- Konu Sahibi incilideniz
-
- #5.421
canim ben cevapliyayim sorulari
1-kilo bildirimi 6.günün sabahi yapiliyor
2 meyvesiz sade soda icebilirsin
3 yogurt yagsiz olsa daha iyi olur ama bulamiyorsan yarim yaglidda olur
canım arkadaşım çok çok teşekkür ederim dün dayanamayıp soda içtim sadeydi ama yinede pişmanlık hissettim diyet dışına çıktım diye içimi rahatlattınolumunekankayizsmile opuyorumnanaktana.s.
slm arkadaşlar meyve günüm iyi gidiyor beklediğim gündü:))meyveyi çok seviyorum şeker ihtiyacımıda karşılıyor,bir kaç sorum olacak 1.sorum;kilo bildirimi hangi gün yapılıyor??,2.sorum;soda içmekte serbestmi??,3.sorum;ben yumurta gününde yoğurt yemeyi istiyorum yarım yağlı yoğurt olurmu??,yardımcı olursanız çok sevineceğim,tüm arkadaşlarıma yeni gününün kolay ve iradeli geçmesini diliyorum::)))
gerçekten aynıymış yahu.. adaş dünyadaki ikizim sen misin acaba CADIARZU
ben 104,3 e düştüm sengözlerimebaksanabd
dünyadaki ikizin olabilirim canım kaydirigubbakcemile3 çok sevindim 104 olmana kaç günde bir tartılıyorsun canım sen ben 5 günlük diyet bitiminde cumartesi sabah aç karınla tartılmayı düşünüyorum ne kadar verdiğimi o zaman yazıcam tekrar pazartesi başlayıncada tartılıcam 2 günde ne kadar geri almışım diye inşallah 5 kilo veririmde geri almamak için haftasonuda daha dikkatli olurum opuyorumnanaktan
canım arkadaşım çok çok teşekkür ederim dün dayanamayıp soda içtim sadeydi ama yinede pişmanlık hissettim diyet dışına çıktım diye içimi rahatlattınolumunekankayizsmile opuyorumnanaktana.s.
Canım ben konuyu diyete başlamadan önce baya bi okumustum... önceki okuduklarıma dayanarak sunu söyleyebilirim sanırım ama yanlısım olursa incilideniz ablam düzeltsin...
1.kızlar kilolarına 5.gün bittikten sonra 6.günün sabahı tartılıyorlar, sonra da 2 gün bayramdan sonra, yeniden diyete başlayacagın gün tartılıyorsun... bölece 5 gün sonunda kac kilo vermişsin ve serbest günlerde almış mısın almamış mısın görebiliyorsun...
2.soda su meyveli sodalardan olmaz, yani onlar şekerli yaa ondan.. normal maden suyu icebiliyorsun..
3.diyet yogurtlarda benim aldıgımda 0,01 yag yazıyor.. yani yarım yaglı yogurtlarda ne kadardır bilemiyorum ama bulabilirsen diyet yogurt iyi olur ama bulamazsan da yarım yaglıyla denersin canım...
bu kadar cevaptan sonra benim de bi sorum olacaktı....
burda böle icilen yogurtlardan var,meyveli filan oluyor. ama bunların da diyetleri var.. resim eklemek istedim ama link koyamadım :1no2: böle üzerinde mezro filan var, diyet iste ama icilebilen ve de meyveli.... olur mu ki acabaa? CADIARZU
öpüyorum kızlaaar.. kolay kolay kaçamaksız incelmeleeer!
canım kusmada abartmadan ye çok fazla yediysen 1 tane soda iç(takmış durumdayım sodaya:bbo: bu kilolara kolaymı aldık öyle biranda kurtulamıyoruz inşallah ama azimle hepberaber bizde incecik olacağıza.s.yaaaa şimdi buraya incecik çok güzel bir kız geldi çok canım sıkıldı:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: buğün serbest günümdeyim ama sabahtan beri yediklerimi kusmak istiyorum bende zayıf olmak istiyorum :çok üzgünüm:senağlama
kazındıkça ne günündeysen onlardan ye canım geçer,ne kadar çok acıkıp yemessen okadar kilo verirmişsin aynı şekilde tok olduğun halde yemek için zorlarsanda bir okadar kilo alırmışsın:lepikızlar ben gündüz yatınca müthiş miğdem kazınıyo bir saat yattım acıktım yaaaa.................
canım kusmada abartmadan ye çok fazla yediysen 1 tane soda iç(takmış durumdayım sodaya:bbo: bu kilolara kolaymı aldık öyle biranda kurtulamıyoruz inşallah ama azimle hepberaber bizde incecik olacağıza.s.
kazındıkça ne günündeysen onlardan ye canım geçer,ne kadar çok acıkıp yemessen okadar kilo verirmişsin aynı şekilde tok olduğun halde yemek için zorlarsanda bir okadar kilo alırmışsın:lepipuyorumnanaktan
mevesiz serbestmiş canım,tuz olduğunu bilmiyordum CADIARZUama yinede bişey olmaz diye düşünüyorum onayladıda arkadaşlar arada 1 tane rahatça içebilirizcanım ya sodanın serbest olduğuna eminmisiniz:uhm: ondada tuz çok var benimde canımçekiyo ara ara ama içmedim
Canım ben konuyu diyete başlamadan önce baya bi okumustum... önceki okuduklarıma dayanarak sunu söyleyebilirim sanırım ama yanlısım olursa incilideniz ablam düzeltsin...
1.kızlar kilolarına 5.gün bittikten sonra 6.günün sabahı tartılıyorlar, sonra da 2 gün bayramdan sonra, yeniden diyete başlayacagın gün tartılıyorsun... bölece 5 gün sonunda kac kilo vermişsin ve serbest günlerde almış mısın almamış mısın görebiliyorsun...
2.soda su meyveli sodalardan olmaz, yani onlar şekerli yaa ondan.. normal maden suyu icebiliyorsun..
3.diyet yogurtlarda benim aldıgımda 0,01 yag yazıyor.. yani yarım yaglı yogurtlarda ne kadardır bilemiyorum ama bulabilirsen diyet yogurt iyi olur ama bulamazsan da yarım yaglıyla denersin canım...
bu kadar cevaptan sonra benim de bi sorum olacaktı....
burda böle icilen yogurtlardan var,meyveli filan oluyor. ama bunların da diyetleri var.. resim eklemek istedim ama link koyamadım :1no2: böle üzerinde mezro filan var, diyet iste ama icilebilen ve de meyveli.... olur mu ki acabaa? CADIARZU
öpüyorum kızlaaar.. kolay kolay kaçamaksız incelmeleeer!
kızlar benim 3.5 yaşımda bi oğlum var doğumdan sonra bir türlü 59 u görmemiştim bgün süper bişey oldu dayanamadım ve tartıldım artık 59 kiloyumdelikafadulden:dance:
canim nerden duydun bunu peki e hani az ve sIk yemeye ne oldu :)
canım ya sodanın serbest olduğuna eminmisiniz:uhm: ondada tuz çok var benimde canımçekiyo ara ara ama içmedim
kızlar benim 3.5 yaşımda bi oğlum var doğumdan sonra bir türlü 59 u görmemiştim bgün süper bişey oldu dayanamadım ve tartıldım artık 59 kiloyumdelikafadulden:dance:
tebrikler,kacinci günün ve kacla basladin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?