- Konu Sahibi incilideniz
-
- #4.781
canım ben erkek arkadasımın annesiyle tanıstığım zaman 57 kiloydum sonra 1 sene hiç görüşmedik ve ben bu bi senede 69 oldum ve kadın kilo almıssın zayıflamadan düğün falan olmaz dedi.gerçi şimdilerde sesi cıkmıyo bu konu hakkında ama hala incinden geciriyordur eminim :sinifsinif:
69 a eger kilolu dediyse o kilolu görmemiş hayatta.
kız 69 u bırak 80 olsam kurban kesicem delikafadulden
bu arada yrn için kıyma alsam baharatlarla köfte yapıp ızgara yapsam olmaz mı annem dağılır öle içine ekmek koymassan dio?? haşlama tawuk yapmak istiorum ama oda tuzsuz nasıl olurki işe götürceğim için kokar mı acaba ?
valla ben tavuk haşlıyorum ,az ondan ciğer kavuruyorum yağda değil az su ekliyom o kavruluyor zaten sonra dardanel ton alıyorum lıght olaından hepsinden az az bi tabak yapıyorum doyuyorum bu arada 2. haftamdayım 3 değilkızlar ben pek birşey yiyemiorum ama açta deilim.. az yenmemesi gerektiğini biliyorum ama yiyemiorum tatsız tuzsuz geliyor.. sevgicim yrn et günüm bana ne önerirsin 3 haftadır yapıosun püf noktalarını kapmışsındır?:1rolleyes:
sevgi, bu arada tebrikler 4 te 4 yapmışsın inşallah 5 te 5 yaparsın
valla ben tavuk haşlıyorum ,az ondan ciğer kavuruyorum yağda değil az su ekliyom o kavruluyor zaten sonra dardanel ton alıyorum lıght olaından hepsinden az az bi tabak yapıyorum doyuyorum bu arada 2. haftamdayım 3 değil
teşk tatlım ağzından bal damlıyor valla bugün meyveydi ben meyvede veremiyorum normalde ama inşlh bugün vermişim dir geçen portakal suyu içtim muz yedim ve çileği fazla kaçırmıştım bu gün az yedim muz hiç yemedim portakal suyuda içmedim inşallah verebilirim geçen hafta regl dim bide ondan veremedim son kiloyu tam perşembe oldum
kızlar anlamdığım istediğimiz kadar yemiycezmi çok yiyince kilo verilmiyomu yani.......................
guclubacismile
2 kilo patates
4 kilo domates salatalık
1 bütün piliç 1 kilo ciğer
armut az çilek ve portakkal
yumurta az peynir ama yumurta 8 tane falan yiyorum 1 günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?