- Konu Sahibi incilideniz
-
- #4.761
bence ümitsizliğini kaybet ve ümidini kaybetme.. yerimseniben
canım aslında evde daha zor sürekli dolap açılıp kapanıyor caın bişey çekiyor işyerinde çalışınca oyalanıyor
tşk canım ben 6 kilo verdim ama yüzüm hala zayıflamadı gidermi sizde bi 5 kilodan daha sonra
meyvenull wuuuu ne güzel azmetmissin öyleee:)
şimdi 2 saat yürüdüm koşu bandında ve bittim toplam 10 km oldu:) gidecek gidecek kilolarr gidecekk :) SEVGİCİM şu an 69 kilomusun
ben geçen haftayı saymıyorum deneme haftasıydı haftasonuda öküz gibi yememek gerekiyormuş anlamış oldun bu hafta başladım 4 kilo verdim 1 kilo daha versem kupa benim
öncelikle herkese merhaba kızlar hızlı ve kalıcı kşlo vermeler diliyorum hepimize
şimdi ben bu diyeti uygulayayım diyorum ama bi kaç sorum olucak size ömce
ben çalışıyorum ve et gününde et getirip yemem imkansız iş yerinde ayrıca yumurtayıda ben sevmiyorum o günleri nasıl yapıcam yada neyle degiştirebilirim.
ayrıca şu dinlenme günlerinde de devam etsem bişi olurmu ki ? acilen vermem lazım erkek arkadaşım evlenme teklif etti sayın kaynanacımla tanışcam paso erteliyorum biraz zayıflıyım da öle tanışayım diye. kadıncaz kalp krizi geçircek 50 kg oglu 100 kg ben kaydirigubbakcemile3
evet nasıl yapcam kızlar fikriniz varmı
ayrıca sabah akşam elma sirkesi + su içiyorum bişi olmaz dimi
teşekkürler şimdiden .
aynı dertten muzdaribiz.. benimde temmuz sonu tanışma olayları var :kedi:
canım birebir yap.. yumurta gününde yağsız süt ve yoğurt yiyebiliyorsun.. eti de ben jambon kullanıyorum.. füme et kullanabilirsin marketlerde var iş yerinde yiyebilirsin..
jambon a nazaran fümeyi tercih et.. ama ben edemedim napalım olcak o kaddar..
kısmetse eşlerimizin yanına yakıştırsa anneleri bizleri valla içim rahatlayacak ya o gün bi geçsin.. o güne 70 75 olmam lazım şimdi 105 im akannehir
inşallah bu diyet benim kurtuluşum olur.. çok az kaldı çünkü.. eyvahedigeldismile
aynı dertten muzdaribiz.. benimde temmuz sonu tanışma olayları var :kedi:
canım birebir yap.. yumurta gününde yağsız süt ve yoğurt yiyebiliyorsun.. eti de ben jambon kullanıyorum.. füme et kullanabilirsin marketlerde var iş yerinde yiyebilirsin..
jambon a nazaran fümeyi tercih et.. ama ben edemedim napalım olcak o kaddar..
kısmetse eşlerimizin yanına yakıştırsa anneleri bizleri valla içim rahatlayacak ya o gün bi geçsin.. o güne 70 75 olmam lazım şimdi 105 im akannehir
inşallah bu diyet benim kurtuluşum olur.. çok az kaldı çünkü.. eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?