- Konu Sahibi gulbeyaz_31
-
Kizlar ben bu formulu yeni duydum hatta tesadufen videosunu gordum belki bilenleriniz vardir ana ocagi diye bi program var orda acikladilar bende denedim fakat daha 2 gun olmasina rağmen sacimda uzama var denemekten bisey olmaz sonucta neler neler denedik neyse geceyim formule video eklemeyi bilmedigim icin ekleyemiyorum
Formulumuz
Yarim su bardağı portakal suyu
Yarim su bardağı sut
Bi corba kasigi un
Bi corba kaşığı fistik ezmesi
Bunlar bulamac gibi olcak saclariniz biraz sert olabilir bilginize...
aynen tatlım yapacağım bir ara yazarım buraya da ama işte vakit bulup yapmak lazım onu ardarda 5 gün..Kiddy ben pazartesi uygulamistim kuru bugün cumartesi dedigin gibi 4 cm olmadi belki ama rahat 2 cm var yani 5 gun de değil belki bir haftada 4 cm yapabilir bilemiorum ama haftada bigun yapmayi düşünüyorum istersen sende yapip burda dusunceni paylasirsin destek olabiliriz birbirimize
ben öyle biliyorum bunu tatlım.. ama haftada bir de etki eder tabi.. o şok uzatma etkisini 5 gün ardarda uygulayınca yapıyor sanırım.. 2 3 cm gibi..5 gun ust ustemi yapmak gerekiyo ben bi gun yaptim haftada bi sefer deil mi
Sactan arindirmasi kolay mayali maskeyi yaptiysaniz biraz bana onu hatirlatti onun gibi yani
5 günde mümkğn değil!Atacaksanız ufak atın arkadaslar.Çünkü gına geldi bu sahte yorumlardan .Önce ve sonrasını cek de görelim.5 günde 4 cm değil 2cm bile uzamaz.Yani nasıl bi kafa var anlamıyorum.Aa uzadı galiba deyip gelip burada atıo tutuyonuz.Kusura bakmayın da Tıpta mümkün değil.Bir biyolog olarak söylüyorum imkansız bu!lütfen bileyler yazarken ölcüp tartın.Sallamasayon değilde belgelerle gelin.hodri meydan şu bir haftada yap resmini cek gösterKizlar ben bu formulu yeni duydum hatta tesadufen videosunu gordum belki bilenleriniz vardir ana ocagi diye bi program var orda acikladilar bende denedim fakat daha 2 gun olmasina rağmen sacimda uzama var denemekten bisey olmaz sonucta neler neler denedik neyse geceyim formule video eklemeyi bilmedigim icin ekleyemiyorum
Formulumuz
Yarim su bardağı portakal suyu
Yarim su bardağı sut
Bi corba kasigi un
Bi corba kaşığı fistik ezmesi
Bunlar bulamac gibi olcak saclariniz biraz sert olabilir bilginize...
uygulama sen..5 günde mümkğn değil!Atacaksanız ufak atın arkadaslar.Çünkü gına geldi bu sahte yorumlardan .Önce ve sonrasını cek de görelim.5 günde 4 cm değil 2cm bile uzamaz.Yani nasıl bi kafa var anlamıyorum.Aa uzadı galiba deyip gelip burada atıo tutuyonuz.Kusura bakmayın da Tıpta mümkün değil.Bir biyolog olarak söylüyorum imkansız bu!lütfen bileyler yazarken ölcüp tartın.Sallamasayon değilde belgelerle gelin.hodri meydan şu bir haftada yap resmini cek göster
Sen uygulada göster o zamanuygulama sen..
benim senin aksine bir şey kanıtlama gibi bir takıntım yok maalesef.. vakit bulup uygulayınca olumlu ya da olumsuz yorumumu yapacağım tabi ki..Sen uygulada göster o zaman4cmi.
Buraya resim atarsın görürüz hepimiz.
marketten..Fıstik ezmesini nerden bulcaz.bildigmiz kahvaltida yenen mi? marketlerde varmı ? Yoksa aktardan falan mi temin etcez? Bana da abartı geldi o kadar uzama..
Bilimsel bir gercekten bahsediyorum.Saç o kadar uzayamaz 5günde.benim senin aksine bir şey kanıtlama gibi bir takıntım yok maalesef.. vakit bulup uygulayınca olumlu ya da olumsuz yorumumu yapacağım tabi ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?