- Konu Sahibi incilideniz
-
- #4.561
inşallah tatlım inşallahhhhhhh:)) zaten bir gidip geleyip burdan sizle kaldığım yerden devam edicemmm 50 benim de idealim hayatım:)))ilk hedef 55di az kaldı bakalımmm:))
arkadaslar ilk günümü atlattım ben 1 gün ara vereceğim 6. gün pirinç lapası yemeyi düşünüyorum pazar günüde kendime olabildiğince hakim olacağımm 81.500 um 31 gün sonra 65 olmam gerekiyo zor ama imkansız değil bu gün 2 saat 10 kilometre yürüdüm her gün böylee
kizlar gunaydin niye kimse yok bu sabah kimseler ugramamis.
eee denedinizmi bol suyla içmeyi yutabildinizmi kafama dikerek içemiyorum bende öürüyorum ama diğer türlü yavaş yavaş içebiliyorum
evet bu sabah cok sakin topik belkide herkes spordadır :dance:
ay cnm bişi istemiyor ne yesemki off
yapsinlar yapsinlar spor. bende sicak suyumu ictim simdide yesil cayimi iciyorum.firindada patlican kozleniyor bakalim bugun nasil gececek.
ay cnm bişi istemiyor ne yesemki off
ben dün aksam taze fasulye pişiriyordum(yağsız tuzsuz salcasız sadece kırmızı biberli)önceki gecem yolda gectiği için uykusuzdum 10 dk daha dursun kapatayım dedim yemeği ama o 10 dk 4 saat olmus yemek kömüre dönmüş mutfak duman altı olmus sonuc havuca talim bu gün evdede baska hiç sebze yoktu (2haftadır evde yoktum)dün aldığıklarımdn tek havuc kalmıstı ve havuc yiyorum kafamçokkarıştı havuc günüm bu gün:teytey: bi küçük havuc yedim bu sabah ve 1 bucuk litre su içitim göbeğim iice büyüdü kaydirigubbakcemile3
ayy canim nasil dayanacan oyle ben hic dayanamazdim.ben bugun en az 6 sesit yicem sebze.sabah ise gelirken falan bari bi salatalik alsaydin.su benimde gobusumu sisiriyor cok ta iciyorum.
valla hiç sorma nasıl dayanıcm bende bilmiom dün sade patates bu gün sade havuc(salatalık yemiyorum ondan mahrumum zaten bulunduğum ilcedede istediğini bulmak cok zor dün merkeze gitmiştim evdeki havuclarda ordan :1rolleyes: ) yarınıda sadece diyet ton balığı ile gecirmeyi düşünüom bu hafta veremezsem ben bida kilo veremem o kanıdayım sempatiksalakcinni
bencede sen buhafta kupaya ortak olursun boyle yemeyle.insallah:Saruboceq:ben birde kirmizi biber koydum kozlensin diye.bunlarla yaptigim salayla aksama kadar yeter bana.dun hic doymadim o kadar patates yedim,niye bilmiyorum.sabaha kadarda karnimdan sesler kesilmedi.gozum doymadi herhalkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?