- Konu Sahibi incilideniz
-
- #5.441
tebrikler canım opuyorumnanaktanbende hamile olmadan önceki kilomu görebilcekmiyim acep darısı başımıza
canım kusmada abartmadan ye çok fazla yediysen 1 tane soda iç(takmış durumdayım sodaya:bbo: bu kilolara kolaymı aldık öyle biranda kurtulamıyoruz inşallah ama azimle hepberaber bizde incecik olacağıza.s.
kazındıkça ne günündeysen onlardan ye canım geçer,ne kadar çok acıkıp yemessen okadar kilo verirmişsin aynı şekilde tok olduğun halde yemek için zorlarsanda bir okadar kilo alırmışsın:lepipuyorumnanaktan
yok yok bu işin kaçışı kalmadı artık tartıda ibre 70 i geçmek üzere :mymeka:
pazar günü bende aranıza katılıcam arkadaşlar a.s
umarım bu sefer başarırım :Saruboceq:
yok canım yok benmim bu moral bozukluğumu soda paklamaz paklasa paklasa tarım ilacı içersem paklar akannehir:çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlama
soda tansiyon yükseltiyor eğer tansiyon yükselmesi gibi bir probleminiz varsa içmemenizi tavsiye ederim mineraller bakımından faydalı vücuda ama diyet konusunda tecrübeli kişiler içilip içilmediğini söylerse daha doğru olacak tabii ...
canım benim ya bu kadar üzülme neymiş tarım ilacılmaz:Allah korusun yarın yeni birgün daha az yersin,hem moral çok önemli saatte daha çok erken akşam birşey yemezsin olur biteropuyorumnanaktana.s
ay4242 canım nerdeyse aynı kilodayız bizim çizelgelerde 60ları görür inşallah sabır sabır:)))
dünyadaki ikizin olabilirim canım kaydirigubbakcemile3 çok sevindim 104 olmana kaç günde bir tartılıyorsun canım sen ben 5 günlük diyet bitiminde cumartesi sabah aç karınla tartılmayı düşünüyorum ne kadar verdiğimi o zaman yazıcam tekrar pazartesi başlayıncada tartılıcam 2 günde ne kadar geri almışım diye inşallah 5 kilo veririmde geri almamak için haftasonuda daha dikkatli olurum opuyorumnanaktan
çok bişey yemedim ki benneyaptımkiama yinede kızı görünce moralim çok bozuldu. teşşekür edrim ilgin olumunekankayizsmile için canım bizde incecik olcaz demi
teşekkür ederim kızlar hoşbuldum a.s.
herkes birbrini ne güzel motive ediyor ..
benimde fazlasıyla ihtiyacım var artık çok mutsuz etmeye başladı bu kilolar beni malum havalar ısınıp kabanlar atılınca çıktı ortaya herşey :çok üzgünüm:
ben de bitmeden tartılmicam dedim ama dayanamadım bu sabah.. ve fakat bi dahaki hafta keşinlikle meyve ve yumurtanın yerini değiştiricem.. başka hal çaresi kalmadı bunun..
meyvedemi zorlandın yumurtadamı benim yarın yoğurt günüm peynir ve yoğurt yemeyi düşünüyorum yumurta ve süt sevmiyorumda ama çok acıkırım sanırım yoğurtla inşallah rahat geçer yarın birde et ve yumurtanın arasına meyve gününü koymuşlar dengelesin diye herhalde değiştirirsen zorluk olmazmı yada 2 gün üst üste protein takviyesi gibi olacak nasıl yapıcaksın ...
meyvedemi zorlandın yumurtadamı benim yarın yoğurt günüm peynir ve yoğurt yemeyi düşünüyorum yumurta ve süt sevmiyorumda ama çok acıkırım sanırım yoğurtla inşallah rahat geçer yarın birde et ve yumurtanın arasına meyve gününü koymuşlar dengelesin diye herhalde değiştirirsen zorluk olmazmı yada 2 gün üst üste protein takviyesi gibi olacak nasıl yapıcaksın ...
olacağız İNŞALLAH canım inanmadan hiçbirşey olmuyor ben inanıyorum bence sende inana.sopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
canım mümkün değil meyve gününü yapamıyorum.. olmuyor.. et ve yumurtayı ard arda yapıcam artık bi deniyim bilmiyorum ki nasıl olur.. ama yok meyve günü bana gelmiyo anladım geçen seferde meyve günü bozmuştu sona atıcam dedim.. ama hadi dedim orijinalini bozmayayım.. ama orjinali beni bozuyo malesef..
yumurta gününden sonra beşinci günü meyve yaparım böyle bozduğum için yumurtayı da harcıyorum olmuyo o zaman da 3 gün diyet yapmış oluyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?