- Konu Sahibi incilideniz
-
- #6.981
kizlar bugün ikinci günümdeyim 68 basladim bugün 66 kilo olmusum ins. yaptigim sagliklidir
bence rahatsiz olduysan hemen birak saglik herseyden önemli
ben tırtıklamıştım valla:kedi:bende tavuğu çok sevmeme rağmen çoook zorlanmıştım. karabiber limon nanne elime ne geldiyse doldurmuştum. ve en büyük korkum tavuk tan tiksinmekGünaydın..
Bugün et günüm.Sebze gününü kazasız belasız atlattım nihayet.Kaç kez elim yemeğe gitti geri çektim hatırlamıyorum.Hatta akşamtavuklarımı didiklerken bi tane ağzıma atmamak için zor tuttum kendimi.
Evimde tartım yok sabah iş yerindeki tartıda tartılıyorum.Geçen hafta tartıldığımda 59.2 gelmiştim.Şimdiyse 58.22 günde 1 kilomu yani...
Tavuklarım yanımda nazlana nazlana arada 1 parça atıyorum ağzıma..KArnım aç ama yemek zor geliyor tatsız tutsuz şeyleriTek tip beslenme bana göre değilmiş anladım yaa..Sabredip sonlandıracam diyeti cumartesi günü ama bi daha yapmam sanırım
canım sağlık en başta gelir. bazı diyetler her bünyeye uygun olmuyor.. 5 kilon kalmış. dengeli beslenmeyle verirsin onu. ama yok dayanırım dersen 3 kilo gider devam edersen..olumunekankayizsmilegünaydın herkese
yaa kızlar ben dün akşam sebze günümde bıraktım
çok fena oldum anlamadım neden aşırı baş ağrısı oldu
acaba artık bünyem böyle ağır diyetleri kaldırmıyormu
çok aşırı kilo verince gerçi 70.1 başladım şuandada 69 görünüyorum
devam edip etmemekte kararsızım lütfen bir fikir verin benim için
sadece 5 yada 6 kilo versemde yeter artık ama bilmiyorum yapamadım
bugün kaldığım yerden devam etsemmi acaba benden en fazla 3 kilo gider
tam uyamadığım için devam etsemde ama kararsızım ediyimmi etmiyimmi
uff tavuk günü seni çok zorladı arkadaşım yaa.. ne güzel gelmiştin bu güne kadar. eğer meyve ve yumurta gününü yapabilirim dersen. bugün hafif şeyler yiyerek geçir. yarın devam edersin. hem beyninde kıtlık sinyalinden çıkarolumunekankayizsmileBenim miğdem bulanıyor kızlar..Naneli sakız çiğniyorum şimdi.Ama sabahtan beri bişey yemedim dersem yeridir.Çünkü tavuk aklıma geldikçe miğdem kalkıyor.Ne yapacam ben yaa
ben kabızlıktan diye düşünüyorum senin durumunu..2.gün ve 2 kilomu gitti çok iyiymiş.
Ben dün akşam ve bugünkü durumumdan sonra bırakma kararı aldım.Birde benim 3. günüm 1 kilo vermişim sadece
:gitme::gitme:Bıraktım az önce 2 tane küp gofret attım ağzıma..
ben sabahtan beri meyva yiyorum. iğghh. çok uykusuz ve gerginim dieti bozacağım diye çok korkuyorunm
yanii 4.günün farketti mi peki kilon,tartışdınmı???
yyaaaa bozmuooorruuuzzz devamm,devammmm..........
yoksa tek mi kaldımmm((
Bıraktım az önce 2 tane küp gofret attım ağzıma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?