5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bende elm sirkesi aldım ama tok mı iççez acmı ne zaman içiliyor

bence tok ic cunku ben ac karnina bogazim cok yandi sanki.sonra tahris olur diyede korktum ama hem ac hem tok icenlerde var.sana kalmis bir dene yatmadan once.ben cok zorlaniyorum icerken

bekleriz canim.bol zayiflamalar.a.s.

bende az önce akşam yemeği olarak 2 patates kestim limon yaptım ve baharatlarla yedim artık yeter yavvvv

a.s.hosgeldin canim aramiza,bol zayiflamalar.evet ilk sayfadaki link ten bakiyoruz zayiflayanlarin listesine,gozunden kacmis sanirim canim cunku incilidenizin adida var orda.opuyorumnanaktan

slm kızlar bende bugun basladım patatesslen ama patatese butun baharatları koydum ama pısman oldum aksama kadar onu zorla yedım bugunki diyet bitti yarına allah keri bakalım yarın sebze günüm allah yardımcımız olsun kızlar

buarada elma sırkesını içen zayıfladımı onuda denesemmı acaba tadı nasıl iğreç degılmı kokuyodurda

zayiflayanlari bilmiyorum ama icerken cok zorlaniyorum ben bazen bardagi bitiremiyorum.zaten kokusu mahvediyor,cok keskin bi koku.

demek oluyoki bana gore degıleheheheh

yinede sen bi dene canim belki icebilirsin.ben engel olmus olmayayim cunku bir cok arkadasimiz iciyor.belki bana oyle gelmis olabilir.birde ben iciyorum ama zorlaniyorum icerken.belki sen etkilenmezsin. bazi arkadaslar balla daha iyi oldugunu soyluyorlar.ben sekerli sicak bisey icememde.

doktora gittim üşütmemişsin bişiyin yok dedi demekki regl olcam bugün yarın 24ündeydi ama ohaoldumsmile:kedi:

ben akşam otururken içiyorum suyu çok koyuyorum tadı öyle iğrençleşmiyor yani içikebilecek derece de

aynen ben şeker kullanmıyorum hiçbirşeyde tatlılar hariç

ama gayette içebiliyorum ve verdiğim kiloları haftasonu gram bile almamamı buna borçlu olduğumu düşünüyorum

Son düzenleme:
dikkat et canim kendine,sen neguzel icebiliyorsun ya faydaliymista ama ben cok zorlaniyorum.gunde 1 kez tok karnina iciyorum onuda bitirene kadar canim cikiyor bide kokmasin diye burnumu kapatiyorum.bogazim yaniyor gibi oluyor.

cnm işkence gibi deilde yudum yudum otururken içsen

daha hoş oluyor ılık su bolcana koyuyorum

yarım kiloluk su içine koyuyorum1 yemek kaşığı

ve dediğin gibi iğrenç olmuyor

bir bardak suyu yaptığımda içemiyordum

sonra bu yöntemi buldum

bu aksamda boyle deneyeyim bakalim olmassa,bari sisedeki bitince birakayim bosa gitcek yoksa evde kimse sevmiyor sirkeyi.babam salataya koyardi yerdi oyle.

kızlar herkese selam :))) kısaca dünü özet geçeyim
8 haşlanmış patates+3 litre su+2 fincan yeşil çay+ 5 kaşık yoğurt:))

ben malesef yoğurdu hiç bir diyette hayatımdan çıkaramam aşırı seviyorum çünkü yemediğimde resmen eksiklik hissediyorum birde tuzu hiç aramam ama tansiyorum çok düşük olduğundan mecburen kullanmak zorundayım yani bu diyete birebir uyuyorum tuz ve günlük yediğim 4,5 kaşık yoğurt hariç onlar da benim istisnalarım:))) neyse başlangıç 58.2 1 günlük patateten sonra bugün 56.7 yani ilk gün 1500 gram:)) bugünde tüm gün sebze yedim yine tabi 5 kaşık yoğurt 3 litre su 45 dakika yürüyüş ben malesef bu topiği geç gördüm kızlarr (( cumadan sonra 20 gün yokum ama cumaya kadar burdayım inşallah 55 olurum en kısa zamanda hepinize kolay gelsin yarın sabahki sonucumu da yazarım akşama:)))döndüğümde de burdayım ama :)))kaydirigubbakcemile5

masallah canim bir gunde 1,5 kilo super.darisi basima.insallah istedigin kiloya ulasirsin cnm.kolay gelsin.opuyorumnanaktan

masallah canim bir gunde 1,5 kilo super.darisi basima.insallah istedigin kiloya ulasirsin cnm.kolay gelsin.opuyorumnanaktan

inşallah tatlım inşallahhhhhhh:)) zaten bir gidip geleyip burdan sizle kaldığım yerden devam edicemmm 50 benim de idealim hayatım:)))ilk hedef 55di az kaldı bakalımmm:))

bende şimdi içiyorum sodama koydum baya bi içiyorm artıkın bi şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…