5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

şimdi nasılll gidiyo pekiii????sositososito

Şimdi daha iyi sanki.Patates tamm tok tutuyorda (çok sevmeme rağmen) sürekli yiyince kötü bi tadı var.

Şimdi salatalık ve domates yiyorum açıkcası öyle tok tutmuyor ama güzel yanii..

Oyüzden problem yok..

hoşbuldukkk)))) 2buçuk büyük patatesi şimdiden yedimm 2 tane de yeşil çayyy falannn
ama bişeyyylerr yiyesimm varr,ilk günnn psikolojisi sanırımm yaa((
ohh afiyet olsun canım. bol karaiber falan at dah a bir lezzetli oluyor ye yiyebldiğin kadar sonuçta sınırsız dimi ama.. bnu arada psikolojik kesin çünkü en tok olunan gün patates günü canım..

uf sorma canım benimde kabızlık başımın derdi. o yüzden hergün bir form içiyorum iyi geliyor. eğer etkilemezse iki içiyorum ve 3-4 fincan yeşil çay.. eğer hafta sonu dikkat wetmezsen geri laınıyormuş evet. ben cmt günü pirinç lapası yapıcam ..

yarın bende piliç yiyecem.Nasıl sende durumlar canım tok tutuyormu? yemekte zorlanıyomusun
en sevdiğim şeydir piliç .hgel gelelim insan mecbur olunca sanırım pek yiyesşi gelmiyor. sabah yarım göğüs yemiştim bayağı götürdü beni. midem kazındığı sırada kızlarım uyanıktı yiyemedim . ama yediğimde ise sanki çook yemiş gibi tıkandım hemencik.. inan sebze gününden daha rahat ben dün öldüm yaw. akannehir ama pes etmedimsempatiksalakcinni ben bol limon karabiber birde evde kendimizin yaptoığı toz acı biberimi atıyorum ohhh miss diyorum yiyorumkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

merhaba arkadaşlar cuma günü tatil için yola çıkıyorum.yarın başlasam diyorum.tatil ayıptır söylemesi herşey dahil açık büfe...
irademi deneyeyim mi acaba yoksa çabuk mu yıkılırım bilmiyorum.
bu durumda başlayan oldumu hiç
1 haftadır bacak hareketleri ve yarım saat yürüyüşle ortalam 3,5 cm inceldim.ve 5 kilo verdim.
bugün spor yapmadım ve vicdanım beni rahatsız ediyor.
bozmadan bu diyetle 1 5 kilo daha hedefledim hadi hayırlısı
hepinize irade ve sabır diliyorum arkadaşlar:):lepi:

selam bend evarım bu dıyete kızlar....benıde ekleyın ..dıyet bıttıkten bır hafta sonra tekrar baslıyormuyuz yoksa kesıyoırmuyuz..bend eyarın baslıyorum...kılom 80 bakalım ne kadar olcam..

ayyyyyyyyyyy kizlar daha ilk günüm gözlerime inanamadim 1 kilo gitmis belki 10-15 kez indim ciktim tartiya bu normalmi ya 1 kilo bir günde süperrrrrrrrrrrrr inci ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tsk canim benim böyle ilk gün 1 kilo verenler varmi aranizda kizlar

canım çıkçası tatilde diet sen, çok zorlar. bence kalorisiz hafif şeyler yiyip bol bol yüzersen dietine dengeli ve kendini zorlamadan devam etmiş olursun. tatiden sonrada bu dieti yaparsın..kaydirigubbakcemile2

selam bend evarım bu dıyete kızlar....benıde ekleyın ..dıyet bıttıkten bır hafta sonra tekrar baslıyormuyuz yoksa kesıyoırmuyuz..bend eyarın baslıyorum...kılom 80 bakalım ne kadar olcam..
ay kuzum özgee hoş geldin benim cuma bitiyor sonuca göre bkıcam belki tekrar yaparım...

ben varım iki kilo gitti bkalım sa ah tartılıcam 3 kilo gitmişmi:)

ay burası şenlendi süpperrr:))
et günümün sonunda kendimi çoook şiş issediyorum. ay çok mu yedim acep ya. kaç gündür böyle hissetmiyordum. resmen tıka basa dolu gibiyim niyse yarın sabah tatı bana söyler doğruyu..

ben varım iki kilo gitti bkalım sa ah tartılıcam 3 kilo gitmişmi:)

mucize gibi bisey ben 1 hafta ugrasiyorum 1 kilo icin kac kilo vermeyi düsünüyorsun canim merak ediyorum bu rejimi yapanlari kusura bakma sorularla bogarsam seni daha önce yaptinmi hic bu rejimi...:kedi:

mucize gibi bisey ben 1 hafta ugrasiyorum 1 kilo icin kac kilo vermeyi düsünüyorsun canim merak ediyorum bu rejimi yapanlari kusura bakma sorularla bogarsam seni daha önce yaptinmi hic bu rejimi...:kedi:

canım benim çook fazlam var( malesef doğumdan sonra ne olduysa 12 kilo aldım doğumdan 58 kilo çıktım ve şu an 70 kiloyum. daha doğrusu iki gün öncesine kadar 70 kilo idim:)) öncelikli hedefim 60 olmak. dah sonra asıl kilom 55 e düşmek istiyorum.
ben ka.ar kızlar. kızlarım bu gece yine mıymıy. biri uyanıp diğeri uyuyor onlar uyurken uyuyayım bari. yrın görümek zere herkese iyi geceler..

Günaydın..

Bugün et günüm.Sebze gününü kazasız belasız atlattım nihayet.Kaç kez elim yemeğe gitti geri çektim hatırlamıyorum.Hatta akşamtavuklarımı didiklerken bi tane ağzıma atmamak için zor tuttum kendimi.

Evimde tartım yok sabah iş yerindeki tartıda tartılıyorum.Geçen hafta tartıldığımda 59.2 gelmiştim.Şimdiyse 58.2 2 günde 1 kilomu yani...

Tavuklarım yanımda nazlana nazlana arada 1 parça atıyorum ağzıma..KArnım aç ama yemek zor geliyor tatsız tutsuz şeyleri Tek tip beslenme bana göre değilmiş anladım yaa..Sabredip sonlandıracam diyeti cumartesi günü ama bi daha yapmam sanırım

günaydın herkese
yaa kızlar ben dün akşam sebze günümde bıraktım
çok fena oldum anlamadım neden aşırı baş ağrısı oldu
acaba artık bünyem böyle ağır diyetleri kaldırmıyormu
çok aşırı kilo verince gerçi 70.1 başladım şuandada 69 görünüyorum
devam edip etmemekte kararsızım lütfen bir fikir verin benim için
sadece 5 yada 6 kilo versemde yeter artık ama bilmiyorum yapamadım
bugün kaldığım yerden devam etsemmi acaba benden en fazla 3 kilo gider
tam uyamadığım için devam etsemde ama kararsızım ediyimmi etmiyimmi

Dün benimde sebze günümdü ve benimde başım çok ağrıdı.
Şimdiyse mutsuzum istediğim şeyleri yiyemiyorum diye..
Tavuklarımı yiyemiyorum tatsız tutsuz olduğu için sırf su içiyorum.Azimliyim sağlığımla ilgili bişey olmazsa bırakmam ama çok zorlanıyorum

Zilan bence devam et 3 kilo versen bile yeterli..Ban hiç kaçamak yapmadım harfiyen uydum diyete ama bende 3 kilo verecem

Benim miğdem bulanıyor kızlar..Naneli sakız çiğniyorum şimdi.Ama sabahtan beri bişey yemedim dersem yeridir.Çünkü tavuk aklıma geldikçe miğdem kalkıyor.Ne yapacam ben yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…