5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

canım 5. gün protein günü bence karbonhidratı kes o gün kesmesende yok denecek kadar aza indir ve protein le vitamin almaya calıs cumartesi günü araver pazar tekrar basla diyete..
verdiğimiz kiloları geri almamızın sebebi irademize hakim olamamk veriyoruz hafta sonu yiyoruz vücut o kiloya alısmadan eski kilosuna dönmek için caba harcıyo (yani benm böyle) herkes kilo almıyo acıkcası kolay gelsin sanada verelim kilolarımızı rahat rahat zemuszemus kaydirigubbakcemile2

ohh be ciger serbestmi bu kararla et gününüde kolaylaştırmış olduk

işlenmiş et(sucuk salam sosis vs.) olmadığı sürece serbest et cesitleri yerimseniben

zaten en kolay et günü geçiyo doyduğumu hissediyorum :teytey:

mavili sana bi soru sormak istiyorum canm ya sen nasıl haftasonunu geri almadan atlatabiliyorsun :uhm:
ben vermesine veriyorum 4-5 kg ama haftasonu yarısını alıyorum bi akıl ver lütfen :çok üzgünüm:

kızlarr cevap lütfen haftasonu ne yapıyorsunuz almayanlar?? ben bundan sonra haftasonlarına da kota getirmeyi düşünüyorum çok üzgünüm 2 kgyı geri aldığım için geri almamam lazım ki hedefime ulaşabileyim yardımcı olun lütfen senağlama

canım bende senin gibi hafta içi binbir zahmetle verdiğim kilolarımı hafta sonu geri alıyorum ve 14 mayısa kadar 6 kilo vermem lazım bunun içinde hafta sonları 3 dilim kepek ekmeği ve "corba-sebze yemeği-salata "(üçünden biri) seklinde öğünlerimi ayarlıcam baska sansım yok böyle giderse hep yerimde sayıcam :çok üzgünüm:

bence de cnm haftasonu dizginlemek lazım kahvaltı sebze -çorba-meyve düşünüyorum bakalım zaman ne gösterecek???

senağlamakız lar bugun buyuk suç yaptım çok az pasta yedım son ra katmen sonra borek ve patates salata sı bugun ku rejımım har oldusenağlama:kedi::kedi:

Yağ yakıcı Zayıflama Çayı için aşağıda listelenen malzemeleri karıştırarak hazırlayacağınız çay ile zayıflamanıza yardımcı olacaktr..

Yağ yakıcı çay için gerekli malzemeler nelerdir?

4 çay kaşığı Yeşil çay
4 çay kaşığı Mate yaprağı
2 çay kaşığı Isırgan yaprağı
2 çay kaşığı Kekik

Yağ yakıcı çay nasıl hazırlanır?

Malzemeleri 1 litre kaynar suyun içine koyarak 10 dakika demlenmesini bekletin (kaynatmayın).

Yağ yakıcı çaydan günde kaç bardak içmeliyim?

Günde 3-4 bardak tüketilebilir.

Yağ yakıcı çay hazırlanırken içine mısır püskülü,kiraz sapı ve rezene ilave edilirse çaya ödem sökücü özellik katılmış olur.

Önemli Not: Yağ yakıcı çaya şeker ve bal kesinlikle ilave edilmemelidir.

Arkadaslar ben alaksiz bir sey soracagim..Su takvimi nasil yapiyorduk?Hamileyken dogum icin yapmistim ama unuttum..Birde onda otomatik olarak takvim ilerliyordu..Bunda kilo verdikce duzenlemek gerkiyor degil mi?Ben de sayfama koymak istiyorum .Yardim eder misiniz?

ben de bu günn diyetimi bozdummafoldumben ama devam edecem yine de ..yani ayrın et günü yapacam..bakalım sonuç ne olacak. hazırladığım sebzeleri okula götürmeyi unutmuşum napayım nöbetçiydim bide..
kızlar birde ben bu hafta doymuyorum hiç yaa dün de bugün de açlıktan öldüm..

şimdi yazcam ama yazılmışır çoktan diyet grupları bölümünde konu açık 2. veya 3.konu ayrıntılı bir şekilde anlatıyor

Selam Arkadaslar,
ben gecen haftada 5 kilo veremedim 2,200 kilo ile bitirmistim, 1,300kg da aldim üstelik hafta sonu. bu hafta yine basladim kacamak yapmadigim halde 400 gr vermisim bugun :sinifsinif: bende neden bu kadar yavas gidiyor anlamadim sizin yaptiginiz farkli bisiler var mi, spor yapiyormusunuz? CADIARZU

evet canım spor önemli ben de bu diyeti pazartesi başlıcaktım cumartesi denedim haftasonu spor yağmamıştım 440 grm gitmiş ama şimdi sporda yapıyorum tam 1 kilo veriyorum günde

Matematikçiler nelerle uğraşıyor...

ÇOK ENTERESAN

Önce hesap makinenizi hazır edin

Ev telefonunuzun ilk 3 rakamını yazın, (alan kodunu kullanmayınız!)

Bu 3 basamaklı sayıyı 80 ile çarpın, 1 ekleyin, 250 ile çarpın

Ev telefonunun son 4 rakamından oluşan 4 haneli sayıyı ekleyin, aynı 4 haneli sayıyı

bir daha ekleyin, 250 ile çıkartın ve 2 ye bölün...

VE SAKIN ÇIĞLIK ATMAYIN ))

Bakalım ne gibi yorumlar gelecek. Lütfen konu ile ilgili yorum yapınız.

Bu durum karşısında bakalım neler diceksiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…