın tartılcagım bildiririm burdaBende bu diyete yarın başlayacağım aksilik çıkmazsa :) Eğer becerebilirsem yediklerimi yazarım :)
Canım benim inşallah istediğin kiloya düşer 2. bebeğini de kucağına alırsın ben yaptığın diyetleri başarıyla yapıp ne güzel kilo vermişsin ben zamanında lahana diyetini denedim ama olmuyor ben esnafım dükkana götürsem çorbayı bozulacak öbür diyetlerde de şu kadar ızgara şu kadar köfte yoğurt bi dünya teferruatlı şey var o yüzden yapamıyorum onları hazırlamak için dükkanım müsait değil zaman da yok ama sen ne güzel bunları uygulayıp verebilmişsin inşallah bende vericem bu diyetle allahım büyüktür çok bunaldım artık kilo derdinden burda birbirimize yardımcı olarak kurtulcaz kilolardan aslında problem küçükmüş gibi duruyor aman nolcak kilo deniyor ama öyle değil bi insanın hayatını psikolojisini mahvedecek kadar kötü bişey 96 kilo ile başlıyorum bu diyete ve her cuma tartılma günüm olacak buradan bildircem kilomu ne kadar verdiğimi hayat ertelenmeyecek kadar kısa ve güzel şu saatten sonra geriye dönüş yok gün bugündür...
bencede başla canım pişman olmazsın... ilk gün zor ama gerisi geliyo inanki bugün benim 4. günüm memnunum valla... yarın tartılcagım bildiririm burda
amin gülüm inşallah ALLAH isteyen herkese versin...eger evde değilsen zor tabi bu diyetleri yapmak ben evdeydim devamlı ama eger dısarı cıkmam gerekiyorsa da küçük kaba koyup gmtürüyordum... tabi kışın zor olmadı ama havalar sıcak artık olmaz..sana bence bu diyet daha uygun yanında salata yada yoğurdunu götürürsün..
o kilolalrla ben oldum olası savaşıyorum kendimi bildim bileli hep kilo sorunum vardı hiçbi zaman kendime öz güvenim yoktu..hep dışlanmış hissettim ama aslında öle değildi biliyorum sevilen bi insandım ama bana öle geliyordu ve bu yüzden de hep kavgacı aksi huysuz bi insan oldum... bu durum evlenince de devam etti tabi eşim saolsun hiç problem etmedi 62 kilo ile evlendm ama sonra gene başladı kilo alımı... eşim bişi dese hemen kiloayla bağlantı kurup sen beni beğenmiyon ben şişmanım gibi saçma sapan seyler söleyip eşimi üzüyordum halbuki o her zaman sevgisini belli eden bi adam eminim yani sevgisinden... tabi suan daha da mutlyum onun cok hosuna gidiyo tabi kilo vermem herkesin yanında över beni destek olur cesaret verir ve bi sürü hediyeler aldı kilo verdim diye... saolsun o olmasa yapamazdım...
inanıyorum ki sende en kısa zamanda istediğin kiloya düşersin canım o mutluluk bambaşka sadece istikrarlı ol sakın ama sakın o hayatımızı mahveden yiyeceklere aldanma ben suan arada kaçırıyorum ama inan ilk diyete başladıgımda belki 4 ay boyunca eşime yaptıgım yemeğin tadına bile bakmadım millet bişi yerken ben baska odaya gittim neler çektim anlatamam sana cok zorlandım... suan hedefime az kaldı ve ben arada kaçırıyorum tabi ama sonra bi sonraki öğünümü yemiyorum...
Hayırlısı olsun canım ikimiz aynı anda başlıyoruz o zaman her hafta kilolarımızı bildirelim günlük neler yaptığımızı yazalım sabah uyandığın zaman ve amannn boşver bugünde yiyeyim yarın başlarım diyete diye bir ses gelirse sakın dinleme olur mu ben yıllardır bu sesle boğuşuyorum bu düşünce bu erteleme hastalığı hayatımı çaldı güzelliğimi yıllarımı bi daha o nefsin sesine kulak vermek yok güçlü olmak ve verilen kararı uygulamak var...
Haklısın. Şu an 59.4 kiloyum ben. haftada 2 gün aerobik-pilatese gidiyorum ama yetmiyor anlaşılacağı gibi. Bu arada diyeti uygulayacağımı söylemiştim ama benim yediklerim pek bu diyet listesine uymadıSabah bi salatalık yedim ama sonradan çok acıktım 6 buçukta kalkıyorum okulum olduğundan. 1 paket sade çubuk kraker aldım yarısını yedim. Canım çok çikolata isteyincede halley alıp yarısını yedim. Bide yağsız sütle nesfit yedim. Başka bişey yemeyi düşünmüyorum bugünlük zaten halley yedim Fazla acıkırsam salatalık yerim yada ekmeksiz tavuk yerim biraz.
Canım okulun varsa derslerine etki edecekse sen okul tatilinde yap istersen diyeti ama bu sırada da çok yeme azar azar yersin herşeyden biz son çare olarak yapıyoruz bu diyeti yaşın küçük okul dönemindeysen başka bişey dene istersen ya da sağlıklı beslen fazla kilon yokmuş 59 sun ben 96 o yüzden deniyorum bunu ama bi haftalık diyorsan sen bilirsin...
seni çok iyi anlıyorum canım aynı dertler benim de başımdaydı 10 yıldan beri savaşıyorum bu dertle şuan yaşım 26 ama bakıyorum ki bu dert yine var yine var çocukluğumu gençliği yaşatmadı bu illet hep en güzel günlerimi kilo verdikten sonraya erteledim hergün listeler hazırladım yırttım attım bazen sonuna kadar yaptım çok kilolar da verdim ama geri aldım hiç aynı kiloda kalamadım ortası yok beni bi gören zayıf gördü bi şişman gördü balon gibi söndüm şiştim ama bu böyle olmayacak daha fazla hayatımı zehir etmesine izin vermicem kiloların artık hiçbirşeyi ertelemicemm yapılacak olanı o anda yapcam sonrası yok o an var ben aslında istediğimde çok güzel kilolar verebiliyorum ama aynı şekilde bi o kadar da güzel alıyorum kilo verdikten sonra ki dönem de mahvediyorum kendimi saldırıyorum herşeye ve tekrar geri alıyorum bu sefer aç olan beynimi doyurcam karnımız aç değil ama biz o güzel yemeklerden tıkanırcasına yemediğimiz zaman onun tadını anlayamayacağımızı sanıyoruz bu sefer aynı hataya düşmücem eşimi ailemi herkesi şaşırtcam vercem fazlalıkları şuanda patatesim haşlanıyor pişsin onu yicem ve yanında bi kutu cola öğle yemeğinden sonra 2500 sayı spor yapcam akşam yemeğinden sonrada 2500 böyle böyle günler geçecek amaca ulaşcaz inşallah
Simdi bi cogunuz sagliksiz bi cogunuz denemek istiyorum dicek ablalarim yasitlarim kardeslerim ben 20 yasindayim. Ve soyleyecegim diyeti denedim 10 kilo verdim biraz agir ama sonra geride almadim. Tabi diyet sonrasi cok yemedim..:)
Sabah: sutsuz sekersiz kahve turk kahveside olabilir ama ben sevmedigim icin.
Oglen:100 gr brokoli ve bi kutu kola.
Ara ogun: bu form krakerlerinden yedim hatta simdi special k'nin krakerleri var cok hos sadece 66 kalori hemde.
Aksam: yoogurt ve elma.
6dan sonra hic bisi yemedim gunde en az 3 en cok 5 km yurudum. (Kosu bandinda) ee bi de 3 litreye yakin su ictim :) bi bardak falanda yesilcay.. azim ettim sonucu aldim kizlar:)))
selam arkadaşlar deneyen oldu mu
ben 4 günde 2 kilo verdim yarın sabah tekrar başlıyorum
bende bu sabah başladım umarım güzel olur :) kilonuz kaç peki
ben başladım başlangıç kilom 99du şuan 98 oldum 1 günde 1 kilo gitti gibi bişycanım ben suan 70 kiloyum gacen hafta misafirlerim vardı kilo aldım... 67 kiloydum.neyse ki bugün basadım ama harfiyen uymuyorum tabi...
Sabah kahve içtim
öğle ve arada karpuz yedim
akşama da yogurt yiyeceğim bi kase...
Senin kilon kaç başladınmı peki
Bir kutu ve light öyle kinayeli bi sorgu hiç hoş değil :) Oturup 2.5 litre içtim demiyorum.slm kutu kola demişsin o kilo aldırıyo biliyodum sende kilomu verdirdi :)
başarırsın canım sen :)kızlar yarın ben gene bu tarz bi diyetle bşlıyorum misafirlerim dün gece gitti ve ben 1 haftada tam 3 kilo almışım ama üzülmedim gözümü doyurdum iyice ve bana ders oldu kendimi bıraksam eger anında kilolar geri gelecek bunu anladım
o h oh oh hadi gitsin kilolar :)canım ben suan 70 kiloyum gacen hafta misafirlerim vardı kilo aldım... 67 kiloydum.neyse ki bugün basadım ama harfiyen uymuyorum tabi...
Sabah kahve içtim
öğle ve arada karpuz yedim
akşama da yogurt yiyeceğim bi kase...
Senin kilon kaç başladınmı peki
Sabah 10 da kalktım 2 sade kahve
öğle 1tabak karpuz (kalın dilim) 1 sade kahve
ara saat 4 te 1 dilim karpuz
akşama yoğurt yemeyi düşünüyorum bi kase
10 brd su (yatana kadar 5 brd daha içerim)
2 yeşil çay
2 beşibiyerde
tek kaçmağım 1 çay kaşıgı çokomel yedim
süpersin canım durmak yok tam gaz devam ben suan salata yerine karpuz yiyorum öğleyin akşamda yogurt yedimben başladım başlangıç kilom 99du şuan 98 oldum 1 günde 1 kilo gitti gibi bişy
bir kutu ve light öyle kinayeli bi sorgu hiç hoş değil :) oturup 2.5 litre içtim demiyorum.
Başarırsın canım sen :)
o h oh oh hadi gitsin kilolar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?