• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kizlarrrr ben geldiiiiiiiiiiiiim
uzun zaman giremedimm:)
simdi gerilere dönüp listeyi düzenlemeye baslicam
zamaninda girip düzenleyemedigim icin kusura bakmayin:)

Kızlar bugün benim ilk günümdü... Biraz zor geçti vallahi. Aslında patatesi çok severim ama yiyemedim. Bir de bugün okulda koşturdum biraz zor gecirdim günü.

Gün boyunca sadece 3 tane patates yiyebildim. Bir ara tansiyonum düştü sanki ve kaçamak yapmak zorunda kaldım :( Bir tane portakal yedim. Ama onu masum bir kacamak olarak görüyorum. 3 lt su içtim. Ve 60 dk yürüyüş yaptım. Günü noktaladım. Sabah tartılacağım. Şuan tek bildiğim şuan çok açıııııııım :)

Ama bütün diyetlerde ilk iki gün çok aç hissediyorum ben normal bir durum bu. Başlangıç kilom 76.2 Umarım kilolar pıtır pıtır gider :)) Sebze günü için yemek önerileri olan varsa sevinirim kızlar...

zalimi .!.:
şu an 76.3 kiloyum catlax kaydet kilomu şimdi beni listeden çıkaracakmısın geri dönme tarihim belli değil ya ne olacak
hayir cnm cikarmicam seni listeden, cünkü sen kilo bildirmistin
listeden sadece listeye isimlerini kaydettirip kilo bildirimi yapmayanlari yani listede bos yer kaplayanlari siliyorum:)
bu arada tebrikler tatlimm
hbyrm .!.:
kızlarr kocamla aram çok kötü bozuldu. senağlama . ilk defa böyle bişey yaşıyorum ona boşanacağımı söyledim mafoldumben ama onsuz yapamamki..off off...neyse biraz burnunu sürteyim bakalım sonra karar verecem..
niye buraya yazıyorum diyet miyet kalmadı çünkü..önce hiç bişey yiyemedim bugünse kendimi durduramıyorum..cipslere abur cubura ve de sigaraya gömülmüş durumdayım...
haftaya herşey yoluna girerse ya da en azından mantıklı düşünebilmeye yeniden başlarsam pazartesi başlayacam diyete :a015:
cnm ya bikac gün önce yazmissin
suan araniz nasil?? umarim düzelmistir araniz:(

kizlar listeyi düzenledim opuyorumnanaktan
eklenmek isteyenleri ekledim
bi bakin yanlisliklar varsa düzeltirim

kilo verenleri tebrik ederimmmm:hooray:

bu arada Sevgi cnm özellikle sen bi listeye bakar misin? galiba bi yanlislik oldu listede :uhm:
bu haftada kupamiz Sevgiye gittiiii:hooray: fotolarda bi harika:) kilo verdigin bayaaaa belli:):)
cadis .!.:
Kızlar bugün benim ilk günümdü... Biraz zor geçti vallahi. Aslında patatesi çok severim ama yiyemedim. Bir de bugün okulda koşturdum biraz zor gecirdim günü.

Gün boyunca sadece 3 tane patates yiyebildim. Bir ara tansiyonum düştü sanki ve kaçamak yapmak zorunda kaldım :( Bir tane portakal yedim. Ama onu masum bir kacamak olarak görüyorum. 3 lt su içtim. Ve 60 dk yürüyüş yaptım. Günü noktaladım. Sabah tartılacağım. Şuan tek bildiğim şuan çok açıııııııım :)

Ama bütün diyetlerde ilk iki gün çok aç hissediyorum ben normal bir durum bu. Başlangıç kilom 76.2 Umarım kilolar pıtır pıtır gider :)) Sebze günü için yemek önerileri olan varsa sevinirim kızlar...
aman cnm dikkat et kendine.. önce saglik:)
listeye ekledim seni opuyorumnanaktan
valla yemek önerileri degilde ben kendim ne yedim onu söyleyim bari:)
ben 2 hafta önce yapmistim diyeti 2 hafta yapmyiorum:(
salatalik ve domates yemistim:)
hicte acikmamistim.. patateslerden sonra bana ziyafet gibi geliyodu domates ve salatalik kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr:teytey::teytey:

dün patates günün başarıyla tammaladım

öğleden sonra tansiyonum düştü başım çok ağrıdı ama bozmadım diyetimi

malum dönemdeyim canım tatlı çekiyo çayın yanında 1 tane keçiboynuzu yedim olur heralde

evde ne kadar sebze varsa haşladım pırasa soğan domates havuç biberle yemek yaptım yanında salataalıkla yedim

benimde kilomu 71.5 olarak yazın listeye :teytey:

evet kaynayan suya 2 damla sirke ekle yumurtayı kır. beyaz bir top olunca çıkar üzerine diyet yoğurt dök.. afiyet olsuunnncokacimcoook

ben yumurtayı böyle çok seviyorum

yumurta gününü sabırsızlıkla bekliyorumhihoyyyt
yoğurt yemeyi özledimm

Merhaba Arkadaslar,

bende buraya yeni katildim. Bugün basladim.
89,9 Kiloyum (bu sabah tartildim) niyetim önce 80 Kilo sonrada 70 Kilo.

Bugün Patatesle basladim. Bu sefer kararliyim. 3 ay deniyecegim.
Kilolardan biktim artik. :-)

Bana bu sayfayi öneren arkadasa cok cok tessekür ediyorum :-) insallah bende onun gibi güzel kilo vere bilirim.

Selamlar
Tosun83

Son düzenleme:
Patates günüm bir iki kaçamakla tamamlandı.. sanırım pek adapte olamadım.. ama bugün sebzeyle devam edicem yine de çünkü yine patates günü yaparsam bıkarım ve kaçamaklarım sürer.. ufak tefek bir iki kaçamak zaten diyet bozacak kadar değil..

sebze günü sebzelerim domates biber ve salatalık.. sabah bunları yiyebildim yanıma da salatalık aldım.. bugün başarılı geçecek gibi..

günaydınlar a.s. nasılsınız bu gün ?

ben bu günü mecburiyetten meyve günü olarak değiştirdm aslında sebze günümdü bu sabah tartıldım 63.8 im hafta sonu 1 kilo almısım :sinifsinif:

olsun napayım haftada 1 kilo verebiliyorum ama veriyorum sonuçda zaten 8 kilo daha vercem sonra bi süre bırakıcam bayanssulusmile

bu sabah 4 çilek yarım kivi ve ceyrek yesil elma yedim hihoyyyt birazdan elmamın kalanını da yicem cokacimcoook

şimdi cıkmam lazım CPR eğitimim var hoşcakalın opuyorumnanaktan

kizlarrrr ben geldiiiiiiiiiiiiim
uzun zaman giremedimm:)
simdi gerilere dönüp listeyi düzenlemeye baslicam
zamaninda girip düzenleyemedigim icin kusura bakmayin:)

lütefen benide ekle 84,1 le başladım buğün son günüm bakalım ne olacak bu arada diyet süper gidiyor hiç zorlanmadım yola devam opuyorumnanaktan

evvveeett arkadaşlarr sebzee gnümüzee başlıoruzzz :)))) ben klasik domates, salatalık, marul,havuç fln yiyorum. ve bu sbah tartıldım 1 kilo gtmişşş :)))

slm kızlar canım listeye eklemişsin teşekkürler...................bende 1 kilo vermişim 67 yim hayırlısı bakalım....................

günaydin kizlar 5 günü tammaldim kilom 63.5
65.9 la baslamistim dün yogurt ve süt vardi ama kilo veremmeisim olsun üzülmüyorum 5 günde 2.400 gr süper simdi tek derdim geri almamak .

mrb kızlar bende bu gün bu diyete başladım sabah patates haşlama şekersiz çay aynı şekilde akaşama kadar devam edicek. kilom 65.30 boyum 1.68 ideal kilom 55 umarım bende başarılı olurum. gerçi ben geçen sene bi azimle 76 kilodan 61e düşmüştüm ama 4 kilo aldım (tabi nişanlanınnca heryerde yemek yedik ondan böle oluverdi ya :) ) neyse gene bi azimle başladım diyete umarım 10 kiloyu en kısa sürede vericem

günaydın kızlarrrrr dün patates günümdü ve çok az kilo vermişim reglim yaklaşıyor sanırım ondan oldu:teselli:bugün kabak ve havucu fırında pişirdim ve patlıcan közledim bugüne ii başladık bakalıma.s

Back
X