- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 37
- Konu Sahibi farbenreich
-
sirkeli su derken elma sirkesinden mi bahsediyorsunuzbu arada diyet yapanlara bilgi amaçlı paylaşmak istiyorum...
2 yıl önce hiçbir diyet yapmadığım halde inanılmaz kilo kaybına uğramıştım durup dururken, önce yavaş yavaştı ama sonra hızladı kilo kaybım ve çok kısa sürede inanılmaz zayıflamıştım, hatta bi hastalığamı yakalandım acaba diye doktora bile gitmeyi düşünmüştüm, çünkü zayıfladıkca inadına yiyordum ama engel olamıyordum kilo vermeye....ciddi anlamda korkuyordum
ki bi sabah arkadaşım sirkeli suyumu içerken görmüştü beni, niye eridiğin belli oldu demişti,
ne alaka diye sorduğumda sirkeli suyun zayıflatan etkisi olduğunu söylemişti...
bundan 2 yıl önce çok sigara içtiğim için sirkeli suyun kandaki sigara kalıntılarını temizlediğini öğrendim, ve madem içiyorum bari anti etki yaratacak birşeyler yapayım dedim ve her sabah kesintisiz sirkeli su içmeye başladım...
meğer beni günden güne zayıflatan kendi tabirimle eriten sabahları içtiğim sirkeli suymuş...
emin olmak için internetten araştırmıştım doğruymuş...hemen kesmiştim sirkeli su içmeyi ve normale dönmüştüm....
çünkü gerçekten kilo kaybı yaratıyor ciddi anlamda...
bir iki kilo fazlası olanlar değilde 10-15-20 kilo fazlası olanlar için hem sağlıklı kanı temizliyor hem cildi güzelleştiriyor hemde zayıflatıyor..... bilginiz olsun istedim.
bu arada diyet yapanlara bilgi amaçlı paylaşmak istiyorum...
2 yıl önce hiçbir diyet yapmadığım halde inanılmaz kilo kaybına uğramıştım durup dururken, önce yavaş yavaştı ama sonra hızladı kilo kaybım ve çok kısa sürede inanılmaz zayıflamıştım, hatta bi hastalığamı yakalandım acaba diye doktora bile gitmeyi düşünmüştüm, çünkü zayıfladıkca inadına yiyordum ama engel olamıyordum kilo vermeye....ciddi anlamda korkuyordum
ki bi sabah arkadaşım sirkeli suyumu içerken görmüştü beni, niye eridiğin belli oldu demişti,
ne alaka diye sorduğumda sirkeli suyun zayıflatan etkisi olduğunu söylemişti...
Bundan 2 yıl önce çok sigara içtiğim için sirkeli suyun kandaki sigara kalıntılarını temizlediğini öğrendim, ve madem içiyorum bari anti etki yaratacak birşeyler yapayım dedim ve her sabah kesintisiz sirkeli su içmeye başladım...
Meğer beni günden güne zayıflatan kendi tabirimle eriten sabahları içtiğim sirkeli suymuş...
Emin olmak için internetten araştırmıştım doğruymuş...hemen kesmiştim sirkeli su içmeyi ve normale dönmüştüm....
çünkü gerçekten kilo kaybı yaratıyor ciddi anlamda...
Bir iki kilo fazlası olanlar değilde 10-15-20 kilo fazlası olanlar için hem sağlıklı kanı temizliyor hem cildi güzelleştiriyor hemde zayıflatıyor..... Bilginiz olsun istedim.
sirkeli su derken elma sirkesinden mi bahsediyorsunuz
evet canım haklısın sirkeli suyun cok etkisi var ama herkeste aynı etkiyi yapmıyor işte bende içtim bi faydası olmadı nedense... Ayrıca sen üzüm mü elma sirkesimi içtin ne kadar içtin detaylı anlatırmısın canım...
hemen yarın gene başlıyorum o zaman ben sadce 1-2 damla koyuyordum demek ki ondan bi faydasını göremedim... Elma sirkesi daha etkili diyorlar... Cilde faydası olur inşallah bende de cildim su ara kötü oldu biraz..farketmiyorki, evde hangi sirke varsa onu içtim her sabah, hiç markete gidip hususi sirke almadım...
Ama aralıksız hergün yani her sabah içtim (1 su bardağının yarısına ılık su yarısına yakında sirke koyuyordum)
diyet amaçlı içsem sürekli tardıda kontrol eder aceleci olurdum belki, ama ben bir süre sonra farkettim kilo kaybı yarattığını,
hatta dediğim gibi önce yavaş yavaş sonra hızlı bi şelikde zayıfladım, o arkadaşım beni zayıflatan sirkeli suyun olduğunu söylemese devam ederdim mum gibi erimeye...
Buarada cildim inanılmaz olmuştu, ben ömrümde öyle canlı ve pürüzsüz bi cilde sadece çocukken sahiptim, birde sirkeli su içerken, hiç bi bakım kremi bile kullanmaya gerek duymamıştım o sıralar....sirke gerçekten cildide güzelleştiriyor, kanı temizliyor...
sirkeli suyu içtiğimde bi faydasını görmemiştim ama şuna eminim ki az yiyince herşey oluyor şuan adet dönemindeyim ve diyetteyim buna rağmen 3 günde 2 kilo verdim ki şişlikte var şuan
canım benim 4-5 kilo verirsin bir ayda sağlıklı olanda o zaten acele etme ne kadar cabalasanda vücudunda bi yerde dur diyo... Ben 2 ay aynı kiloda takılıp klamıştım hemde bişi yemediğim halde az olsun ama kalıcı olsun tatlım...maviboncukcum çok teşekkür ederim canım :) sizce 1 ayda ne kadar veririm böyle devam edersem
kizlar merhaba bende bu gun diyete basladim tamdakaraima cikti bu forum hepimize kolay gelsin sirkeli su icen arkadasimiz ne kadar süre kullanmis acaba??
kizlar merhaba bende bu gun diyete basladim tamdakaraima cikti bu forum hepimize kolay gelsin sirkeli su icen arkadasimiz ne kadar süre kullanmis acaba??
ya ben elma sirkesini içemedim allahımın gücüne gitmesinde cok iğrenç tadı en iyisi ılık suyuma devam...
ne güzel şeyler yazmışsınız kızlar..
hele şu sirkeli su konusuna deyinen arkadaşın yazısını görünce çok sevindim..
Ben aynı diyetime devam ediyorum,6 kilo falan gitti bir ayda,bi cesaret edebilip şu diyete başlayabilsemde çabucak versem ya,9 kilom kaldı
tam hatırlamıyorum ama yaklaşık 1 aydı sanırım ortalama yada 1buçuk ay, dediğim gibi ilk önce farketmedim zaten çok yavaş kilo kaybı yaşadığım için umursamamıştım bi 2 hafta, ama sonra çok hızlandı...
diyet amaçlı düzenli kullanmak gerek sanıyorum
bende ilk başladığımda senin gibiydim içemiyordum ama sigaranın kalıntılarını temizlemek için inat etmiştim, madem içiyorum bunu, cevasınıda çekicem dedim her sabah bi su bardağı ılık suya sıkıp içtim,
inanırmısın zamanla alışkanlık yaptı ve sirkeli suyu çeyi bırakınca her sabah ağzımda ekşimsi bişey istiyordum, güne sirkeli suyla başlaya başlaya tamak tadım alışmıştı
bukadar istekliysen verirsin, bırakma yeterki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?