zalimi .!.:
şu an 76.3 kiloyum catlax kaydet kilomu şimdi beni listeden çıkaracakmısın geri dönme tarihim belli değil ya ne olacak
hayir cnm cikarmicam seni listeden, cünkü sen kilo bildirmistin
listeden sadece listeye isimlerini kaydettirip kilo bildirimi yapmayanlari yani listede bos yer kaplayanlari siliyorum:)
bu arada tebrikler tatlimm
hbyrm .!.:
kızlarr kocamla aram çok kötü bozuldu. senağlama . ilk defa böyle bişey yaşıyorum ona boşanacağımı söyledim mafoldumben ama onsuz yapamamki..off off...neyse biraz burnunu sürteyim bakalım sonra karar verecem..
niye buraya yazıyorum diyet miyet kalmadı çünkü..önce hiç bişey yiyemedim bugünse kendimi durduramıyorum..cipslere abur cubura ve de sigaraya gömülmüş durumdayım...
haftaya herşey yoluna girerse ya da en azından mantıklı düşünebilmeye yeniden başlarsam pazartesi başlayacam diyete :a015:
cnm ya bikac gün önce yazmissin
suan araniz nasil?? umarim düzelmistir araniz
kizlar listeyi düzenledim opuyorumnanaktan
eklenmek isteyenleri ekledim
bi bakin yanlisliklar varsa düzeltirim
kilo verenleri tebrik ederimmmm:hooray:
bu arada Sevgi cnm özellikle sen bi listeye bakar misin? galiba bi yanlislik oldu listede :uhm:
bu haftada kupamiz Sevgiye gittiiii:hooray: fotolarda bi harika:) kilo verdigin bayaaaa belli:):)
cadis .!.:
Kızlar bugün benim ilk günümdü... Biraz zor geçti vallahi. Aslında patatesi çok severim ama yiyemedim. Bir de bugün okulda koşturdum biraz zor gecirdim günü.
Gün boyunca sadece 3 tane patates yiyebildim. Bir ara tansiyonum düştü sanki ve kaçamak yapmak zorunda kaldım

Bir tane portakal yedim. Ama onu masum bir kacamak olarak görüyorum. 3 lt su içtim. Ve 60 dk yürüyüş yaptım. Günü noktaladım. Sabah tartılacağım. Şuan tek bildiğim şuan çok açıııııııım :)
Ama bütün diyetlerde ilk iki gün çok aç hissediyorum ben normal bir durum bu. Başlangıç kilom 76.2 Umarım kilolar pıtır pıtır gider :)) Sebze günü için yemek önerileri olan varsa sevinirim kızlar...
aman cnm dikkat et kendine.. önce saglik:)
listeye ekledim seni opuyorumnanaktan
valla yemek önerileri degilde ben kendim ne yedim onu söyleyim bari:)
ben 2 hafta önce yapmistim diyeti 2 hafta yapmyiorum

salatalik ve domates yemistim:)
hicte acikmamistim.. patateslerden sonra bana ziyafet gibi geliyodu domates ve salatalik kaydirigubbakcemile3