- Konu Sahibi incilideniz
-
- #4.601
bencede biri cevaplasın :icecream:
merhaba ben uzun zamandır sadece okuyorum.ben de dün başladım.dün patatesle doydum.Bugün sabah kabak ve domates salatalık yedim.tabii tüm gün böyle kabak domates yiyeceğim.Bu ilk giden kilolar su oluyormuş ya .O su sonra hemen geri mi geliyor.Yani kiloları geri alma riskimiz çok mu yüksek bu diyetle.ben bütün kilolarımı bu diyetle vermeyi düşünmüyorum.Bana buı diyetle 3 -4 versem yeter.bu moralle ben başka bir diyeti rahat rahat yaparım
SORU:ben 4 gün yapabileceğim bu diyeti.5.gün gezide olacağım.acaba nasıl beslensem de geri almam diye soracaktım.
kızlarr cevap lütfen haftasonu ne yapıyorsunuz almayanlar?? ben bundan sonra haftasonlarına da kota getirmeyi düşünüyorum çok üzgünüm 2 kgyı geri aldığım için geri almamam lazım ki hedefime ulaşabileyim yardımcı olun lütfen senağlama
canım bende senin gibi hafta içi binbir zahmetle verdiğim kilolarımı hafta sonu geri alıyorum ve 14 mayısa kadar 6 kilo vermem lazım bunun içinde hafta sonları 3 dilim kepek ekmeği ve "corba-sebze yemeği-salata "(üçünden biri) seklinde öğünlerimi ayarlıcam baska sansım yok böyle giderse hep yerimde sayıcam :çok üzgünüm:
şimdi yazcam ama yazılmışır çoktan diyet grupları bölümünde konu açık 2. veya 3.konu ayrıntılı bir şekilde anlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?