Saç Uzatma Yöntemleri 5 gunde 3_4 cm...

Yapıp da sonuç alanlar fotoğraf paylaşabilir mi ? Bende çok yeni gördüm o videoyu ama inanmadım o yüzden denemek istemedim :)

Melisagun guldugun seye inanmadigin seye bakma o zaman ben burda buldugum bi bilgiyi paylastim tartismak icin konu acmadim isteyen dener istemeyen denemez madem bu konuda uzmansin sen ne onerirsin bize
Yağlar bakım yapar besler ve sağlıklı saç ayda en fazla 2,5 uzar. Ben bu konu hakkında cok araştırma yaptım fakültede son sınıfta bitkilerin yağ ve sekonder metabolitleri üzerine calıştım.Sacı böylesine uzatıcak kudrette bir bitki ile karşılaşmadım.İnsan vücudu belli sınırlarda calışan bir mekanizmadır.önemli olan bu mekanizmayı en sağlıklı ve verimli halde calıştırmak.
Beslenme , sac için bin kat daha önemli!
Özellikle pekmez,yumurta,ve vitaminler.
Yağlar da besler ama asıl sacı besleyen kılcal damarlardan sac köküne gecen besin,mineral ve vitaminlerdir.

Kız tatlı mı yapıyoruz bu ne tarifi
5 günde 3-4 cmi geçtim 1 ayda bile 3-4 cm uzaması imkansız :)
Ben neler neler yaptım 1 ayda 2 cm'i geçemedim...

İşte rüyamızda görürüz ancak

5 günde imkansız canım ya...1 ayda bile zor yanı oda olmaz..Ben yazın bir sürü yöntem denedim ama 2 cmyi aşamadım:))
İmkansız olması mantıklı ama bi an önce uzasın isteğimiz mantık bırakmıyor böyle hemen herseyi deneyelim diyoruz ya tutarsa
Ama rüya görmeye devam

İmkansız olması mantıklı ama bi an önce uzasın isteğimiz mantık bırakmıyor böyle hemen herseyi deneyelim diyoruz ya tutarsa
Ama rüya görmeye devam
İnşallah Nisan ayında benım tam istediğim boyutta olacak saçlarım
Suan icin bende senın gibi beklemeye devam ediyorum

Bu havada portakali migrostan aldim orda genelde bulunuo sikma portakal olarak

Melsagun dogru soluosun bende cok cesitli yaglar falan denedim hatra turp kuru en etkilisiydi ama ben de bunu denedim diorum sacimi yeni boyadim ve yarin bu kuru yapcam bi arkadas bi hafta ust uste yapilmasi gerektigini solemis ama ben haftada bi sefer yapiorum

Olabildigince foto cekerim arkadaslar sizde haklisiniz sonucta yeni duyulmus bi yontem yalniz sole bisey var benim sacim kendi rengindeboyali beyaz yerleri cekmeye calisirim sonucta burdaki amac saci uzatabilmek

merhaba kızlar benim de saç uzama ile ilgili problemlerim vardı ve acayip bir şekilde saçlarım dökülüyordu instagramda gezinirken vusla kara sarımsak seti al diye bir sayfayı buldum kara sarımsak özlü ve şampuandan oluşan bir setmiş ilk defa duydum kara sarımsağı,sarımsağın faydalarını herkesin bildiği üzre bende biliyordum fakat bu kara sarımsak bildiğimiz sarımsaktan çok çok daha faydalıymış,bende sarımsağın faydalı olduğundan yola çıkarak bu ürünü denemeye karar verdim ve almaya karar verdim ve aldım ürünü saçlarımdaki dökülme son buldu ve gerçekten saçlarım gözle görülür bir uzunluk sağladı kesinlikle bu ürünü denemelisiniz kızlar inanın pişman olmuyacağınız bir ürün 1 aylık kullanım için 3 adet şampuan +3 adet serum ve maske gönderdiler önerilen paket 1 aylık set bu da 179 tl şuanda uygun fiyatları eğer sizlerde bu ürüne ulaşmak istiyorsanız @vuslakarasarımsaksetial instagram sayfasından ulaşabilirsiniz mutlaka girin bi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…