5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

69 a eger kilolu dediyse o kilolu görmemiş hayatta.
kız 69 u bırak 80 olsam kurban kesicem delikafadulden

69 a eger kilolu dediyse o kilolu görmemiş hayatta.
kız 69 u bırak 80 olsam kurban kesicem delikafadulden

inş olursun en kısa zamnda istediğin kiloda canım ..
benm durum öyle mayısta gidicm tekrar o zamna kadar 58 falan olmam gerekiyo benmde hedefimin mayıs olmasının en büyük sebebi bu:çok üzgünüm:

benimde haftaya doum günüm var ve bütün tanıdığım herkes o davette olucak şık bi elbise düşünüyorum zayıflayabilirsem bu hafta 5e tamamlarsam 69 olucam 4 kiloyuda mayısuın 5 ine kadar vermem lazım

valla ben yarım saat sonra akşam öğünümü bekliyorum eşimle yicem o yemek ben meyve
benim çok rahat geçiyor

kızlar ben pek birşey yiyemiorum ama açta deilim.. az yenmemesi gerektiğini biliyorum ama yiyemiorum tatsız tuzsuz geliyor.. sevgicim yrn et günüm bana ne önerirsin 3 haftadır yapıosun püf noktalarını kapmışsındır?:1rolleyes:

bu arada yrn için kıyma alsam baharatlarla köfte yapıp ızgara yapsam olmaz mı annem dağılır öle içine ekmek koymassan dio?? haşlama tawuk yapmak istiorum ama oda tuzsuz nasıl olurki işe götürceğim için kokar mı acaba ?

benim bugün et günümbende köfte yaptım iyi yoğrulduğu zaman dağılmıyo fakat tadı çok iyi değildi

valla ben tavuk haşlıyorum ,az ondan ciğer kavuruyorum yağda değil az su ekliyom o kavruluyor zaten sonra dardanel ton alıyorum lıght olaından hepsinden az az bi tabak yapıyorum doyuyorum bu arada 2. haftamdayım 3 değil
sevgi, bu arada tebrikler 4 te 4 yapmışsın inşallah 5 te 5 yaparsın

teşk tatlım ağzından bal damlıyor valla bugün meyveydi ben meyvede veremiyorum normalde ama inşlh bugün vermişim dir geçen portakal suyu içtim muz yedim ve çileği fazla kaçırmıştım bu gün az yedim muz hiç yemedim portakal suyuda içmedim inşallah verebilirim geçen hafta regl dim bide ondan veremedim son kiloyu tam perşembe oldum

kızlar anlamdığım istediğimiz kadar yemiycezmi çok yiyince kilo verilmiyomu yani.......................

şu an 76.3 kiloyum catlax kaydet kilomu şimdi beni listeden çıkaracakmısın geri dönme tarihim belli değil ya ne olacak

kızlar anlamdığım istediğimiz kadar yemiycezmi çok yiyince kilo verilmiyomu yani.......................

guclubacismile
2 kilo patates
4 kilo domates salatalık
1 bütün piliç 1 kilo ciğer
armut az çilek ve portakkal
yumurta az peynir ama yumurta 8 tane falan yiyorum 1 günde

guclubacismile
2 kilo patates
4 kilo domates salatalık
1 bütün piliç 1 kilo ciğer
armut az çilek ve portakkal
yumurta az peynir ama yumurta 8 tane falan yiyorum 1 günde

ben de çok yiyorum ya :kedi:
sınırsız olduğu için bu diyeti seçtim zaten
ama bu hafta çok veremeyecekmişim gibi bi his var bende hiç te kaçamak yapmadım ama gööbeğim şiş nedenini anlamadım regl de görmeyeceğim yakın zamanda senağlama

canım bazen oluyor bendede çok su içtiğimde veya hava değişkliğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…