- Konu Sahibi incilideniz
-
- #6.961
Dün senin gibiydim bende karnım tok ama hep canım bişeyler istedi :)
şimdi nasılll gidiyo pekiii????sositososito
ohh afiyet olsun canım. bol karaiber falan at dah a bir lezzetli oluyorhoşbuldukkk)))) 2buçuk büyük patatesi şimdiden yedimm 2 tane de yeşil çayyy falannn
ama bişeyyylerr yiyesimm varr,ilk günnn psikolojisi sanırımm yaa((
uf sorma canım benimde kabızlık başımın derdi. o yüzden hergün bir form içiyorum iyi geliyor. eğer etkilemezse iki içiyorum ve 3-4 fincan yeşil çay.. eğer hafta sonu dikkat wetmezsen geri laınıyormuş evet. ben cmt günü pirinç lapası yapıcam ..Şimdiye kadar hiç kaçamak yapmadım.Yapacağımada sanmam irademe hakimimdir.Bu kabızlık durumu herzaman var bende.En iyisi form çayını her akşam içmek.5kilo verirsem istediğim kilonun altına düşerim.Sanırım 1-2 kilo alınıyormuş geri.Oda istediğim kiloya gelmemi sağlar..İnşallah hesaplarım tutar
en sevdiğim şeydir piliç .hgel gelelim insan mecbur olunca sanırım pek yiyesşi gelmiyor. sabah yarım göğüs yemiştim bayağı götürdü beni. midem kazındığı sırada kızlarım uyanıktı yiyemedim . ama yediğimde ise sanki çook yemiş gibi tıkandım hemencik.. inan sebze gününden daha rahat ben dün öldüm yaw. akannehir ama pes etmedimsempatiksalakcinni ben bol limon karabiber birde evde kendimizin yaptoığı toz acı biberimi atıyorum ohhh miss diyorum yiyorumkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2yarın bende piliç yiyecem.Nasıl sende durumlar canım tok tutuyormu? yemekte zorlanıyomusun
Hiçbir diyetimde bu kadar zorlanmadım.Burnuma alakasız yemeklerin kokusu geliyo yaaa(((((
bende başlıyorum incilideniz bakalım dayanabilecekmiyim yazarımuygulaması kolay mı.kaç kilosun.
ben 83,5 kiloyum dikkat ediyorum.
haftada 1 kilo gidiyor.biraz hızlansa iyi olur.
bilgilendirirmisin.
canım çıkçası tatilde diet sen, çok zorlar. bence kalorisiz hafif şeyler yiyip bol bol yüzersen dietine dengeli ve kendini zorlamadan devam etmiş olursun. tatiden sonrada bu dieti yaparsın..kaydirigubbakcemile2merhaba arkadaşlar cuma günü tatil için yola çıkıyorum.yarın başlasam diyorum.tatil ayıptır söylemesi herşey dahil açık büfe...
irademi deneyeyim mi acaba yoksa çabuk mu yıkılırım bilmiyorum.
bu durumda başlayan oldumu hiç
1 haftadır bacak hareketleri ve yarım saat yürüyüşle ortalam 3,5 cm inceldim.ve 5 kilo verdim.
bugün spor yapmadım ve vicdanım beni rahatsız ediyor.
bozmadan bu diyetle 1 5 kilo daha hedefledim hadi hayırlısı
hepinize irade ve sabır diliyorum arkadaşlar:):lepi:
ay kuzum özgee hoş geldin benim cuma bitiyor sonuca göre bkıcam belki tekrar yaparım...selam bend evarım bu dıyete kızlar....benıde ekleyın ..dıyet bıttıkten bır hafta sonra tekrar baslıyormuyuz yoksa kesıyoırmuyuz..bend eyarın baslıyorum...kılom 80 bakalım ne kadar olcam..
ben varım iki kilo gitti bkalım sa ah tartılıcam 3 kilo gitmişmi:)ayyyyyyyyyyy kizlar daha ilk günüm gözlerime inanamadim 1 kilo gitmis belki 10-15 kez indim ciktim tartiya bu normalmi ya 1 kilo bir günde süperrrrrrrrrrrrr inci ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tsk canim benim böyle ilk gün 1 kilo verenler varmi aranizda kizlar
ben varım iki kilo gitti bkalım sa ah tartılıcam 3 kilo gitmişmi:)
mucize gibi bisey ben 1 hafta ugrasiyorum 1 kilo icin kac kilo vermeyi düsünüyorsun canim merak ediyorum bu rejimi yapanlari kusura bakma sorularla bogarsam seni daha önce yaptinmi hic bu rejimi...:kedi:
günaydın herkese
yaa kızlar ben dün akşam sebze günümde bıraktım
çok fena oldum anlamadım neden aşırı baş ağrısı oldu
acaba artık bünyem böyle ağır diyetleri kaldırmıyormu
çok aşırı kilo verince gerçi 70.1 başladım şuandada 69 görünüyorum
devam edip etmemekte kararsızım lütfen bir fikir verin benim için
sadece 5 yada 6 kilo versemde yeter artık ama bilmiyorum yapamadım
bugün kaldığım yerden devam etsemmi acaba benden en fazla 3 kilo gider
tam uyamadığım için devam etsemde ama kararsızım ediyimmi etmiyimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?