- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #5.461
sıkma canınıı canıımm,şişkinlik vardır belki,regl öncesi de olabilir....devaam et sen canıımm...
canım mümkün değil meyve gününü yapamıyorum.. olmuyor.. et ve yumurtayı ard arda yapıcam artık bi deniyim bilmiyorum ki nasıl olur.. ama yok meyve günü bana gelmiyo anladım geçen seferde meyve günü bozmuştu sona atıcam dedim.. ama hadi dedim orijinalini bozmayayım.. ama orjinali beni bozuyo malesef..
yumurta gününden sonra beşinci günü meyve yaparım böyle bozduğum için yumurtayı da harcıyorum olmuyo o zaman da 3 gün diyet yapmış oluyorum sadece
merhaba arkadaşlar bende başladım bugün bu diyetehenüz tartılmadım akşam eve gidince tartılıcam yarın yazarm kilomu. yarın sebze günü biraz zor geçecek gibi geliyo inşallah sonu hayırlı olur:)
Sagolasin ya,moralim cok bozuktu..ayni anda diyet yapmanin faydasi.Esim hic anlamiyor,bir de dalga geciyorsenağlama
merhaba canım bence sık sık tartılma insanın morali bozuluyor . cumartesi sabah aç karınla ve barsakların temizlenmiş olarak yani tuvalete çıkılmış olarak tartılmak en doğru kilo tespitidir haftada bir kez bu şekilde tartılmak daha uygun diye düşünüyorum opuyorumnanaktan
yaaaa kızlaar mafoldumben ben dün tartılmıştım dayanamayıp kilo vermiştim biraz, sabah uyandıgımda da böle göbüş biraz ufak geldi elime.. evde temizlik filan yaptım biraz, aaa bi baktım aynada kendimee karnım bi şiş bi şiş duruyor anlatamam canlarım yaaa kafamçokkarıştı bu niye böyle yaaa.... olan var mı hiç böle gün icinde, karnı şişip kalan :bbo:
değerli arkadaşlarım bu haftayla 1 ay olcak neredeyse ama benim midem küçüleceğine büyüdü sanırım hep açım mafoldumben mafoldumben
bugün bu diyeti bırakıyorum listeden silebilirsiniz çok üzgünüm oysa bu diyete çok güvenmiştim olmadı neyse başka bir diyete başlıyorum pazartesi günü devam eden arkadaşlara başarılar ben sadece ilk hafta verebildim sonraki haftalar hep yerimde saydım o açıdan bırakıp başkasına geçiyorum Allah yardımcımız olsun :çok üzgünüm:
Cokkkk dogru soyelmissin.Bugun 3.gunum kacamak falanda yok ama daha 1gr farketmedi.Artik tartilmiycam,moralim bozuluyor,o zamanda devam edesim kalmiyor..Hergun tartiliyorum kilolar gittmis diyen arkadaslarida acaip kiskaniyorum laelaelaelaelae ben ne zaman tartida bi degisiklik gorucem mafoldumben senağlama
ya bu haber hiç ii olmadı valla:çok üzgünüm:CADIARZU
bozma moralini diyet bittiği zaman ertesi günü aç karınla ve barsaklar boş iken tartıl muhakkak vermiş olduğunu görürsün bende bugün bir değişiklik oldu ama pantalonlarım hafif bol gibiydi 3 gündür yapmama rağmen bugün meyve günüm epeydir şişkinliğim var meyvedenmi acaba diye düşünüyorum ama inşallah sorun olmaz kilo vermemden yana neyse olumlu bakmakta yarar var canım sende olumlu düşün olumlu olsun dimi ama vereceğine inan herkez nasıl veriyor sende verirsin muhakkak opuyorumnanaktan
meyvedemi zorlandın yumurtadamı benim yarın yoğurt günüm peynir ve yoğurt yemeyi düşünüyorum yumurta ve süt sevmiyorumda ama çok acıkırım sanırım yoğurtla inşallah rahat geçer yarın birde et ve yumurtanın arasına meyve gününü koymuşlar dengelesin diye herhalde değiştirirsen zorluk olmazmı yada 2 gün üst üste protein takviyesi gibi olacak nasıl yapıcaksın ...
Canim inan ne buyuk bir sey yaptin benim icin..Cok sikildim artik diyete baslayip baslayip birakmaktan..Bu sefre olsun istiyorum..Dun eski resimlerimi kaydettigim cd yi buldum.4 yil once ki halim yani 2 dogumdan once..Oturup agladim .BU kilolar beni cok tasli gosteriyor diye
sude naz çok üzüldüm yaaasenağlama inşallah yeni diyetinle istediğin kiloya ulaşırsına.s.değerli arkadaşlarım bu haftayla 1 ay olcak neredeyse ama benim midem küçüleceğine büyüdü sanırım hep açım mafoldumben mafoldumben
bugün bu diyeti bırakıyorum listeden silebilirsiniz çok üzgünüm oysa bu diyete çok güvenmiştim olmadı neyse başka bir diyete başlıyorum pazartesi günü devam eden arkadaşlara başarılar ben sadece ilk hafta verebildim sonraki haftalar hep yerimde saydım o açıdan bırakıp başkasına geçiyorum Allah yardımcımız olsun :çok üzgünüm:
Canim inan ne buyuk bir sey yaptin benim icin..Cok sikildim artik diyete baslayip baslayip birakmaktan..Bu sefre olsun istiyorum..Dun eski resimlerimi kaydettigim cd yi buldum.4 yil once ki halim yani 2 dogumdan once..Oturup agladim .BU kilolar beni cok tasli gosteriyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?