5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

gerçekten aynıymış yahu.. adaş dünyadaki ikizim sen misin acaba CADIARZU

ben 104,3 e düştüm sengözlerimebaksanab

saol taklım opuyorumnanaktan bu çok ii oldu tariflerini yarın deniycem ben bide eşimle birlikte yapıyorum hem onada akşam sıcak bişeyler sunmuş olurum :asigim:

afiyet olsun opuyorumnanaktan

ayyy yarın tekrar tartılıp başlıcam ama korkuyorumeyvahedigeldismile inş. 3 ileri 2 geri olmamışımdır

kızlar sık sık yiyin ben daha önce de yapmıştım o zaman yürüyüşle destekleyerek 5 günde verdiğim kiloyu bu hafta yürüyüşsüz 3 günde vermişim ..ama bu sefer sürekli bi şeyler yedim hiç durmadı ağzım hiç açlık hissetmedim sadece patates günü beni zorladı..wc için de form çayı içiyorum problemi o çözüyor..çok mutluyum çooook meyve günüm süper gidiyor sabahtan beri 1 elma 1 kivi 1 muz 7 tane çilek yedim..hepsini karıştırıp meyve salatası yaptım ara ara yedim ohhh çok güzel geldi valla..
geçen sefer yaptığımda hiç bişey yiyemiyordum demekki kitliyormuş vucut kendini..

kızlaar ben et günümdeyim...3.günüm.. bence güzel gidiyor.. her çeşit etten birazcık birazcık yedim, aksama dogru ne canım isterse diye :kedi: ama bence en iyi ton balıgı gidiyor,ben birazcık limonluyorum süper oldu sabahtan en iyisi o gibi geldi bana...
dün cok güzel gecmisti, bugün de güzel gececegine inanıyorum...
hepimize bol bol incelmeleeeer kaydirigubbakcemile2

yarında benim et günüm canım,tavuk ve yağsız tonbalığı yiyeceğim bende cokacimcoook

yarında benim et günüm canım,tavuk ve yağsız tonbalığı yiyeceğim bende cokacimcoook

ben aksama dogru canım kırmızı et ceker mi ki diye biraz kıyma kavurdum ama icine biraz tuz atmadan duramadım... güzel oluyor baharatla filan,benim etle bi sorunum olmadıgından sanırım ama bence en iyisi tavuk ve ton balıgı... iyi secim canım

bak bi tavsiye: tavuk haşlandıktan sonra didin böle güzelce ufak ufak.. sonra tavada yagsız ve baharatlarla cevirin böle kızartır gibi.. cok süper oluyor.. biliyorsunuzdur belki de yine de hatırlatma olsun kaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktan

canım ben akşamdan hazırlayıp yiyeceklerimi iş yerine getirip burda yiyiyorum.tavuğu dediğin gibi yapayım yok valla düşünememiştim tavada çevirmeyi güzel olur.böyle yapayım bende olumunekankayizsmile

slm arkadaşlar meyve günüm iyi gidiyor beklediğim gündü:))meyveyi çok seviyorum şeker ihtiyacımıda karşılıyor,bir kaç sorum olacak 1.sorum;kilo bildirimi hangi gün yapılıyor??,2.sorum;soda içmekte serbestmi??,3.sorum;ben yumurta gününde yoğurt yemeyi istiyorum yarım yağlı yoğurt olurmu??,yardımcı olursanız çok sevineceğim,tüm arkadaşlarıma yeni gününün kolay ve iradeli geçmesini diliyorum::)))

ayyy yarın tekrar tartılıp başlıcam ama korkuyorumeyvahedigeldismile inş. 3 ileri 2 geri olmamışımdır

ay hadi sende başla başla ........ne kadar çok kişi bu diyeti yapıyosa bende o kadar motive oluyom

yoksa bu saate kadar meyvayla duramazdım iyiyki varsınız

canım bozma moralini bende regli olmaya yakın imkansız kilo veremiyorum,regli olup bitince birden 1-2kilon gider,benim aç kalıpta 1gr bile oynamadığı oldu hatta 100,200gr fazlam çıkıyordua.sa.s.
regli dönemimdeyim ve3 günde, 2 kilo verdim hemde çok az kaçamklarla,,,,mutluyum valla 66 oldum............
süpersin canım maşallah çok güzel vermişsin bu hafta kupayı eminim ben alamayacağımbenneyaptımkiama olsun amaç zayıflamak böyle güzel haberler beni daha çok motive ediyoralkisalkisalkisopuyorumnanaktan
canım çok güzel vermiş kilolarını inşallah hedeflediğin kiloya sağlıkla ulaşırsın,ulaşırızopuyorumnanaktan
en iyisi tartılmamak ama ben dayanamıyorum işte 70in altına düştüğümü görmek istiyorum

dün 45 dakika yürüyüş yaptım
bencede beklediğinden az verdiğin görünce morali bozuluyor insanın ama daha fazla verdiğini görüncede süper oluyor ben bu ayın sonundaki hedeflediğim kiloya malesef ulaşamadım keşke bu diyete daha önceden başlasaydım neyse hayırlısı olsun ıNŞALLAH haziranda hedeflediğim kiloya ulaşırım

ben tavukla yaptım ama haftaya inşallah ton balığıyla yapmayı düşünüyoruma.sopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
incilideniz canım birkaç soru sordum lütfen gelince cevaplarmısınopuyorumnanaktana.s.nasılsın diyetin nasıl gidiyor bugün hiç girmemişsin bukadar özletme kendini canımolumunekankayizsmile

ay hadi sende başla başla ........ne kadar çok kişi bu diyeti yapıyosa bende o kadar motive oluyom

yoksa bu saate kadar meyvayla duramazdım iyiyki varsınız

başlıcam canım korkma ikinci haftam olucak ve baya bi burdayım ama istediğim kiloyada gelsemde burdayım sende iiki varsın opuyorumnanaktan işte kadın dayanışması guclubacismile

Son düzenleme:

teşekkürler canm 60 a kadar devam inşallah...........

canim ben cevapliyayim sorulari

1-kilo bildirimi 6.günün sabahi yapiliyor
2 meyvesiz sade soda icebilirsin
3 yogurt yagsiz olsa daha iyi olur ama bulamiyorsan yarim yaglidda olur

maşallah canım süpersin aç kalınca vucut her yediğini depo edermiş sık sık yemeli bu sendede ispatlanmış oldu sağlıkla istediğin kiloya ulaşırsın,ulaşırız inşallahopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…