- Konu Sahibi incilideniz
-
- #4.801
canım bazen oluyor bendede çok su içtiğimde veya hava değişkliğinde
çok cnm sıkılıyor ama tatlım bilmiyorumkismile
diyet yaparken bi insanın şişmesi çok moral bozucu tartılmaya bile korkuyorum inşallah yarına iner inmezse kendimi çok kötü hissederimsenağlama
guclubacismile
2 kilo patates
4 kilo domates salatalık
1 bütün piliç 1 kilo ciğer
armut az çilek ve portakkal
yumurta az peynir ama yumurta 8 tane falan yiyorum 1 günde
ay o kadarda yiyemem ztn ben ya,bu kadar yemeye veriliyosa müthiş canım yaaa..................
ya bu diyeti çevirsek ya mesela pazartesi akşama kadar hamur iişi yesek salı pasta
çarşamba akşama kadar dondurma perşembe abur cubur yesek :dance:
5 günde 5 kilo alma diyeti
ya bu diyeti çevirsek ya mesela pazartesi akşama kadar hamur iişi yesek salı pasta
çarşamba akşama kadar dondurma perşembe abur cubur yesek :dance:
5 günde 5 kilo alma diyeti
ben yiyorum valla mide hala geniş olduğu için :kedi:
ya benim midem ne zaman küçülüp ufalıcak birşey almayacak duruma gelecek çok merak ediyorum delikafadulden
çok istiyorum ki 2 lokmadan fazlasını canım istemesin midem 2 lokmadan sonra dur desin :Saruboceq:
sewgicimm okdr nasıl yiyorsun maş diyimde bnde bişiler ters gidiyor galiba mafoldumbenbilmiyorumkismile
ben hiçbişey yiyemiorum bugün yediklerimi görseniz bi avuç içi etmez. ama bitane galete kaçamağı yaptım.. acaba sonradan çok mu alırım.. ama yemek istemiyor canmşimdide et istiorum hep bi sonraki günü istiorum boshayallersmileboshayallersmile
kızlarr kocamla aram çok kötü bozuldu..senağlama ilk defa böyle bişey yaşıyorum ona boşanacağımı söyledimmafoldumben ama onsuz yapamamki..off off...neyse biraz burnunu sürteyim bakalım sonra karar verecem..
niye buraya yazıyorum diyet miyet kalmadı çünkü..önce hiç bişey yiyemedim bugünse kendimi durduramıyorum..cipslere abur cubura ve de sigaraya gömülmüş durumdayım...
haftaya herşey yoluna girerse ya da en azından mantıklı düşünebilmeye yeniden başlarsam pazartesi başlayacam diyete:a015:
guclubacismile
2 kilo patates
4 kilo domates salatalık
1 bütün piliç 1 kilo ciğer
armut az çilek ve portakkal
yumurta az peynir ama yumurta 8 tane falan yiyorum 1 günde
günaydııııınnn..
çokkk mutluyummm kızlarrrrr..
diyete dün başladımmm..1200 gr gitmişşşşşşşşşşşşşş...su kaybı bile olsa daha önceki diyetlerimde ilk günden hiç bu kadar vermemiştimmm..
ve göbeğimin küçüldüğünü hissediomm..
diyetin dışınada azcık çıktım üstelik..
biraz çubuk kraker,3 dolma,azcuukk meyvee yemiştimmm.....sositososito
kızlarr kocamla aram çok kötü bozuldu..senağlama ilk defa böyle bişey yaşıyorum ona boşanacağımı söyledimmafoldumben ama onsuz yapamamki..off off...neyse biraz burnunu sürteyim bakalım sonra karar verecem..
niye buraya yazıyorum diyet miyet kalmadı çünkü..önce hiç bişey yiyemedim bugünse kendimi durduramıyorum..cipslere abur cubura ve de sigaraya gömülmüş durumdayım...
haftaya herşey yoluna girerse ya da en azından mantıklı düşünebilmeye yeniden başlarsam pazartesi başlayacam diyete:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?