- Konu Sahibi incilideniz
-
- #4.641
ya çoook moralimi bozdunnnnmafoldumbensağolya offf:sinifsinif:spor salonuna başlıyorm incelme sıkılaşma olduğunda kemik yapım aynı olmasına rağmen daha küçük ve dar az basenm olmıcakmı sanki hıhhhhbayanssulusmileopuyorumnanaktan cevap verrrrrrrrlülülülülülü
yalnız çok kötü oldu bu:sinifsinif:nolcak şimdi ohaoldumsmile
yazıldım bende. çok farkediyo mtlaka kaydnzı yapalm falan diye aklıma girdi kaydirigubbakcemile3sende böyle dynce korktum:gitme: skılaşma ve gözle görülür incelme oluyo sonuçta bırakmamak lazımmış amaolumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile5hemen deniyorumm canmmopuyorumnanaktan sağoll
tickerfactory ye girip mi canm?bilmiyorumkismile.girdm şifremi girceğim yeri bulamadm:kedi:
çalıştırdığında yarım lt. su içmek var tabi bide
ben bir tek 1 saat koşuyorum canımcanim aslinda bende spor yapiyorum günde 600 kez ip atliyordum ve 20 dk mekik cekiorum, bugun de eliptik kondisyon bisikletine basladim yarim saat yaptim bakalim ne olcak sen hangi sporlari yapiyorsun
Millet neleri kesfediyor..Bne bi takvim bile yapamadim ..Bu kadar zamandir ugrasiyorum..Copyaliyorum ama yanlis format deyip duruyor..Halbu ki anlatildigi gibi yapiyorum....Takvim bile inanamadi bi kiloda kesin bir yanlislik var deyip kabul etmiyor. kaydirigubbakcemile3 ..Buradan duyuruyorum yanlislik yokkk bu kadar yemeye ve yan gelip yatmaya bu yine iyiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?