5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kizlar ne yaptiniz benim bugun hic halim kalmadi,oglenden beridir disardaydim baya bi spor oldu sayilir,daha aksam yemegimi bile yiyemedim,firinda pisiyor

:hulya:ben bugun far etım kı hiç gıyemediğim pardusem vardı önünü ilık leyemıyodum hem de basen tarafın dan şim di iliklıyorum çok mutlu oldum:dance:

evet canım spor önemli ben de bu diyeti pazartesi başlıcaktım cumartesi denedim haftasonu spor yağmamıştım 440 grm gitmiş ama şimdi sporda yapıyorum tam 1 kilo veriyorum günde

canim aslinda bende spor yapiyorum günde 600 kez ip atliyordum ve 20 dk mekik cekiorum, bugun de eliptik kondisyon bisikletine basladim yarim saat yaptim bakalim ne olcak sen hangi sporlari yapiyorsun

ben yaptım canım ev telefonunun ilk 3 rakamı ve eklediğim 4 haneli rakam çıktı en son CADIARZU
ilginçç

VAVVV gercekten ilginc..Adamlar bunu ne yapmaya calisrken bulmuslar acaba?Hangi faydali seyi kesfedeceklermis merak ettim kaydirigubbakcemile3

Millet neleri kesfediyor..Bne bi takvim bile yapamadim ..Bu kadar zamandir ugrasiyorum..Copyaliyorum ama yanlis format deyip duruyor..Halbu ki anlatildigi gibi yapiyorum....Takvim bile inanamadi bi kiloda kesin bir yanlislik var deyip kabul etmiyor. kaydirigubbakcemile3 ..Buradan duyuruyorum yanlislik yokkk bu kadar yemeye ve yan gelip yatmaya bu yine iyiiii

bbcode olan bölümde sonu png olan bülümü kopileyip profilin de cizelgene yapistir canim

ya ben diyeti bozmak zorunda kaldım yarın tekrar başlamak istiyorum papatesten mi yoksa et gününden mi başlıyım yardımcı olur musunuz

etle devam et yoksa tiksinirsin cnm

Patron Sekretere : Bir haftalığına iş için yurtdışına çıkacağız. Ona göre hazırlan. Sekreter kocasını arar :
Patronla bir haftalığına yurtdışına çıkacağız. Sen başının çaresine bakarsın.
Kocası sevgilisini arar :
Karım bir haftalığına yok. Bu haftayı beraber geçirelim.
Sevgili Özel ders verdiği minik çocuğu arar :
Bu hafta sana ders veremicem. Gelmene gerek yok.
Minik çocuk Dedesini arar :
Dedecim. Bu hafta dersim yok. Öğretmenim yok.Bu haftayı beraber geçirelim.
Dede (1.bölümdeki patron olur) sekreterini arar: Kaynakwh:
Bu haftayı torunumla geçireceğim. Gezimiz iptal oldu. Gidemicez. Kaynakwh:
Sekreter kocasını arar :
Gezimiz iptal oldu. Gidemicez.
Koca sevgilisini arar :
Bu hafta beraber olamıcaz. Karımın gezisi iptal oldu.
Sevgilisi ders verdiği minik çocuğu arar:
Bu hafta sana ders verebileceğim. ışlerim iptal oldu.
Minik çocuk Dedesini arar :
Dedecim. Öğretmenimin işleri iptal oldu. Bu hafta beraber olamıcaz. Çok üzgünüm.
Dede sekreterini arar :
Merak etme. Bu hafta yurt dışına çıkabileceğiz. Hazırlıklarını yap...

delikafaduldensırnaşık şey:dance:

o kemik yapısı değişmez ben ne kadar zayıflasam basenliyim 43 üde gördüm yani

ya çoook moralimi bozdunnnnmafoldumbensağolya offf:sinifsinif:spor salonuna başlıyorm incelme sıkılaşma olduğunda kemik yapım aynı olmasına rağmen daha küçük popo ve az basenm olmıcakmı sanki hıhhhhbayanssulusmileopuyorumnanaktan cevap verrrrrrrr:sinifsinif:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…