5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

slm kızlar nasıl gidiyor gününüz benim çok yorucuydu yatış kağıdı almak ve son muayeneyi olmak için sabahın 9undan beri ayaktaydım öldüm yorgunluktan aç susuz bekle bekle belki dedim tahlil isterler hadi bişi yemeyim önce polikliniğe gittim nereye gitcem diye servis gönderdi 1.30 saat bekledim doktor yoğun bakıma gitmişti sonra sekreter pazartesi günkü listede adınız yok dedi poliklinikteki anestezistle görüşün dedi oraya gittim öğle tatili hemende gelmedi 1.30 saatte onu bekledim sonra dedi ertelendi salıya kanserli hasta vardı acilen aldık onu dedi hayda sonra gidin servise dedi gittik muayene etti salı günü 7buçukta yatış yapılacak o gün orada kalcam kanama riski yüksek dedi ve büyük ihtimal dikişli olacak baya büyük bademciklerin dedi üşütme sakın dedi ameliyattan sonra da süt ve meyve suyu içirilecekmiş kardeşimde çok geçti annem zor bulmuş dışardan olmazsa odadakilerden isticekmiş mecbur bide çocukları önce alıyorlar biraz geç gircem ameliyata

meyvenull wuuuu ne güzel azmetmissin öyleee:)

Sevgi kizzzz kupayi alcan ins delikafadulden

ethos gecmis olsun cnm dikkat et kendine:)

piciecik cnm verirsin ins sende hemen ümitsizlige kapilmak yoklmaz:

zalimiiiii cnm simdiden cok gecmis olsun
hastanedede kilo verirsin:roflol:

tşk canım ben 6 kilo verdim ama yüzüm hala zayıflamadı gidermi sizde bi 5 kilodan daha sonra

yaa ben bugün diyete baslayamadim
hastalanmisim ama yinede sabah bisey yemedim
eve gelincede annem dün hamur isi yapmisti ondan yedim valla bide hastayim dayanamadim:)
neyse haftaya kaldi diyet

maşallah kızlar,dıştan seyirci olarak harikasınız valla... ben okuyorum sizi hep, ptesi aranıza katılcam insallah...
hepinize kolay gelsin, tığ gibi zayıfcacık olalımmm inşş... :icecream:

şimdi 2 saat yürüdüm koşu bandında ve bittim toplam 10 km oldu:) gidecek gidecek kilolarr gidecekk :) SEVGıCıM şu an 69 kilomusun

meyvenull wuuuu ne güzel azmetmissin öyleee:)

ah tatlım sen benm yerimde olsan coktan vermiştin bu kiloları.. aslında rahat rahat vereyim diyordum ama gecen gün bişi duydum cok moralim bozuldu ondan sonra hafta sonlarıda hafif bi diyet ve spor yapmaya kararverdim inş pzt ye kadar 3 kilo verebilirm :Saruboceq:

şimdi 2 saat yürüdüm koşu bandında ve bittim toplam 10 km oldu:) gidecek gidecek kilolarr gidecekk :) SEVGİCİM şu an 69 kilomusun

yok tatlım nerdee geçem hafta 4 verdim 3 aldım geri çok yedim aama hakettim bu haftada 5e ilerliyorum şuan 71 im tatlım kaydirigubbakcemile bu haftaya 73.9 la başladım 74 dicen işte

öncelikle herkese merhaba kızlar hızlı ve kalıcı kşlo vermeler diliyorum hepimize
şimdi ben bu diyeti uygulayayım diyorum ama bi kaç sorum olucak size ömce
ben çalışıyorum ve et gününde et getirip yemem imkansız iş yerinde ayrıca yumurtayıda ben sevmiyorum o günleri nasıl yapıcam yada neyle degiştirebilirim.
ayrıca şu dinlenme günlerinde de devam etsem bişi olurmu ki ? acilen vermem lazım erkek arkadaşım evlenme teklif etti sayın kaynanacımla tanışcam paso erteliyorum biraz zayıflıyım da öle tanışayım diye. kadıncaz kalp krizi geçircek 50 kg oglu 100 kg ben kaydirigubbakcemile3
evet nasıl yapcam kızlar fikriniz varmı
ayrıca sabah akşam elma sirkesi + su içiyorum bişi olmaz dimi
teşekkürler şimdiden .

ben geçen haftayı saymıyorum deneme haftasıydı haftasonuda öküz gibi yememek gerekiyormuş anlamış oldun bu hafta başladım 4 kilo verdim 1 kilo daha versem kupa benim

ben geçen haftayı saymıyorum deneme haftasıydı haftasonuda öküz gibi yememek gerekiyormuş anlamış oldun bu hafta başladım 4 kilo verdim 1 kilo daha versem kupa benim

evet kupa senin gibi gözüküyo :hooray: hakettin sen bunu vereliniortak ama alma sakın hafta sonu binbir zahmetle verdiğin kiloyu geri lmaz: kaydirigubbakcemile2

aynı dertten muzdaribiz.. benimde temmuz sonu tanışma olayları var :kedi:

canım birebir yap.. yumurta gününde yağsız süt ve yoğurt yiyebiliyorsun.. eti de ben jambon kullanıyorum.. füme et kullanabilirsin marketlerde var iş yerinde yiyebilirsin..

jambon a nazaran fümeyi tercih et.. ama ben edemedim napalım olcak o kaddar..

kısmetse eşlerimizin yanına yakıştırsa anneleri bizleri valla içim rahatlayacak ya o gün bi geçsin.. o güne 70 75 olmam lazım şimdi 105 im akannehir

inşallah bu diyet benim kurtuluşum olur.. çok az kaldı çünkü.. eyvahedigeldismile

canım ben erkek arkadasımın annesiyle tanıstığım zaman 57 kiloydum sonra 1 sene hiç görüşmedik ve ben bu bi senede 69 oldum ve kadın kilo almıssın zayıflamadan düğün falan olmaz dedi.gerçi şimdilerde sesi cıkmıyo bu konu hakkında ama hala incinden geciriyordur eminim :sinifsinif:

inşallah canım ya. senin gene iyi temmuza çok var daha.
ben 3 haftadır her hafta sonu adam tutturuyo annemlere gidelim diye atlatıyom 2 hafta sonra söz dedim 2 haftada birazcık olsun gitse allahtan boyum uzun baya fark eder biraz versem yani inşallah:Saruboceq:
gerçi ogulları böle sevdi ama bizi dimi gerisi boş dicem de denmiyo işte eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…