Saç Uzatma Yöntemleri 5 gunde 3_4 cm...

gulbeyaz_31

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2008
817
40
123
37
Niğde
Kizlar ben bu formulu yeni duydum hatta tesadufen videosunu gordum belki bilenleriniz vardir ana ocagi diye bi program var orda acikladilar bende denedim fakat daha 2 gun olmasina rağmen sacimda uzama var denemekten bisey olmaz sonucta neler neler denedik neyse geceyim formule video eklemeyi bilmedigim icin ekleyemiyorum

Formulumuz
Yarim su bardağı portakal suyu
Yarim su bardağı sut
Bi corba kasigi un
Bi corba kaşığı fistik ezmesi
Bunlar bulamac gibi olcak saclariniz biraz sert olabilir bilginize...

böyle bir tarif var evet yurtdışında da geçiyor hatta.. deneyecektim ben de hep kaldı.. 4 cm sanmıyorum ama 2 cm uzatsa 1 haftada yine de müthiş iyi bence.. senin uygulama sonrasında yorumlarını bekliyorum..

Kiddy ben pazartesi uygulamistim kuru bugün cumartesi dedigin gibi 4 cm olmadi belki ama rahat 2 cm var yani 5 gun de değil belki bir haftada 4 cm yapabilir bilemiorum ama haftada bigun yapmayi düşünüyorum istersen sende yapip burda dusunceni paylasirsin destek olabiliriz birbirimize

aynen tatlım yapacağım bir ara yazarım buraya da ama işte vakit bulup yapmak lazım onu ardarda 5 gün..

5 gun ust ustemi yapmak gerekiyo ben bi gun yaptim haftada bi sefer deil mi

Sactan arindirmasi kolay mayali maskeyi yaptiysaniz biraz bana onu hatirlatti onun gibi yani

5 gun ust ustemi yapmak gerekiyo ben bi gun yaptim haftada bi sefer deil mi

Sactan arindirmasi kolay mayali maskeyi yaptiysaniz biraz bana onu hatirlatti onun gibi yani
ben öyle biliyorum bunu tatlım.. ama haftada bir de etki eder tabi.. o şok uzatma etkisini 5 gün ardarda uygulayınca yapıyor sanırım.. 2 3 cm gibi..

5 günde mümkğn değil!Atacaksanız ufak atın arkadaslar.Çünkü gına geldi bu sahte yorumlardan .Önce ve sonrasını cek de görelim.5 günde 4 cm değil 2cm bile uzamaz.Yani nasıl bi kafa var anlamıyorum.Aa uzadı galiba deyip gelip burada atıo tutuyonuz.Kusura bakmayın da Tıpta mümkün değil.Bir biyolog olarak söylüyorum imkansız bu!lütfen bileyler yazarken ölcüp tartın.Sallamasayon değilde belgelerle gelin.hodri meydan şu bir haftada yap resmini cek göster

uygulama sen..

Fıstik ezmesini nerden bulcaz.bildigmiz kahvaltida yenen mi? marketlerde varmı ? Yoksa aktardan falan mi temin etcez? Bana da abartı geldi o kadar uzama..

Melisagun arkadasim polemik yaratmana gerek yok ben bu tarifi kendimde uydurmadim video yu izle ondan sonra konus ben gordum denedim ve uzama kaydettim o kadar abartili olmasada benim sacim boyayla ayni bikac beyaz tel var ordan biliorum uzadiginida ...

Bu arada fistik ezmesini marketten temin edebilirsiniz bende migrostan Yerfıstığı ezmesi aldim baska varmi bilmiyorum

benim senin aksine bir şey kanıtlama gibi bir takıntım yok maalesef.. vakit bulup uygulayınca olumlu ya da olumsuz yorumumu yapacağım tabi ki..
Bilimsel bir gercekten bahsediyorum.Saç o kadar uzayamaz 5günde.
Tabiki kanıt derdindeyim.Böyle safsatalarla Kimse kanıtlayamadığı ifadeleri kullanmasın burda .
Tekrar söylüyorum 5günde 4-5 cm uzama demek günde 1cm uzama demek.Bu da cok komik bir rakam.kimse kusura bakmasın bu atmasyona canı gönülden gülüyorum:))

Arkadaşlar böyle tariflere inanmayın, bırakın beş günü bir ayda bile 4-5cm uzamaz saç. bakımlarla ayda maksimum 3cm uzar o bile cok yani. normali bakımlarla 2 -2,5 cm.

Melisagun guldugun seye inanmadigin seye bakma o zaman ben burda buldugum bi bilgiyi paylastim tartismak icin konu acmadim isteyen dener istemeyen denemez madem bu konuda uzmansin sen ne onerirsin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…